icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lexus77
4. okt 2012

@janap76 Jani ani ja nemám recept na tvarohové lokše...vlastne som také ani nejedla ešte....inak lokše lubim.....chodím kamoške do Slovenského Grobu a ona mi vždy nabalí také eňuňuňo domáce...mnamky🙂

lexus77
4. okt 2012

@janap76, @gelinka75,@azzura,@klaudia001,@lubanka,@matess tak dievčatá moje....mrcha dorazila,síce je to zvláštne,lebo prvy den trochu krvavé a po zvyšok brutálne špinenie.....neviem ani či by som si mala robiť test:(....od soboty začínam stimulovať a 12.10 fičím na sono a odbery....tak uvidíme ako povedal slepý a šiel na nemý film do kina🙂🙂🙂🙂

lexus77
4. okt 2012

Dievčatá neviem už ktorá z vás,ale nedávno ste tu tuším preberali niečo ohľadom pitia džúsov....neviete mi to trochu ozrejmiť ako na to?🙂🙂dakujem

gelinka75
4. okt 2012

@lexus77 cauko a testik si nerobila? lebo taka mrcha je divna, aspon ja by som ju podozrievala 😀 😝 a kvoli comu stimulujes? IUI ci IVF teraz neviem ci som prehliadla nieco alebo co 😨

gelinka75
4. okt 2012

@lexus77 dzusy nepijem ale tusim @lubanka spominala, ze pila a aj @azzura

mates777
4. okt 2012

ahojte zienky, tak co tu mame nove????

gelinka75
4. okt 2012

@mates777 cauko no ja nic, uz beriem atb, kaslat nato asi cim skor tym lepsie, a ty si bola na kontrole?

mates777
4. okt 2012

@gelinka75 mojko tak dufam teda, ze cim skor zaberu atb a ze to bude vsetko v poriadku....bohes ked este aj toto poleno ti hodili pod nohy...ale to zmaknes 😎
ja som nebola, ale rano idem na 100%....musim...stale spinim a je to dost nechutne...uz som mala aj tak, ze 2 dni nic, potom zase spinenie, dnes zase cira cervena krv...uz si pripadam fakt ako debil....
snad budem mudrejsia zajtra...a ak nie, tak budem zarucene s mojou kartou na ulici a bez gynekologa 😵

janap76
5. okt 2012

Dobré ránko 🙂

gelinka75
5. okt 2012

@mates777 diky, vsak co mam robit, choroba si nevybera 😠 len furt preco mna? uz to je jedno...

ty urcite chod, asi si sa nedostatocne vycistila, dufam, ze ta neposlu na cistenie 🙄

janap76
5. okt 2012

@mates777 to je teda divné .... tak nech ti už pomôžu 😠 veď to už je okolo 10 dní ? tak ?

gelinka75
5. okt 2012

teraz mam taky divny ten graf, ani mi nechcelo ovulku vyznacit a pomaly mi stupala BT, musela som to tam dat nasilu na 13 den http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75

janap76
5. okt 2012

@lexus77 ja by so tiež radšej pred stimulkou urobila testík 🙂 a keď nájdem ten recept, tak ho tu dám ... nejedla som to veľmi veľa rokov 🙂 a tie džúsy neviem .... ale včera som myslela na to že sa to chcem opýtať a urobila si to 🙂 🙂 🙂

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 ne ne neviem a dobré ránko

klaudia001
5. okt 2012

dobré ránko, tak umývačka riadu, už je dom boli sme pre nu v Senci v sklade mall.sk.....už len musí príst stolár a osadit nám ju do kuch. linky

janap76
5. okt 2012

@gelinka75 ti poviem keď si s lubankou kukáte tie grafy ... baby že tomu rozumiete, klobúk dole ... ja možem do toho kukať spredu, zhora či zdola ...ja tomu vôbec nerozumiem 😀 😀 😀
ráno som sa zobudila s tým že poobede si urobím test 🙂 ...už to chcem mať za sebou 🙂
som taka rada že je už piatok 🙂

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 umývačka riadu je podľa mňa , hneď po automatickej práčke, najlepší vynález 😀 😀 😀 tešíš sa z nej ? 🙂

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 nooo moc v prvom rade tam dám šetky poháre na stopkách , co mám v kuchyni poschovávané , nech sa vyleštia, sa tesím, no ale muisí príst ten stolár nám to osadit, lebo máme vstavanu, peknu široku, foto dávat nebudem 😀

janap76
5. okt 2012

@klaudia 001 normálne ma drkoce zima ... idem si urobiť šípkový čajík 🙂 dnes máš náhradný termín na kočíkovanie ? a ako sa dnes cítiš ?

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 ja som mala myčku doma, tu zatiaľ nemám ... ale fakt je to supeer vec 🙂 tak si ju pekne užívaj 🙂

klaudia001
5. okt 2012

pre azzura - Laktozin čaj, ale že už ho nepije, lebo začal mat z neho žaludočné problémy, tak neviem či som Ti pomohla....vysadil ho ale alergia a kašel sa mu upravil....vieš čo ? a švagrová mu občas striekla mlieko ked bola tehotná na hrudník / striekala často, lebo kojila 2,5 roka / a že aj to mu pomáhalo

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 dobre sa cítim okrem toho nafuklého bruška 😀 , ale fakt nafuklého , včera jako sme išli tým autom, tak som usela mat aj gombík ale aj zips rozopnutý....a trocha ten pravý vaječník , čo občas prejde do lavého a aj to podbruško......a Ty Jani ?

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 ja dosť tak podobne ako ty ... včera som išla autom, gombík rozopnutý a zips trošku stiahnutý a najlepšie je že som na to zabudla a tak som vystúpila z auta a išla do Lidlu ...jak úchyl 😀 😀 😀 a večer ma bolel pravý vaječník, ale len asi 5 min ... u mňa to budú podľa mňa vedľajšie účinky toho utrogestanu....už nech je utorok 🙂 dnes som 24DC, a môj mrchovský cyklus je od 25DC do 28DC...takže to všetko môže byť aj PMS, to ja mávam 🙂 čo budeš dnes robiť ? 🙂

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 akurát som volala gyn, našla som si na nohavičkách pár hnedých kvapiek, tak ma ukludnil, že to mohlo byt po uhniezdovní, že ked to neni krv čístá a vela, tak to je v poriadku, že 3-5 dní po uhniezdení sa zvykne toto objavit, a že aj v den očakávanej menštruácie sa zvykné pár kvapiek objavit , jeeeeeeeej jaký zlatý jak mi to vysvetlil po lopate 😀
no ja som , počkaj kuknem ...26 DC a mávam 28-30, no učit sa nemčinu .......asi sa dám na štátnice, no čo šak som žena v domácnosti, čas mat budem.....Goetheho inštit. vo viedni, rozmýšlam nad tým....do buducna by sa mi to zišlo, mat v ruke papier, ešte neviem na akej urovni, to musím naštudovt, lebo sa musí prečítat dost velké množstvo nemeckej literatury....a ja nemám prečítatné v nemčine nič 😀 ,

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 a aby som nezabudla som mu povedala, že som sa netestovala, takže neviem, ale aj to nafuknuté bruško že to býva.......šak Jani to máš aj ty.... 😉

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 k možnému uhniezdovaniu sa veľmi nebudem rozpisovať 😉 , lebo myslím že nechceš aby tu už teraz nastal nejaký hurá systém 😉 ešte vydržím 😉 🙂 😉 🙂 ale potíšku si to pre teba veeeeeeeeeeeeeeľmi prajem 🙂
tie štátnice jaký dobrý nápad ! 🙂 máš rada nemčinu ?

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 ne ne ne, to ani nechcem, a už som rozmýšlala že tentoraz budem pit alchemilku až do ovulácie, píjavala som ju len do 5 DC, nemám rada nemčinu, ale čo už ked englisch neovládam tak, aby som si trufala ist na štátnice, dorozumiem sa velmi dobre, ale neni to ono, ja totiž aj na strednej bud som vola v niečom velmi dobrá a v inom uplne k ničomu.....nebola som stred, ale známky som mala oukej, až na telesnu to som mala celé 4 roky 4......
vieš, som si istá, že aj Ty keby si si našla na nohavičkách, tak tiež voláš lekárovi......že čo 😉
Jani ja Ti tak držím palce, aby si dneska našla //.....normálne bych sa tešila s tebou, ne dneska vozit nepojdem, lebo išla k mame na celý den

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 dik za cajik, a nebude sa mi z neho tvrit mleko 😀 😀

azzura
5. okt 2012

@klaudia001
@janap76 baby som na vas strasne zvedava.....dufam že nas nesklamete 😉

klaudia001
5. okt 2012

ešte pre azzuru, brácho pil ten čaj aj preto, lebo je alergický na uštipnutie včely, hned po tom opuchal , hlavne hrdlo a dusil sa.......to si pamatám ked som bola malá, jak ho uštipla včela a mamka behala po dedine kto ho odvezie na pohotovost, lebo už modral......tak ten čajík mu aj na toto hodne pomohol