icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 áno daj sem tvoju Elinku 😉 , nech aj inačí témy prebereme......

klaudia001
5. okt 2012

dneska mi príde.....nevidím zlo, nepočujem zlo, nehovorím zlo........... 😀
potom dám foto

klaudia001
5. okt 2012

normálne mi prišla IP, že bol pozastavený moj album s domčekom.....nejaká krásna duša mna nahlásila, že jej krásne dakujeeeeeeem 😎
no tak Gelinka nič neuvidíš..... 😖

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 ale ja ked si tuknem na teba, tak vidim tvoj RD

klaudia001
5. okt 2012

@azzura teraz som ho tam dala znovu 😀 , dám si Váš šetkých jako priatelky.....a potom to uvidíte leny vy....lebo teraz to videl hoci kto....

lubanka
5. okt 2012

@klaudia001 😉 aj ja som videla váš hausík... je pekný... nechápem, či to niekto nemá čo robiť, že hneď bonzákuje 😖 😖

lubanka
5. okt 2012

@lexus77 píjavam džúsy, ale neviem, či akože je to správne (to mám od jednej baby tu z MK) do ovulky denne 2-4dlc džúsu z červeného grepu (k tomu denne 2x alchemilku a od 3-7dňa fytosóju) a po ovulke 2-4dcl ananásového džúsu... 🙂 zatiaľ nebadám žiadne výsledky, ale takto fičím iba druhý mesiac, takže výsledok sa snáď dostaví a ak nie... tak nie no 😖

gelinka75
5. okt 2012

@klaudia001 videla som, je peknucky, vysoky..ja som chcela len prizemie tak mame bungallow

gelinka75
5. okt 2012

@lubanka no co uz ste sa pomerili? 😀

klaudia001
5. okt 2012

@gelinka75 videla si , to som rada. lobo som dostaávala správy fuuuuhaa, for me , behind me nech si sem dávaju ludia aj holé akty....mne by to bolo jedno....ja som vždy vedela, že so ženami je nanič spolupráca...preto som vždy mala čisto chalanský kolektív....vela žien pokope...nikdy nerobí dobrotu 😀

klaudia001
5. okt 2012

@gelinka75 no čo, ked budete starí nemusíte lozíkovat po schodoch 😀 , myslela si na buducnost 😀

gelinka75
5. okt 2012

@klaudia001 no aj hlavne kvoli tomu, nenavidim schody, nasi byvaju na vyvysenom poschodi a u svokry tiez len sa trepeme hore do podkrovia po schodoch, chcela som nieco bezbarierove 😀

azzura
5. okt 2012

@lubanka ahojko, mne sa dostavili ucinky na 2 mesiac, tiez som vsetko pila, ale ja som baldala ucinky len pri fytosoje, posunula mi ovu na skorsie

azzura
5. okt 2012

@gelinka75 aj ja tuzim po bungalove, lebo aj rodicovský a terajsí je poschodovy 😒

klaudia001
5. okt 2012

@lubanka ja som pila tento cyklus, ten grepák do ovulky a potom 3 dni ananás aj so stredom / tn som nikdy nejedla, lebo je tvrdý /

klaudia001
5. okt 2012

@azzura bud rada, to čo máš......kolké rodiny žiju v jednoizbáku....čo by dali za poschodový....

klaudia001
5. okt 2012

baby idem si lahnut, ide na mna spánek

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 haha, vsak ja som rada, ale myslim do buducna, vieeeeeeeeeeeeeeš

gelinka75
5. okt 2012

@azzura mas este zivot pred sebou, co ty vies, mozno zmenite a budes mat 🙂

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 no a ja vidím prd :( alebo sa neviem kuknúť, alebo to tam už zas nie je 😠 a prečo to ako niekomu vadí ? nerozumiem čo je na tom zle ?

azzura
5. okt 2012

@gelinka75 no, vsak pokukujeme po pozemkoch a RD, ale zatial nam ziadna lokalita nevyhovuje, vzdy zistime že tam kde sme je super....mne sa tam paci, iba dom je velky a záhrada obrovská, clovek sa v nej narobi ako mulica

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 už to tam neni, zas mna nekdo nahlásil 😎 , vypisovali mi, žo to sa nemože, tak jak keby išlo o život, a pritem išlo o....... jdu spát papa poobede a aj bude ten testík ?

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 šupkaj a pospinkaj aj za mňa 🙂 😉

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 ježíííš já sem čítala že.....šukaj..... 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 ten testík bude keď príde mm z roboty ...tak poobede 😉

azzura
5. okt 2012

@janap76 tak ked pridem domov z prace, tak si otvorim PC, aby som videla testik, lebo ja uz doma neotvaram notebook 🙂

janap76
5. okt 2012

@azzura chcem ti poslať jeden link a neviem to nájsť 😒

gelinka75
5. okt 2012

@azzura citala som, ze stale zavaras, to kedy stihas vsetko porobit? ja ledva navarim cez tyzden, zas vecer po 8 som aj dost unavena, nic sa mi nechce

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šupkaj 😀 😀 😀 😀 😀 že spať !!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 a už choď 😀 😀 😀 😀 lebo sa ti miešajú písmenka 😀 😀 😀 😀

lubanka
5. okt 2012

@gelinka75 vieš čo, skôr mám pocit, že to išlo tak do stratena... keď som sa o tom začala baviť, tak mi povedal, nech to nechám tak, lebo zasa budeme v sebe a on sa už so mnou nechce hádať... a teraz máme blázinec ohľadne doťahovania detailov okolo svadby jeho brata (keďže som bola chorá, tak som nič nestíhala, tak teraz lietam, zháňam... aby sme tam neboli za chudákov... moje švagriné si objednali šaty, jedna z Anglicka, druhá z Talianska... len ja ich mám z prvej požičovne, na ktorú som natrafila 😀 😀 😝 😝 ) takže sa ani veľmi nemáme čas zhovárať o niečom inom ako... idem do kozmetičky, musím objednať kaderníčku, ani jedna z tvojich košieľ sa nehodí k mojím šatám .... akú kravatu ti kúpim... kde si dal manžety na košele... bež do čistiarne po oblek.... už mi je z toho na grc, už aby bolo po tom 😠 😠 ani uzmierovací keks nebol ☹ ale to nič nech šetrí náboje, pomaly sa blížim k ovulke (teda aspoň dúfam) 😉