Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
dneska mi príde.....nevidím zlo, nepočujem zlo, nehovorím zlo........... 😀
potom dám foto
normálne mi prišla IP, že bol pozastavený moj album s domčekom.....nejaká krásna duša mna nahlásila, že jej krásne dakujeeeeeeem 😎
no tak Gelinka nič neuvidíš..... 😖
@klaudia001 ale ja ked si tuknem na teba, tak vidim tvoj RD
@azzura teraz som ho tam dala znovu 😀 , dám si Váš šetkých jako priatelky.....a potom to uvidíte leny vy....lebo teraz to videl hoci kto....
@klaudia001 😉 aj ja som videla váš hausík... je pekný... nechápem, či to niekto nemá čo robiť, že hneď bonzákuje 😖 😖
@lexus77 píjavam džúsy, ale neviem, či akože je to správne (to mám od jednej baby tu z MK) do ovulky denne 2-4dlc džúsu z červeného grepu (k tomu denne 2x alchemilku a od 3-7dňa fytosóju) a po ovulke 2-4dcl ananásového džúsu... 🙂 zatiaľ nebadám žiadne výsledky, ale takto fičím iba druhý mesiac, takže výsledok sa snáď dostaví a ak nie... tak nie no 😖
@klaudia001 videla som, je peknucky, vysoky..ja som chcela len prizemie tak mame bungallow
@gelinka75 videla si , to som rada. lobo som dostaávala správy fuuuuhaa, for me , behind me nech si sem dávaju ludia aj holé akty....mne by to bolo jedno....ja som vždy vedela, že so ženami je nanič spolupráca...preto som vždy mala čisto chalanský kolektív....vela žien pokope...nikdy nerobí dobrotu 😀
@gelinka75 no čo, ked budete starí nemusíte lozíkovat po schodoch 😀 , myslela si na buducnost 😀
@klaudia001 no aj hlavne kvoli tomu, nenavidim schody, nasi byvaju na vyvysenom poschodi a u svokry tiez len sa trepeme hore do podkrovia po schodoch, chcela som nieco bezbarierove 😀
@lubanka ja som pila tento cyklus, ten grepák do ovulky a potom 3 dni ananás aj so stredom / tn som nikdy nejedla, lebo je tvrdý /
@azzura bud rada, to čo máš......kolké rodiny žiju v jednoizbáku....čo by dali za poschodový....
baby idem si lahnut, ide na mna spánek
@klaudia001 haha, vsak ja som rada, ale myslim do buducna, vieeeeeeeeeeeeeeš
@klaudia001 no a ja vidím prd :( alebo sa neviem kuknúť, alebo to tam už zas nie je 😠 a prečo to ako niekomu vadí ? nerozumiem čo je na tom zle ?
@janap76 už to tam neni, zas mna nekdo nahlásil 😎 , vypisovali mi, žo to sa nemože, tak jak keby išlo o život, a pritem išlo o....... jdu spát papa poobede a aj bude ten testík ?
@klaudia001 šupkaj a pospinkaj aj za mňa 🙂 😉
@janap76 ježíííš já sem čítala že.....šukaj..... 😀 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 ten testík bude keď príde mm z roboty ...tak poobede 😉
@klaudia001 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šupkaj 😀 😀 😀 😀 😀 že spať !!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 a už choď 😀 😀 😀 😀 lebo sa ti miešajú písmenka 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 vieš čo, skôr mám pocit, že to išlo tak do stratena... keď som sa o tom začala baviť, tak mi povedal, nech to nechám tak, lebo zasa budeme v sebe a on sa už so mnou nechce hádať... a teraz máme blázinec ohľadne doťahovania detailov okolo svadby jeho brata (keďže som bola chorá, tak som nič nestíhala, tak teraz lietam, zháňam... aby sme tam neboli za chudákov... moje švagriné si objednali šaty, jedna z Anglicka, druhá z Talianska... len ja ich mám z prvej požičovne, na ktorú som natrafila 😀 😀 😝 😝 ) takže sa ani veľmi nemáme čas zhovárať o niečom inom ako... idem do kozmetičky, musím objednať kaderníčku, ani jedna z tvojich košieľ sa nehodí k mojím šatám .... akú kravatu ti kúpim... kde si dal manžety na košele... bež do čistiarne po oblek.... už mi je z toho na grc, už aby bolo po tom 😠 😠 ani uzmierovací keks nebol ☹ ale to nič nech šetrí náboje, pomaly sa blížim k ovulke (teda aspoň dúfam) 😉

@janap76 áno daj sem tvoju Elinku 😉 , nech aj inačí témy prebereme......