icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 hmm aké milé 🙂

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 chcela som 3 opice....ale kočky sa mi tiež polubuju 🙂

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 niektoré výrazy záhorakov sa mi tak páčia že .... polubujú 🙂 🙂 🙂 a zabudla som jak sa hovorí lienke ?

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 šak preds kokorunka runka 😀

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 ty ja si to asi v živote nezapamätám 😀 😀 😀 kokorunka 😀

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 a u vás jak sa povie kokorunke ?

janap76
5. okt 2012

no tak babenky ttest urobený, je taký negatívny že viac negatívny ani nemôže byť 😠 ☹ tak už len aby som nedostala mrchu a ešte nehádžem flintu do žita ... aj keď keby tam bol aspoň dúšik, tak by potešilo 🙂 no nič 🙂 čakám ďalej 🙂tak som nás dnes chcela všetky potešiť 🙂

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 ja som Ti povedala, že nemusí nič ukázat ešte.....na test môže byt skoro....

lexus77
5. okt 2012

@klaudia001 ja som býk májový🙂🙂

lexus77
5. okt 2012

@gelinka75 nie test som si nerobila,lebo to všetko začalo presne na 28 DC.....stimulujem pred tretou IUI

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 kokorunke sa u nás povie že lienka 😀

azzura
5. okt 2012

@janap76 este nie je nič stratene 😉

gelinka75
5. okt 2012

@janap76 nevadi, este moze byt aj skoro, tak som zvedava na krv 🙂

azzura
5. okt 2012

to je moj Max

azzura
5. okt 2012

takyto bol malinkyy

klaudia001
5. okt 2012

@azzura mario panno jaké ňuňu milované , malinkaté.....krásnunký 😉

klaudia001
5. okt 2012

@azzura krásnunký je !!!!!

janap76
5. okt 2012

@azzura joooj tak to je bohovský pes 🙂 taký zlatý ňuňu mileny 😲

janap76
5. okt 2012

no idem aj ja prilepiť tu moju 😲

janap76
5. okt 2012
mates777
5. okt 2012

Ahojte zienky, takze este stale nie je 100% vylucene mimomaternicove ☹ ale vraj na 99% to tak nebude...mam cystu, ktora mi za tyzden narastla na 4x4,5 cm...krvacanie a spinenie mi zrejme sposobuje ona...v pondelok na krv na hcg a bude sa pokracovat...mrazacik vraj nehrozi dalsi cyklus, vraj mam tot. zblbnuty organizmus z tych hormonov...no a tento dr. si ma berie pod palec a bude aj komunikovat z CAR...inak on tam mal ist pracovat, len to odmietol 🙂
takze moja TELENOVELA stale pokracuje a nema konca....
a inak, prajem vam vsetkym krasny vikend

janap76
5. okt 2012

@mates777 ahoj 🙂 ale už je to lepšie ...myslím ten pocit že niekto sa o teba ako lekár normálne zaujíma. Som veľmi rada. Tak uvidíme čo povedia v pondelok....viem že to bude do pondelka na nervy, ale už sa to bude hýbať len a len k lepšiemu. Uvidíš 😉 Opatruj sa a pekný víkend aj tebe 🙂

mates777
5. okt 2012

@janap76 no to mas pravdu...konecne...a uz som sa aj tak nejak ukludnila co sa tyka mojho zdrav, stavu....uz som zacala byt v panike ze co sa so mnou deje...vedela som ze to uz nemoze byt v poriadku take dlhe krvacanie a spinenie ... uz to len nejako ponapravat vsetko...

gelinka75
5. okt 2012

@mates777 vydrz, som rada, ze si v lepsich rukach, a mozno nakoniec budes aj tehu? 😕 to by bolo super..hlavne aby to bolo v poriadku vsetko

lubanka
5. okt 2012

máte nádherné "hafanany" dievčatá 😵 dúfam, že sú to aj riadny šibali a že kde tu narobia nejakú neplechu, aby ste nezabúdali, že ich máte... 😀 my máme nemca celého čierneho (vonku) a doma malého orieška... nikto ju nechcel, tak sme sa jej ujali, bola ešte také malé 3 týždňové drobča... som si s ňou užila, ako s bábom... každé dve hodiny v noci stávať, nakrmiť, napiť, pohrať sa a spať... a cez deň som musela po dome véééľmi pomaly chodiť, lebo za mnou nestíhala a keď som sa jej len trošilinku vzdialila, neverili by ste, ale spustila taký nárek, normálne ako keď malé dieťa plače... teraz je už veľká kočka 5ročná a nedala by som ju za všetkých čistokrvných psov... počúva na slovo, je veľmi rozumná a veľmi citlivá, len čo zvýšim hlas (na mm) uteká na miesto a odtiaľ zazerá, či sa ešte hnevám a ako sa uráža 😀 😀 len čo sa s niekym o nej zhováram normálne na mňa krivo zazerá a striehne na tón hlasu, či ju chválim alebo ohováram 😀 😀 špekulantka 😀

lubanka
5. okt 2012

@mates777 to s tou cystou... pôjde to preč samo? pomocou liekov? alebo...? dúfam, že sa to vyčistí samo, nech už môžeš dať telu trocha vydýchnuť a aj tvojej psychike... za posledné dni ti ale riadne nakladajú 😠 😠 to ty už si ďalšia do partie... to je neuveriteľné, keď sa tak zamýšľam, my by sme nemali byť v "klube Prvosnažilky po 35-tke"... ale "váleční veteráni"... to čo my budeme robiť v 60-tke... keď už teraz máme toľko diagnóz a problémov... 😒
držím prsty, nech sa to rýchlo porieši a nech už máš problémy iba s tým, kde zoženieš tehu nohavice a výbavičku pre maličké... 😉

klaudia001
6. okt 2012

@janap76 dobré ránko, nevypadá na toklo rokov, tuším 12 si m napísala....či ?

janap76
6. okt 2012

@klaudia001 ...bre ránlo 🙂 keď to bolo fotené mala 10 rokov 🙂 idem robiť ryžový nákyp 🙂 mňamka ...už som ho nerobila pár rôčkov 🙂 čo budeš dnes robiť ty ?

klaudia001
6. okt 2012

@janap76 musí mat aj veliké gulaté okáliska čo 😉 , brácho mal takéhoto hafanka, chutnučkí su takýto psíci 🙂
dobré ranko, dnesa som mala ist na oslavu, ale nejdeme nikam, lebo sa to posunulo o 2 týždne, nic nebudem robit, je mi nevolno, tak budem ležat, moj robí na dovre ešte nejaké práce, teda dávaju sa striešky na plot okolo pozemku , ryžový, lubim, ale to je sladké. ja budem robit šparglu so zapekan. grumbírom a teraz sem googlila holandsku omáčku, tak dufam, že sa mi podarí. Ozaj Jani, lepšie na testovanie je ranný moč, takže Ti nemuselo nič ukázat aj preto no aj preto lebo je ešte skoro......mna bolí stále to podbruško a raz lavý a raz pravý vaječník, taký biely výtok mám stále....tak uvidím, ináč je krásne počasie, nádherné, ked mi bude lepšie tak ho vytiahnem na precháýdzku do prírody

janap76
6. okt 2012

@klaudia001 preeesne očiska má nádherné ... ale však to každy hafan 🙂 🙂 🙂 celkom dobre že sa to posunulo keď nie si celkom vo svojej koži 😉 holandská omáčka ? 😕 tak ja som ju tiež ešte nerobila ... kukla som na googli a poviem Ti ...mňamka ...tak nech sa ti podarí 🙂 podľa všetkého sa to nerobí najľahšie. Potom povieš ako to išlo a vyskúšam aj ja 😉 ja ten ryžový robím menej sladký, lebo mi to tiež vadí a nerobím na vrch tú sladkú penu ...fuj...
ráno som bola s Eli vonku skoro hodinu, tak sme si to počasie užili 🙂 idem sa dať Caro, šlofíka a potom makať 🙂
Prajem Vám peknú sobotu 🙂