icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
6. okt 2012

@janap76 nepodarila sa mi, urobili sa mi tam glocky z toho žltka, tak som sa na to vykašlala, dali sme si obyčko uvarenu šparglu, a grumbírek, a teraz sme doopekali špekáčky.
aj vám pekný víkend

sonka43
6. okt 2012

@mates777 no dievca,drz sa!🙂

gelinka75
7. okt 2012

@sonka43 ako si dopadla na 1 konzultacii?

janap76
7. okt 2012

@sonka43 aj mňa to zaujíma 🙂

sonka43
7. okt 2012

ahojte kocky🙂ako som dopadla? kedze sme uz 2krat skusali na Slovensku IVF,ale k odberu vajiciek sme sa nedostali,lebo neboli ziadne,tak nam lekar dal minimalnu nadej,ak pojdeme zase na klasickeIVF...bol prijemny,trpezlivy(ved sme si to aj poriadne zaplatili!🙂,)...V podstate nam doporucil darovane vajicka..dal nam cas na rozmyslenie...myslim,ze pojdeme do toho.Este skusime tento,mozno buduci mesiac,ci nam to nahodou nevyjde spontanne (mam dojem,akoby sa nam to tento mesiac podarilo,ale este je skoro na testovanie) a potom skusime darcovstvo. Vzhladom na moj vek 🙂 😉 . V stredu som mala 44,dlhsie cakat nemozem,lebo to by som uz bola asi najstarsia matka siroko-daleko🙂
inak...pristup kliniky uplne iny ako na Slovensku..v cakarni sme boli sami,personal super,aj pristu lekara,vzal si pre nas dostatok casu,nemuseli sme vsetko robit zabehu a este sa skoro ospravedlnovat,ze sme tam,ako som mala pocit na Slovensku..

sonka43
7. okt 2012

je to Kinderwünsch zentrum prof. Zech,ma kliniku aj v Plzni,par v Rakusku a vo Svajciarsku...maju vraj velmi dobre vysledky...tak uvidime🙂

klaudia001
8. okt 2012

@sonka43 ahoj, aj na svk sa môže darovat vajíčko ? viem, že v nemecku bol teraz podobný prípad žene odpodnili cuzdie vajíčko mužovou spermiou a podarilo sa 😉 , žena donosila zdravé dietatko, velmi Ti držím palce, jaká stará ??? sa pozri na americké herečky, skôr ako pred 40 - tkou dieta nemaju.....a vela ich donosilo aj z darovaneho vajička.

azzura
8. okt 2012

@janap76 jeej, aj ty maš kae krasneho hafanka 😉

azzura
8. okt 2012

@mates777 cože?? Mas cystu a HCG mas tiez ci??? Ci z cysty bol potrat, ci?? Nejak sa u teba zacinam stracat. Ale je to super, ze sa doktor zmobilizoval 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@mates777 aj ja som si na teba teraz spomenula, že či ešte krvácaš....

janap76
8. okt 2012

Dobré ránko žienky 🙂

azzura
8. okt 2012

@sonka43 ahoj, super.......takže Vám dali nadej...na SR na cloveka pozeraju cez prsty co sa tyka veku. Moj predosli gyn, uz v 34 o mne tvrdil ze som stara a idem do prechodu a tak mam rychlo ist do centra aby som stihla do 39 umele 😉 . Nakoniec som skoncila v CAR ale až o dva roky neskor, lebo moj terajsi gyn. mi daval nadej, ale iba moje telo nejak strajkuje. Takže sa drz a neboj sa darcovských vajok, hlavne ze s tym obaja suhlasite 😉

azzura
8. okt 2012

dobre ranko baby

janap76
8. okt 2012

@sonka43 prajem Ti VŠETKO najlepšie k narodeninám 🙂 🙂 🙂 a hlavne nech sa Ti splní všetko čo si praješ, a ja verím že s takým prístupom ako si opísala, sa Ti to splní 😉 🙂 držím prsty 😉

klaudia001
8. okt 2012

jak sme sa tu zišli, jak babky na trhu 😀, dobré ránečko

janap76
8. okt 2012

@mates777 inak keď má žena cystu, tak sa často stáva že je pri tom aj zvýšené HCG ...moja priateľka to takto mala 3 x !!! ...

azzura
8. okt 2012

ja akurat ranajkujem v parci 🙂 cajik a osvarkove pagaciky, vcera sme boli svokrovy a svagrovi gratulovat k meninam, dostala som vysluzku 😀 😀

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 Jani tebe už to mešká že ? 😉

azzura
8. okt 2012

@janap76 ahojko, tak zas som musdrejsia...netusila som že ked je cysta tak je aj HCG. Aj ja som mala cystu tento rok, ale praskla sama, som bola tak prestimulovana že mi narastol mega folik a z neho sa stala cysta a tak som nemohla ist na IUI 😒

janap76
8. okt 2012

@azzura ja psov milujem a 99% psov sa mi páči 🙂 je nás tu takých viac, neeee ? 😉

klaudia001
8. okt 2012

@azzura dobru chut 🙂

azzura
8. okt 2012

@klaudia001 vsak zajtra ide na krv @janap76

azzura
8. okt 2012

@janap76 aj ja milujem hafanov, strasne, kebyže mozem tak mam doma psacinec 😀 😀

azzura
8. okt 2012

@klaudia001 dakujem a teraz jabko 😝

klaudia001
8. okt 2012

@azzura to jaká chut, oškvarky a jablko 😉

klaudia001
8. okt 2012

@azzura nooo a mojho by porazilo, ked sem bola malá tak sme mali 4 psíkov doma, ked sem išla zo školy, tak vždy sa ke mne prichométel nejaký hafan a ja sem mu dávala nespapaný chleba z desiatej a išiel až pred náš dom a už zostal......šecko sem brala dom, tatko bolo polovník, tak sme mali aj malu srnečku a aj diviačika.....ale ten uhynul, a koček co sme mali.....ja chcem psíka z utulku na dvor, a do domu malého maltézáka ked sa naprčí tá naša krasavica 😉

janap76
8. okt 2012

@azzura asi to nie je pravidlom.....no ta moja priateľka / mladá / mala taký vzťah že veľmi nechcela byť tehu, takže keď jej meškala mrcha, hneď robila test - pozitiv - 5 testov a všetky // - a gyn po vyšetrení povedal že nie tehu ale cysta. ja som to vtedy tiež nepočula.

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 @azzura ešte nemešká ...ja som dnes 27DC a inak mám komplet zaherpesovaný celý nos ... a neviem ako to je, či náhodou mrcha nechodí až keď sa prestane brať utroš ... neviete baby ako to je ? 😒

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 ty si musela mať krásne detstvo ...však ? 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 😉 , hlavne ked sem chcela sestričku a teda mala sem bračeka.......ja sem bola svina na neho, žiarlila sem strašne, že vraj ked sme mali návšetvu bola slivovica na stole a ja sem mu ročnému dala upit z pohárka čo tam zostalo,,,,a on že chudák mal oči na vrchu a plakal, taku bitku sem dostala, chcela aby ho naši zbili, že pije slivovucu 😉 , ale potom sa to zlepšilo 😉 , hrávala sem sa s ním s autíčkama a on se mnu s panenkama, štrašne sem žiarlila, ked nebolo po mojom tak bolo zle , nedobre......ešteže ma táto vlastnost opustila a stala som sa pokornejšou

neviem jak je to s utrogestanom....nemám skusenost, skus azzuru , alebo gelinku....
ja som 29 DC a už mi den mešká , no ja ju teda nechcem, neželám si ju teda, nech ani nechodí, lebo ju vyhodím a dokopem do kostky