icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 ja som mala ségru a strašne som vždy chcela bračeka 🙂 ... on je mladši ? ...si ma pobavila so slivovicou 😀 😀 😀

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 a ako sa cítiš ?

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 nooo o 2 roky, ale ked som mala 18 tak chodil všade se mnu na diskotéky, naši boli spokojnejší, lebo že dával na mna pozor, aby sa mi nič zlé nestalo 😉 , a potom aj jari sem mu dala napit, to že mu išli bublinky z huby, aj za to sem dostala bitku.....a teaz bych ho nevymenila za nic na svete !!!!!!
bráchu si chcela ? aj ty máš mladšieho surodenca ?

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 nafuklo furt, včera sme išli do Krakovan, to je dedina pri PN sa napapat do takého zámečku, tam sem blvala jak kojot, 2 krát jednoducho mna naplo ale nevím z čeho.....nejak posoplievam, tak si myslím, že to bude skorej choroboa....raz mna pichne pravý, raz lavý vaječník a to podbruško, rybyčky furt chlamcem ve velikém, no a prsa mám jak mis monokyny, to mi aj moj povedal, že takéto veliké sem ešte nemala 😉, ja reku a čo doteraz sa ti nelubili moje lentiločky ? ....ale to sa už opakujem, už mi to je trapné sem písat 😔 , taký ten výtok mám furt...taký biely, dneska sem chcela ist k dochtorovi......ale počkám do pátku.....nechcem nic unáhlit,

ale co ja, ale tebe sa to blíži Jani

azzura
8. okt 2012

@klaudia001 to u mna normalne kombinacie 😀

azzura
8. okt 2012

@klaudia001 aj ja som zbierala hafanov z ulice, ale vacsinou to boli len strateni a uz ludia vedeli ze su u nas, jak som plakavala ked som ich musela vratit 😀 .

klaudia001
8. okt 2012

dalšia kamoška sa chystá rodit....už prenáša 4 den

azzura
8. okt 2012

@janap76 mrcha by ti mala dosjt až ked vysadis utros, tak som to mala raz a raz mi dosla skor a to aj vtedy ze som ho brala, ale ja si myslim že u teba to vyjde...aj choroba byva priznak tehu, lebo sa ti oslabila imunita 😀 😀

klaudia001
8. okt 2012

@azzura to jaké zberačky psíkov sme boli ? 🙂 , ja bych sa hned vrátila do detstva....kuchynku pro panenky sem si robila z krabičiek od zápaliek a tie sem farbila vodovkama, až potom mi mamka donésla kuchynku z nemecka......a nikedy sem nejazdila v tom autáku takom šlapacom....nikedy ☹ .....oproti sused ho mal a nikedy mi ho nepožičal.....ale mala som telefon....že z izby do izby, ružový.....a chcela som byt knihovníčka alebo hokejista.....Steve Yzerman bol moj idoooooooooooooooooooooool 🙂

azzura
8. okt 2012

@klaudia001 ja som mala modre telefony. Ja mam o 14 a 11 rokov starsich bratov a oni mali autodrahu a vlaciky a nikdy mi nedovoli sa s nimi pohrat, ale som si to vynahradila...min vianoce detom svojim kupili autodrahu a ja som sa tam vysantila, plny plyn a vuhadzovala som autocka.....deti sa smiali a brachovci lamentovali 😉 😉 ale uz som sa nedala, konecne som si to uzila 😀 😀 . Bože ja som dedila oblecenie po bratoch, ta hamba....kolko krat som ani z domu nevyliezla v takych hnedych ci zelenych ktatasoch, baby chodili rozove a biele a ja ako chlapec 😉

klaudia001
8. okt 2012

@janap76
@janap76 Jani a ty , jako sa cítiš ? áno , že vraj to je príznak tehotenstva, ked sa pri tom zníži imunita, takže ten nosík čo máš, môže byt príznakom tehotenstva 😉 😉 😉 😉 😉 😉

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 no moja, takže si bluvala ... 🙂 bodaj by to bolo tak jak si myslím 🙂 tak len sa pekne šetri a dávaj na seba pozor 😉 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 bodaj by ! 😉 najprv sa napapaám rybyčiek, a potom z nich vraciam.....takže môže .....nemusí to byt tak, zajtra ked ti zoberu krvičku, tak hned budeš vediet vysledok ? aelbo až na druhý den ? ja sem ale zvedavá že ?

gelinka75
8. okt 2012

ahojte babky, uz tu trkocete? 😀

janap76
8. okt 2012

@klaudia001
@azzura jóóój ale to by musel byť tehu aj ten môj, lebo aj on má herpes na nose 🙂 ... a to by bola aká paráda ...hneď by sme mali dve mimi 😀 😀 😀

klaudia001
8. okt 2012

@gelinka75 ahoj 😉

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 počuj Jani, mala by si viac starostí s tým svojím mm, než so svojím tehotenstvom 😉

gelinka75
8. okt 2012

@klaudia001 som zvedava kedy hodis testik 😀

@azzura no aky graf mam http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75

janap76
8. okt 2012

@gelinka75 nooo tak trošku 😉

klaudia001
8. okt 2012

@gelinka75 😝 , minimálne 10 den po meškaní...skur ani noha

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 zajtra ma napichnu 😀 a poobede medzi 14hod a 15hod tam budem volať a povedia mi výsledok...a neviem prečo si myslím že nie som tehu...to akože nie že pesimizmus ale pocit ... veď uvidíme 🙂

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 a cez víkend ma na striedačku oziabalo a zalievala teplo ... a teplotu som mala do 36,5 ...to asi bude PMS ... som sa len prezliekala ako som sa potila ...

janap76
8. okt 2012

@gelinka75 aj nám povedz aký graf máš 🙂 lebo mi s Klaudiou tomu nerozumieme 😉

azzura
8. okt 2012

@janap76 no to by bola prca kebyže aj nasi muži su tehu, lebo tomu mojmu nejak rastie pubek aj cici 😀 😀

azzura
8. okt 2012

@gelinka75 pekny graf a co ten pokles????

janap76
8. okt 2012

@azzura kukni či tiež nemá aj herpes 😀 😀 😀 ...lebo môjmu tiež narástol pupok !!! 😀 😀 😀

gelinka75
8. okt 2012

@azzura co ja viem, ale beriem aj tak ATB tak nic z toho

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 tak napichnu 😀 , ale šak takýto PMS nebýva, že potenie.....nooo Jani myslím, že si na velice dobrej ceste....fakt sa môže oslabit organizmus a imunita z tehu....

azzura
8. okt 2012

@janap76 herpes nema, ale nejak sa vyhadzal 😀 😀 😀 😀

azzura
8. okt 2012

@gelinka75 nikdy nevies, este nehadz flintu do zita a zaroven sa na to neupinaj...vsak casom sa vsetko vyriesi