icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
30. apr 2012

@azzura no ja som uz bola dnes na odbere v nemocnici u znamej tak uvidim ...
😖

azzura
30. apr 2012

@mates777 drzim palce, neboj dopadne dobre. Ozaj kedy budu vysledky??? Vsak clostil beries az od 5DC a ty este nemas mrchu?? ci?

mates777
30. apr 2012

@azzura vysledky budu mozno tento tyzden, ak nie tak buduci urcite...
mrchu mam dostat zajtra a napisane mam ze clostil mam zacat brat 3-5 den cyklu

azzura
30. apr 2012

@mates777 ja som najprv brala od 5DC a az teraz od 2Dc. Ked ti tam robí známa, neda sa to nejak popohnat? E citis sa na mrchu?? Co ked nedojde 😉

mates777
30. apr 2012

@azzura ja som uz dopletena ako chrbtovy kos... musim to pozriet doma ze kedy to mam vlastne zacat brat 🙂
no ona sa bude snazit aby to bolo cim skor, ale to sa udajne caka kym tam toho maju viacej a potom sa testuje...
na mrchu sa absolutne necitim...to asi preto ze ju tak strasne ocakavam...tak ale dostanem urcite 😀

azzura
30. apr 2012

@mates777 ale tebe mohol doki naordonavat tak ako si pisala, kazda to ma individualne 🙂 . Vsak uvidime 😉

mates777
30. apr 2012

@azzura no mohol, ale radsej si to pozriem v papieroch..a ty ako? co mas nove?

azzura
30. apr 2012

@mates777 nic, ovu test stale rovnaky 🙂 🙂 uz mi je z toho na smiech 🙂

mates777
30. apr 2012

@azzura xixixi no a nejdes predsa len na tu krvicku?

azzura
30. apr 2012

@mates777 nie, vsak vysadim utrogestan a bud mrchana dorazi alebo nie.

mates777
30. apr 2012

@azzura no a kedy ju mas dostat?

azzura
30. apr 2012

@mates777 vo štvrtok mam 28Dc ale v piatok bude 14 dní od IUI

mates777
30. apr 2012

@azzura noooooo aj tak ti prajem aby si mrchu ocakavala az za 9 mesiacov 😀

azzura
30. apr 2012

@mates777 dik, ale nemyslim si :(. Citim sa až moc normalne aby nedorazila. Neva, ja som s nou zmierena odvtedy co mi tak predčasne zafungoval pregnyl :(

mates777
30. apr 2012

@azzura no nechame sa teda prekvapit 🙂

azzura
30. apr 2012

@mates777 ked mysliš 🙂

zvolsiinylogin
30. apr 2012

@lexus77 ahoj, tak ako? hlavne, ze mas potom, uz treba len cakat..

zvolsiinylogin
30. apr 2012

@leonetka mne sa asi tiez zacne snivat o testoch...vcera mi prislo vecer hrozne zle, cigarety nemozem ani citit, co ma rozboli brucho, aj z chleba...teraz uz je lepsie, este uvidim, ci to len pokazeny zaludok, vcera som mala nesku a po nej byva vselijako, alebo ci by sme mohli dufat...trochu ma picha aj v podbrusku...este tyzden pockam a skusim testy..ale zeby sa to prejavilo az po tyzdni? no neviem..

lexus77
30. apr 2012

@zvolsiinylogin ahoj..tak sa teším ,že mam potom...teraz naozaj už len to čakanie..budem dufať a veriť🙂.....neviem či je to normalne,ale po tom zakroku som myslela,že mi niekto trha vnutornosti,tak ma bolelo podbruško a okolie....kedže som bola na IUI prvy raz neviem čo je po zakroku bežne :(

dorotka_
30. apr 2012

ahojte babizne, tak ja by som mala ist tento piatok na vklad zamrazenych vajicok, tak uvidime ako to dopadne 😉

dorotka_
30. apr 2012

@lexus77 ja ked som bola na IUI tak som tiez citila podbrusko ale len trosku ale zas u kazdeho je to ine, drzim palce nech to vyjde 😉

lexus77
30. apr 2012

@dorotka_ dakujem.....🙂

lexus77
30. apr 2012

@dorotka_ tak budem držať palce nech sa to pekne uhniezdi....🙂🙂

zvolsiinylogin
30. apr 2012

baby, nech to konecne nam vyjde!!!!

azzura
2. máj 2012

@dorotka_ Strašnééééééééééé moc držíím palce a vsetko co sa da 😉

mates777
2. máj 2012

Ahojte babenky, tak co tu mame nove po predlzenom vikende???

azzura
2. máj 2012

@mates777 ahoooooooooooooooooj. U mna nic nove, iba vcera bolo super, grilovačka....som sa napapala 🙂 A ty??

mates777
2. máj 2012

@azzura aj my sme vcera grilovali 🙂 u mna tak isto nic nove..mrcha neprisla, ale to iste preto, ze sa jej uz neviem dockat 🙂

azzura
2. máj 2012

@mates777 asi tak že ju očakavaš, ja mam zajtra termin na mrchanu 🙂

fontana
2. máj 2012

ahojte dievčatá dlho som tu nebola,spamatávala som sa. ☹ Bohužial ivf nevyšlo,ale ostal mi malý plamienok,rozhodli sme sa pre adopciu.Na týžden začíname s prípravou.Aspon niečo,už som ano nedufala,že sa to začne.Tak aspon ked nemožeme mat vlastné babo,tak dame tu lásku a domov niekomu,kto to štastia met nebude. 🙂