Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ja som uz dopletena ako chrbtovy kos... musim to pozriet doma ze kedy to mam vlastne zacat brat 🙂
no ona sa bude snazit aby to bolo cim skor, ale to sa udajne caka kym tam toho maju viacej a potom sa testuje...
na mrchu sa absolutne necitim...to asi preto ze ju tak strasne ocakavam...tak ale dostanem urcite 😀
@lexus77 ahoj, tak ako? hlavne, ze mas potom, uz treba len cakat..
@leonetka mne sa asi tiez zacne snivat o testoch...vcera mi prislo vecer hrozne zle, cigarety nemozem ani citit, co ma rozboli brucho, aj z chleba...teraz uz je lepsie, este uvidim, ci to len pokazeny zaludok, vcera som mala nesku a po nej byva vselijako, alebo ci by sme mohli dufat...trochu ma picha aj v podbrusku...este tyzden pockam a skusim testy..ale zeby sa to prejavilo az po tyzdni? no neviem..
@zvolsiinylogin ahoj..tak sa teším ,že mam potom...teraz naozaj už len to čakanie..budem dufať a veriť🙂.....neviem či je to normalne,ale po tom zakroku som myslela,že mi niekto trha vnutornosti,tak ma bolelo podbruško a okolie....kedže som bola na IUI prvy raz neviem čo je po zakroku bežne :(
ahojte babizne, tak ja by som mala ist tento piatok na vklad zamrazenych vajicok, tak uvidime ako to dopadne 😉
baby, nech to konecne nam vyjde!!!!
Ahojte babenky, tak co tu mame nove po predlzenom vikende???
ahojte dievčatá dlho som tu nebola,spamatávala som sa. ☹ Bohužial ivf nevyšlo,ale ostal mi malý plamienok,rozhodli sme sa pre adopciu.Na týžden začíname s prípravou.Aspon niečo,už som ano nedufala,že sa to začne.Tak aspon ked nemožeme mat vlastné babo,tak dame tu lásku a domov niekomu,kto to štastia met nebude. 🙂

@azzura no ja som uz bola dnes na odbere v nemocnici u znamej tak uvidim ...
😖