icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
8. okt 2012

@gelinka75 www.baddiscount.com

pohrabkaj sa tuna, som dostala tip od jednej baby z MS, že je to tu lacnejšie ako na SK....a idete zariadovat domček

gelinka75
8. okt 2012

@azzura ano ano vsak uvidime 😀

azzura
8. okt 2012

@gelinka75 😕

janap76
8. okt 2012

@azzura ajáááj a je to tu !!! naši mm budú tehu 😀 😀 😀 ... sa priprav že budeme musieť dávať recepty na to 😀 😀 😀 jak oplodniť manžela 😀 😀 😀

gelinka75
8. okt 2012

@azzura co ten ksicht? 🙂

azzura
8. okt 2012

@janap76 to by bola uzasna prca, kebyže nasi chlapi su v TOM, hned by sme boli v knihe rekordov....🙂

azzura
8. okt 2012

@gelinka75 no že uvidime co z toho bude 😕

janap76
8. okt 2012

@gelinka75 šak ja čakám na vysvetlenie tvojho grafuuuuu 🙂 @azzura ? ja tomu fakt nerozumiem .. 😉

klaudia001
8. okt 2012

baby máme v gráži malu kočku, teda kocurika, škréká tam strašne...má 3 mesiace, včil sem tam bola za ním kuknut, šecko má, papaníčko pro malé kočičky, aj mléčko s vodu, lebo nemože len mléko to by sral , kade by chodil....aj pelíšek má urobený......nechcem ho dat dovnutra, šak ešte nemá ani tabletu na odčervení a ani zaočkovaní neni...a kočky prenášaju šecky choroby....ale to škrékaní...chudato malé

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 skús mu dať najakú hračku ...ale Klaudi prosím ťa v žiadnom prípade ho nechytaj ... do istoty 😉 😉 😉 inak ja zbožňujem aj koťátka 🙂 🙂 🙂

gelinka75
8. okt 2012

@janap76 nie je to nic zvlastne, len graf bazalnej teploty merany pravidelne kazde rano, ukazuje krivku vzostupu po ovulacii, zatial su to moje bezne poovulacne teploty

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 šak tam má na motúzi papier namotaný, ja už sem ho chytala aj mojkala, ale ruky sem si potom riadne umyla....musela som si pustit rádio, lebo to škrékaní to sa nedá počuvat, chudato, než si zvykne, máme ho od včera, že na myši 😉

janap76
8. okt 2012

@gelinka75 meraš digi teplomerom alebo klasickým ? ja som si svojho času nerala klasickým, kým som nerozbila 😉

gelinka75
8. okt 2012

dnes ma svokra zas vytocila, u nas sa este nekuri, vsak naco aspon usetrime, akoze fajn, vonku u nas 6 stupnov a v nasej spalni 6 stupnov a ja uz citim, ze mam upchaty nos..stoji to zato?

gelinka75
8. okt 2012

@janap76 tak vies o co ide ked si merala, ja meriam klasicky, tiez som davnejsie uz jeden rozbila, ze vraj je to lepsie ako digitalnym, ten je viac nepresny

klaudia001
8. okt 2012

@gelinka75 noooo podobne, včera sme boli u svokry na návšteve, a zima tam jak v tanku, reku co si nezakurite, že ušetríme......tak sem si vypýtala teplu mikinu, a pochváalila sem sa, že máme novu myčku.....a ona na to, že to načo, že pre 2 sa neoplatí...........aaaach svokra je vždy len svokra...na moju maminku sa nechytá ani trochu....aj ked nemáme žiadny konflikt....aaach mario panno, nerozčulujem sa !!!!! nek svokra , na tuto temu nemožem prispievat, nek nemožem, lebo sa rozčulim.....ale svokrer, to je chlap !!!! teho mám moooooc ráda 😉

to naši, maju teplunko, ked dojdeme , tak že deti moje neni vám zima ? to je prístup mojej maminky, hentá by mna tam nechala sedet, a potom ju šecko bolí.......

mates777
8. okt 2012

Ahojte babule, takze dnes som bola u dr. cysta narastla za vikend o 1 cm.... 😠 poobede budem vediet ake mam este vysoke HCG, musime cakat kym nespadne na nulu....
Potrat bol normalny...teraz to krvacanie a spinenie je z tej cysty...
vraj musime pockat ci sa to mrchou vstrebe a ak nie, tak neviem...vraj je to zivot ohrozujuca cysta 😀 a pri akejkolvek malej bolesti mam strapkat n aurgent...same pozitiva v mojom pripade...uz zacinam pomaly aj lutovat, ze som sa ja na toto vobec dala...

gelinka75
8. okt 2012

@mates777 sa mi paci ten smajlik co si dala za zivotohrozujuci 😀

gelinka75
8. okt 2012

@klaudia001 mne hovori, ze ona zato nemoze, ze treba opravit nejaku vec, mne toto povie do oci a minule mm vravela, ze netreba zapnut kotol, ze naco, skoro som jej povedala, ze keby nedofusovali dom ked ho stavali tak by som ani teraz v spalni nemala 6 stupnov, my sme tam ako vonku, tam nie je vobec zateplene, nad stenou su hned skridly, tak si predstav

klaudia001
8. okt 2012

@gelinka75 už nech ste vo svojom domčeku......

gelinka75
8. okt 2012

@mates777 to co je za cysta? kde to mas? nebude to predsa mimomaternicove? lebo cysta pokial viem nekrvaca a nie je z nej HCG

gelinka75
8. okt 2012

@klaudia001 toto riesim kazdy rok a fakt uz mam toho plne zuby ako chce usetrit ale to, ze da 1 krabicku cigariet denne je OK, ved co, ach uz nech sme vo svojom, lebo ma porazi z toho

mates777
8. okt 2012

@gelinka75 no dala, pretoze mne uz preskakuje z tychto reci vsetkych doktorov...2x mi to prizvukoval...takze teraz aby som sa bala aj si kychnut aby mi to neprasklo a nezacalo krvacat do bruska ... 😢

mates777
8. okt 2012

@gelinka75 no mimomaternicove to udajne nie je...vraj som bola normalne tehu maternicove, co som potratila...a tuto gulu (cystu) mam v pravom vajecniku...

gelinka75
8. okt 2012

@mates777 to je aky pristup, ked ti to ohrozuje zivot a poslali ta domov, tak by som ich udala za neplnenie zakladnych lekarskych postupov...

janap76
8. okt 2012

@gelinka75 ty si vydržala 8 rokov žiť zo svokrou, hlboký obdiv ... lebo to keby náhodou aj bola neviem aká dobrá, to nie je dobrá kombinácia...moja svokra nie je zlá žena, ale jak mi vieč ísť na nervy .... 😠 😠 😠 to ma svoje zvyky, ja svoje ... to ... no to sa nedá ani vysvetliť, šak ty vieš ... ale nech ti zajkúri ...lebo ty nemôžeš byť chorá, a berieš ATB .... gelinka inak ja si myslím že keď sa odsťahujete, môže byť že vtedy otehotnieš...to bude iná psychika 😉

gelinka75
8. okt 2012

@janap76 ano mali sme to davno uz poriesit, ale cakali sme na pozemok a ja som 5 rokov chodila VS, mali sme aj ine starosti, svokor vazne ochorel atd.... ☹

janap76
8. okt 2012

@mates777 nemala takú cystu Lucie Bíla ? ... bolo to v telke že hneď po nejakom koncerte utekala na urgent ... a to máš teraz čakať do mrchy ? alebo pokiaľ bude HCG nula ? ráno som babám písala že aj moja priateľka to tak mala, že zvýšené HCG a bola to cysta. Vstrebala sa jej sama. Minulého roku v lete mi mesiac pred svadbou dr povedal že mám takmer 5 cm cystu a že je to taká čo nezmizne.Tiež som špinila ... robila som všetko čo sa nemá robiť ak žena nechce potratiť a cysta mi praskla a vyšla von. Dr skoro odpadol. ....ale neber to ako radu, vedela som že je tp riskantné a bola som pripravená / normálne zbalená / do nemocnice...ale akútna bolesť nebola, pekne to odišlo....šak pôjdem na operáciu mesiac !!! pred svadbou ? ☹

janap76
8. okt 2012

@gelinka75 a budete sa sťahovať ...je to niekde blízko pri nich ? či ďalej ? a svokor sa z toho dostal ?

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 už som hladná 🙂 čo budeš obedovať ? rybičky ? a už si dnes bluvala ?