Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka hen, hen / potichučky závidím / 😝 , ja nemám na sex ani pomyšlenia 😀
@azzura fakticky zabodovali... to keby som tušila, tak mám jednu komodu zaplnenú iba tými pančuchami 😝 tak ja tu zvažujem už, že asi budem musieť nejako zabezpečiť modrú tabletku pre manžela, aby sa v čase ovulácie naštartoval... a ono obyčajné pančuchy za 5éčiek zaberú 😝 ešte niekde musím nájsť ten pás... tuším niektorá tu spomínala, že si ho kúpila... taký čo drží pančuchy (kolegyne teraz odišli na obed, tak idem posurfovať po nete, či niečo nenájdem, lebo by som sa to asi hanbila kupovať v obchode so spodnou bielizňou 😝 😝 )
a vy sa tu dievčatá ako máte? som vás troška zanedbávala posledné dni... a keď vidím koľko ste tu toho stihli popísať... tak už ani radšej čítať neidem... aj tak ma stále niekto vyruší, tak sa nedá a doma nato veľmi čas nie je 😉 😉
@janap76 schrupla som si za všetkých 😉
@klaudia001 šak vy máte toho sexu a sexu a sexu a sexu... že by si mohla druhým požičať, aby ako tak zaplnili prázdne noci v mesiaci... 😝 😝 tak keď sem-tam nemáš naňho chuť, tak je to aj v poriadku... o pár rokov zistíš, že takých dní, je čím ďalej, tým viac...vieš my už "dôchodcovia" trocha poskromnejšie mávame také "svetlé chvíľky"... takže, keď sa podo mnou "zem zatrasie" tak sa z toho totál hotová 😀 😀 si pripadám ako keby to po prvý raz bolo... 😀 😀 škoda, že v sobotu už na žiadnu svadbu neideme 😝 vlastne svadba byť nemusí, iba tá svadobná noc by sa mohla zopakovať 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka no mna ešte čaká svadobná noc.....na druhý rok možno 😉
@gelinka75 a vieš, že padla... si ma obzerali a skonštatovali, že vyzerám výborne... dokonca mi jedna povedala, že silne uvažuje, či som nepretromfla nevestu 😀 😀 😀 (ale až o to mi nešlo) a "moja obľúbená" švagriná (manžel má 2sestry... jedna je normálna s tou si rozumiem, ale s druhou... 😠 😖), tak tá povedala, že som ju naštvala a že aby som si nemyslela, že som väčšia kočka ako ona, keď sa mi raz podarilo byť za hviezdu... tým pádom misia splnená... ona a svokra naštvaté... o to my išlo... akurát som nečakala, že sa aj chlapi na svadbe budú predbiehať, kto si zo mnou zatancuje a môj manžel bude aj trocha žiarliť 😀 😀 😀 a ľudkovia aj môj svokor si so mnou niekoľko krát zatancoval a to už je čo povedať, lebo on netancuje nikdy s nikým okrem mojej svokry ( a aj to len tak 2-3 tance a basta), takže to už bola poklona... to keď sme s manželom tancovali a on prišiel, že dovolíš, teraz ja som pomaly onemela a v sále nastal taký potlesk (lebo to svokra si všetci veľmi považujú...)
ale dosť už, šak som tu už celú stranu zapísala... je čas vrátiť sa do reality 😉
@lubanka palec hore lubanka, si im to natrela 😉
@klaudia001 ????? ako čaká? vás ešte neokrúžkovali? 😀
@lubanka veru ešte nie 😉
baby a čo zakladala tuto diskusiu tá dada7701 ? už sa jej podarilo otehu ?
@klaudia001 daj lahsiu otazku 😀
@klaudia001 tak šupito - presto pod čepiec 😀 😀 že dievčatá... prečo by jej malo byť lepšie ako nám vydatým ženám 😀 😉
teraz už chápem, že sa u vás doma pod perinou tak chumelí.... 😀 😀 kým sme neboli zobratí aj u nás to tak bolo (akurát, že my sme spolu nežili, ale príležitosti boli vždy 😀 ) tak si len dievča užívaj, lebo ak je ten tvoj taký ako ten môj.... dlho to trvať nebude 😝
@gelinka75 no to je uplne cudny pristup...tiez si myslim, ze keby ma to malo nebodaj ohrozit na zivote tak by ma hadam brali do nemocnice hned.... uz som z nich uplne zufala....
bohes zeny a to ja som vzdy plna optimizmu a vesela a znesiem (aspon si to myslim) ako kon....ale toto je uz na mna privela...
to teraz sa vazne zacnem sledovat ci ma picha na pravo a ci na lavo....fuj, je mi na grc z tohto vsetkeho...
@lubanka to my sme ešte jak milenci 😀
@mates777 to by ta určite nechali v nemocnici , preboha to by si nezobrali na svedomie, hlavu hore dievča, to čo nezabije to posilní......máš toho posilnenie čo 😖
@klaudia001 no to teda ja som taka posilnena za posledny mesiac, ze az 🙂
ale tak ja uz len cakam nech to vsetko skonci a bude zas dobre...
@mates777 nic sa neboj bude 😉

@janap76 bolo úúúúúúúúžasne!!!!!! nato, ako veľmi som tam nechcela ísť.... tak takto vynikajúco som sa nezabavila a nevytancovala už roky 😵 😵 😵 boli dve hudby, jedna taká klasika (čo zvykne hrávať na plesoch a stužkových) a druhá cimbalovka.... takže keď skončili jedny svoje kolečko, začali tí druhí (to aj my sme tak mali na našej svadbe, ale tam som bola ako pošnúrovaná z povinností a stresu 😝 ) manžel ma vykrútil hojojój ( a nielen on samozrejme... ) 😀 😀 domov sme prišli o 4h ráno... a manželovi som sa tak páčila (a nielen jemu 😝 ) ako ma kozmetička a kaderníčka upravili, že celú svadbu sa ma pýtal " máš pod šatami tie samodržiace pančuchy...? 😝 " na moju odpoveď, že áno sa neustále vypytoval, kedy už pôjdeme niekam za kríček 😀 😀 😀 tak som ho doťahovala až do rána, tak si viete predstaviť, čo nasledovalo, keď sme dorazili domov.... júúúúúj taká svadobná noc bola.... 😝 😝 😵 😀