Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte.
Kto chodí ku MUDr. Silvia Toporcerová a aké ma skúsenosti pri IVF. 😕 😕 😕
@klaudia001 jaaa nechcem ťa provokovať ...ale ja udem mať tie mäsové guľky v paradajkovej omáčke 🙂 😎 😀 a robila som kila mäsa, takže je ich dosť a k tomu faaajny chlebík.... a teraz budeš obedovať čo ??? rybičky nemáme ☹ tak ?
@janap76 hen zas tie gule 😝 , ale ja už sem, šak nejaká hladová sem , posledné sem spapala.....a na poobedie už nemám....
@klaudia001 inak mne sa zdá, že my dve sme tu najpažravejšie 😀 😀 😀
@gelinka75 a má svokra vodičák ? lebo tá moja má a to bývame od nej 20 km.....ale nemontuje sa k nám, iba vyčíta, že k našim chodíme častejšie a bývaju až na záhorí ......tak som jej povedala, že šak maminku mám len jednu a že som rada s nou , nech si myslí co chce, lebo ked k nim dojdeme , tak furt len choroby preberá.....a vždy, že tuším si pribrala.... 😝 😀 , kokoooooooooooooos ide mna roztrhnut, a že sem biela, čo nechodím do solárka, že sa mám kuknut na nu, jaká je pekná tmavá, ale lakomá neni zas , nech neni sem svina 😝
@janap76 mne sa zdá , že aj azzura si pjekne umí popapat 😀 , ale aj na gelinku bych to rekla 😀 , aj tá má ráda rybyčky 😀
@klaudia001 😀 😀 😀 aj ja som taká biela 😀 😀 😀
@kalista32 ved ja som sa Ti neozvala, lebo neviem, nepoznám a na IVF sa nechystám. 🙂
@klaudia001 nema, ona je taka neaktivna, ma aj vnucata uz ale nejak sa o ne nezaujima, zije tak vo svojom svete, proste total iny typ ako moja mama..a to su rovnako stare @janap76 budem muzovi nadavat 😀
@klaudia001 dobre veď JA som práve do desiatovala tak nemám hlad 😀 😀 😀
@gelinka75 no to moja vnučata ešte nemá a má 65 r / ale podla jej slov vyzerá na 50 r. 🙂 , strašne sa o seba stará až prehnane by som povedala / mne brachova žena povedala, že sa zmení ked bude mat vnučatá , tak uvidíme.... 😉 / moj je jedináčk / ale nemá žiadne také maniere, inak by som s ním nebola 🙂
@kalista32 no tak dobru chut k desiatej teda
baby idem si pospat, dobre som sa naobedovala, tak si idem trošku zchrupnut
@klaudia001 ďakujem o 30 min. idem na obed 😀 😀 😀 .
@klaudia001 a nezabudni si schrupnúť aj za mňa 😉 pa
@klaudia001 tak si pobrumkaj 😔 😔 😔 😉 .
baby slinky mi tecu..............vcera sme boli u svokra na oslave a skocila som na vahu, že 59kg 😠 aj ma presla chut na chlebicky, ale len na chvilu...ale tie kila na mne moc nie je vidno, akurat brusko mi vytrca 😀 😀 😀
Idem sa naobedovať papa 😕 😕 😕 .

@janap76 teraz áno ako každý den, ale už nemám ☹ , musím zbehnut po obede do obchodu, nie nehučala som do WC 😉 chvalabohu a ty čo budeš papat ? ja budem robit polievku z ružičkového kelu, takého malinkatého, ale nemám zasa mrkvu, aj to až po obede budem robit