Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@kalista32 teraz odpovedám 🙂 , neviem čo to je a ani nepoznám nikoho , kto by to mal...
@klaudia001 tak to je nebezpečný vedľajší účinok pri stimulácií vajíčok pri predpríprave na odber ženských vajíčok 🙂 🙂 :. A IVF je skratka z jednej foriem umelého oplodnenia 😉 😉 😉.
@klaudia001 takže vy ešte nie ste svoji a my sme len od minulého leta 😉
@janap76 to ten moj si predstavuje, že na našej svadbe bude s nami aj malá princezna alebo princ, on to takto chce 😉 , no neurob chlapovi radost 😎 , ja si nejako na svadbe nezajkladám, nejak mi to nechýba ku štastiu, možno ked budeme mat bábatko, tak potom budem chciet mat rovnaké priezvisko 😉
takže rok spoločného bačovania máte uspešne za sebou
OHSS-to je velke riziko pri stimulacii na IVF, toho sa aj ja bojim, baby to maju, a preto treba pit vela tekutin a papat bielkoviny.
@klaudia001 šak to je krásna predstava 🙂 taká romantikuš 🙂 no my sme mali svadbu v bojniciach 🙂 🙂 🙂 na zámku, nie v zoologickej 😉 😀 😀
baby videli ste toho čo prišiel na bicykli do sutaže česko-slovensko hladá talent ? oh my goooooood 😀 , umrem od smiechu, umrem 😀
@klaudia001 JA som to videla a musím sa pochváliť ja to viem lepšie za-falšovať 😀 😀 😀
@klaudia001 ty si ale mešuge 😀 😀 😀 hej videla som to cez víkend 😀 😀 😀 ja sa viem dobre pobaviť na tých výberových kolách .... a sem tam niekto zaspieva ako anjel a ja mám husiu kožu ako dikobraz 😀 😀 😀
ale toho čo spieval.....len od tam došiel na bicykli rozplŕával že 70 km.....skapala som, skalapa som 😀 😀 😀 😀 😀 , to bol neco, ten spev a postupil 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 ach jaj škoda ,že som ho prešvihla kolegyne tvrdia , že by sme naspievali nádherný duetoooo 😀 😀 😀 😀
kto mi daroval srdiečko ? nech dá like 😉
@klaudia001 počuvaj a ty čo myslíš ...šak odšlapať 70 km !!! jasné že tak spieval neeeee ???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 ja mám dva a tiež neviem od koho 🙂
@klaudia001 to šom bola JA 😉 😉 😉 .
@janap76 no už máš tri 😉

Mala niektorá z Vás hyper stimulačný syndróm alebo z okolia ?? 😒 😒 😒