icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 aj ty už máš odo mňa 😉

kalista32
8. okt 2012

@janap76 jún 2011noo a úž som mala dostačujúcu pauzu pôjdeme do toho opäť 🙂 🙂 .

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 no už mám motýle v bruchu zo zajtrajška 😒 a to ešte potom do čakanie do cca 15 hod. 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄 to bude paráda 😉 uvidíme ako povedal slepý keď išiel do kina 🙂 🙂 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 ja Ti to tak moc prajem, zajtra je pre teba den D

klaudia001
8. okt 2012

@kalista32 áno , páči sa mi tvoj prístup

wingsseven
8. okt 2012

@janap76 držím Ti palce na zajtra a pevné nervy!!! Ja som ten istý deň cyklu ako ty a dnes mi test vyšiel neg. 😢

janap76
8. okt 2012

@klaudia001 ďakujem 🙂 ja viem 🙂 prosím ťa keby to nebolo tehu, pekne ma zapriahneš do cvičenia.... poradíš mi nejaké cviky ? potrebujem schudnúť zo stehien a spevniť zadnicu 🙂 poposielaš mi potom nejaké linky ? keby to nebolo tehu ... keď bude tehu, tak mi je jedno akú mám zadnicu aj ....všetko 😀 😀 😀 OKI ? 😉

janap76
8. okt 2012

@wingsseven ďakujem 🙂 ale ja som sa ti tu dočítala všeličo...aj napr že žena mala negatívne tehu testy ale krv mala pozitívnu a to jej mrcha meškala už 16 dní ...asi je fakt všetko možné 🙂 správne by sa to malo robiť ako klaudia ...až keď mešká mrcha aspoň 10 dní. Len keby sme to tak vydržali nie ? 😉 😉 😉 a aj ja Ti prajem aby to vyšlo 🙂 ešte nevešajme hlavy 😉 😉 😉

kalista32
8. okt 2012

@janap76 veľmi držím palce 🙂 🙂 🙂 .

klaudia001
8. okt 2012

@janap76 áno pošlem ti šecko , co len budeš chciet 😉 , tie najučinejšie, áno dobre hovoríš, je to strašne individuálne, niekomu výjde pozitívny test ešte pred menzesom, niekomu v den menzesu a niekomu až aj vyše týždna po menzese.....ja si žijem svoj život a teda testovat nemám prečo zatial.....okolo 18.10, ja budem testovat, dovtedy ani noha 🙂 , mna keby tak brucho netahalo dole tak si dám pilates hocikedy, ale nedá sa mi

wingsseven
8. okt 2012

@janap76 podpora je dôležitá...aj keď clovek už niekedy ani silu nemá..... 😠

klaudia001
8. okt 2012

@wingsseven možno si testovala príliž skoro....

wingsseven
8. okt 2012

@klaudia001 možno, ale necitim sa ani neajk zvláštne, že by to malo klapnúť.....

kalista32
8. okt 2012

@klaudia001 základ je nestrácať vieru a mať psychickú pohodu 🙂 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@wingsseven ale to sa nemusíš cítit nijak zvláštne, ved to hcg u niekoho stupa velmi rýchlo a u niekoho velmi pomaly.....

janap76
8. okt 2012

@wingsseven presne ako ja ....tiež sa necítim nijako zvláštne a ešte to herpesisko na nose aj v nose ...vyzerám jak šašo 🙂 🙂 🙂

wingsseven
8. okt 2012

@klaudia001 to máš pravdu, ale ja to stále nejak porovnávam s pocitmi s pred dvoch mesiacov, kedy to spontánne odišlo asi v 5tt. To som teda vedela, že asi som tehotná, lebo už asi na 3 týžden moje chute boli kadejaké, závraty a o bolesti prs ani nehovorím. Ale ja sa v tom nevyznám, tak neviem.... 😕

wingsseven
8. okt 2012

@janap76 možno ako tehotný šašo??? 😉

lexus77
8. okt 2012

@janap76 držím palce🙂🙂🙂

janap76
8. okt 2012

@wingsseven je mi úprimne ľúto čo sa ti stalo ☹ a nech ti to rýchlo výjde a vymaže všetky smutné spomienky 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@wingsseven aj ja som mala to isté spred 2 mesiacov....tiež spontánne, tiež asi tak v 4-5 tt / jeden večer som si poplakala šupla do seba nejaký alki tuším 3 jpoháriky to boli a išlo sa dalej /......ale každé tehotenstvo je iné predsa, mne smrdela káva a napínalo ma z mäsa a teraz ked kávu môžem, tak si mám byt na istom , že neni som tehu ? no vidíš.....to čo si mala, to teraz vôbec nemusíš mat, a ani tie prsia neni su pravidlom, príklad mojej švagrovej, celé tehu mala lentiločky...až ku koncu sa jej zväčšili.....takže nič nemusí byt ako predtým..... 😉

klaudia001
8. okt 2012

a podotýkam, že kojila 2,5 roka 😀 , také veliké ich po porode mala 😀

janap76
8. okt 2012

@lexus77 ďakujem pekne 🙂

kalista32
8. okt 2012

ako si poradiť s myómom na maternici ? ☹ ☹ ☹

kalista32
8. okt 2012

Odchádzam majte sa papa 🙂 🙂 🙂

lubanka
8. okt 2012

@kalista32 ahoj, ja som bola na IVF 2x... prvé bolo úspešné, ujali sa dve embryjká, ktoré boli vkladané, ale žiaľ v 26tt predčasný pôrod... do týždňa sme s oboch chlapčekov mali už anjelíčkov... 😢 (potom sme absolvovali 4xKET, neúspešne) teraz v júni som mala druhý pokus nebol úspešný... neviem, či som pri tom druhom mala OHSS, ale obrovské bolesti, ani sedieť, ani ležať, pri chôdzi som cítila každý krok, nenormálne veľké brucho a od lekára z CAR vypísaný papier do nemocnice s tým, že ak sa to len o troška zhorší, okamžite na príjem do nemocky... ale to mohlo byť zapríčinené aj tým, že mi z pravého vaječníka neodobral žiadne vajká, lebo skonštatoval, že z ľavého odobral 20ks... takže mu to stačí až, až...
ale ja som pila denne 4 až 5l FATRY (tá je slaná, takže je ideálna) jedla vkuse tyčinky a arašídy... skrátka slané, aby som vééééľa pila a do 2týždňov bol pokoj... v prvom prípade som to nerobila a brucho - hotový horor akoby som bola v 7mesiaci - som mala nafúknuté celý mesiac 😠 😠

klaudia001
9. okt 2012

baby aj ja mám nejak velké bruško, ale ležat možem , aj chodit možem, nemám bolesti také......ale mám ho také nafuklé......nemožem mat aj ja to ohss ?????? či to je iba po hormonoch ???

ináč dobré ránko , nemožem spat

gelinka75
9. okt 2012

@klaudia001 ohss je len po stimulke 😀 ty budes tehu a nie OHSS 😉

klaudia001
9. okt 2012

@gelinka75 dobré ránečko gelinka, už sem guglila, že čo to je, lebo sem sa zlakla, že aj ja ho mám nafuklé .....dakujem za odpoved, odlahlo mi, takže to je len po hormonoch , aj to iba občas.....jeeeeeeeeej 😉 , kolkátý den papáš tie atb ?

gelinka75
9. okt 2012

@kalista32 a ty si mala ohss pri prvom IVF? ja som nemala, mne nic nebolo, este som sa tusim lepsie citila ako predtym, pred opu mi uz vsak bolo vselijako brusko tlacilo a uz som chcela nech ma tych vajec zbavia, ale nejake vyrazne bolesti neboli iba to tlacilo v podbrusku ved 18 vajec da zabrat 😅 no a po opu som mala bolesti ale bolel ma lavy vajecnik asi 3 dni, aj som ledva sedela, davala som si paralen, potom to preslo na 4 den bolo uz lepsie