icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
9. okt 2012

@klaudia001 cauko, ano je to len po hormonalnej stimulacii, tym sa ty nezatazuj, nebudes to potrebovat 😉 ja papam dnes 6 den, tak uz nam to odsypa, ale obcas citim brusko, akoby creva, no vsak to je aka zataz tieto lieky

klaudia001
9. okt 2012

@gelinka75 ále šecko je svinstvo, sem sa nalievala olivovým olejom, mám ho velmi rada, a hen zistilo sa že čo obsahuje a vobec neni taký kvalitný, mám tu istu sériu čo je závadná.......vrátim v tescu, nech daju prachy naspät....človek si nevyberie 😠 , hlavne, že budeš po tom v poriadku, kedy to máš dostat ? mne asi drbe poriadne, stále je mi do plaču, som jako teloň.
dneska je veliký den pre Janku....den D, už asi je aj na krvi, nie, šak ráno sa chodí ....

azzura
9. okt 2012

@kalista32 aj ja tebe drzim palce, potom daj vediet ked opat zacnes. Mne uz 30.9. bol mesiac od ziadosti

azzura
9. okt 2012

@kalista32 podla toho aky je velky a ci rastie. Ja som ho mala tiez v maternici a mi ho odstranovali, teraz mi ho po 5 rokoch kontrolovali a nic, lebo si mysleli ze to moze byt pricina ze sa nam uz 2 roky nedari

azzura
9. okt 2012

hi girls 😉

azzura
9. okt 2012

@janap76 cakame na vysledok

klaudia001
9. okt 2012

@azzura helou mädchen 😉

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 😀 😀

klaudia001
9. okt 2012

@azzura привет девочки 😎

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ty vole, to je uz aj na mna dost....ty si nejak jazykovo zdatná

klaudia001
9. okt 2012

@azzura no co nebudem troškarit, toto je jediná vec ktorá mi kedy išla 😉 ,
ináč sem na modrej streche a sem mierne znepokojená, normálne ludia fotia na kompletku svoje domčeky a ked fotia z vonku tak tam šupnu aj číslo domu aj ulicu.....to mi príde nebezpečné, šak to si môže hocikto odsledovast.... 😖 , ja by som nechcela aby x - ludí kukalo na to jako bývam, čo šetko mám......

priviet dévočky 🙂

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ja som jazykovy analfabet, resp. kedze to nepouzivam tak jednoducho zabudnem, ale ked ide na dovolenku tam ma to vzdy osvieti a aj sa trosku vykecavam.
Ludia su vselijaky, sa chcu pochvalit a neriesia dopredu čo a ako, a potom sa cuduju .....

klaudia001
9. okt 2012

@azzura ja si ešte dodnes píšem s kamoškou z ruska, Olgou Anzínoj zo St. Petersburgu, noooo od 13 tuším......a stále to ide cez dopisy...žiadne emaily....je to pekné , píšeme po rusky, lebo bych to zabudla, tak 22 sledujeme svoje životy 😎 , aj foto si posielame, maju v byte všade na stenách koberce, že u nich to je moderné a za volakedy som jej posielala silonky, lebo u nich neboli a spreje že FA 😀 , nooooooo

chvália, sa chvália až na to doplatia, že ulica a číslo domu, to je na mna privela, som tam , lebo vstavanu skrinu do spálne som si už nakreslila ako má vypadat, ale z vonku tie posuvné dvere ešte nevieme aké chceme.....tak hladám inšpiráciu...

lubanka
9. okt 2012

@klaudia001 tvoje ohss odíde až po 9mesiacoch 😀 😀 😀 ty si podarená... už tu radšej ani nič nepíšem, lebo ty hneď, že aj ja to mám 😀 😀 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 jeej, ty si taka ruska....a este si nebola na navsteve. Ja strasne tuzim ist do Ruska, ale je nejak moc drahe 😒 . Raz ked budem velka a bohata tak pojdem do Petrohradu, videla som foto ...no uzas a aj uja Lenina si pojdem vystat 😀 .

Kedze mame starsi domcek, tak v spalni mame normalny nabytok, ale paci sa mi....iba hore na poschodi v satníku mame vstavane skrine......to kazdy rok chodim a prehadzujem hore letne a dole zimne veci a opacne 🙂

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka no šak ale keby si vedela moje bruško, tak tiež by si mala obavy 😝 🙂

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 cica, ale OHS možes dostat až pri stimulacii na umele, a nie bezne 😝

lubanka
9. okt 2012

@klaudia001 prepáčte madam... 😉 ale už keď.... tak "Hallo Mädchen" 😉 ale inak super 😉 😉

lubanka
9. okt 2012

@klaudia001 lebo si tehu... a keď si tehu... tak bruško musí byť 😵 😵 😵 😉

klaudia001
9. okt 2012

@azzura noooo som, chceli sme ist do moskvy na vystupenie Cirque du soleil poznáš ? boli sme na tom v Salzburgu min. rok na vystupení Alegria, je to jedinečné, a v prahe na vystupení Saltimbanko.....no ale nevyšlo nám to, raz sa tam chcem vybrat , už sme si čo to o tom aj popísali, ona sem na SK asi nedojde, lebo je tam bieda.....fakt, že bieda, aj teraz jej posielam balíky s vecami, ktoré su u nás samozrejmostou a tam výnimkou 😒 , teraz chcem aby mi poslala matriošku, ale taku drevenu.....pošlem jej aj prachy , vážne, len chcem taku, lebo tuna na SK nič moc výber....ani na nete....

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka uha uha gema sprechen 😀 😀 😀 , bleee nemám rada nemca, ale co už, ked mi to ide lepšie než angličan

klaudia001
9. okt 2012

@azzura áno už viem, že to sa môže dostat až pri stimulácii ....už to viem baby

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka neviem , netestujem, až 18.10. , ale dneska budeme čakat na Janku.....či už teda tá motyka strelila 🙂

lubanka
9. okt 2012

@klaudia001 v to Cirgue du soleil je aj nejaký slovák... tuším nejaký herec, či mím... alebo čo je vlastne, niekedy aj uvádzal.... videla som s ním v TV dokument ako rozprával, že sa mu ozvali, že ho berú a s celou rodinou sa presúvajú po štátoch, kde vystupujú, že je o nich veľmi dobre postarané, že aj deťom v každom meste hneď zariaďujú školy, lekárov...

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 Nepoznam to predstavenie. Matriosku mam, bracho mi doniesol ked bol Rusku a ked som bola mala tak mi doniesol 2 babiky, jedna je ako Nasťa z Mrazika.

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka je tam áno, aj vystupuje v jednom predstavení....ale nechce sa mi googlit v ktorom, je to cirkus bez zvierat, ked som videla to vystupenie Alegria, tak som plakala od štastia, radosti.....to bol baby zážitok, mala som zimomriavky a motýle v brušku......a tá pesnička z toho vystupenia, hotová som, chcem vidiet všetky ich predstavenia......ale teraz su daleko.....a čo je tuna blízko v krajinách , tak to som už videla...áno je o nich velmi dobre postarané....nadštardne

klaudia001
9. okt 2012

@azzura a máš tie bábiky ešte ? ja mám jednu mi poslala

azzura
9. okt 2012

@klaudia001
@lubanka takže ked budeme velke pojdeme do Ruska na to uzasne predstavenie 😀 😀

klaudia001
9. okt 2012

@azzura anoooooo, ked budeme veliké

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 tu krasnu Velku Nastu uz nie, lebo mi ju zdemolovala bratova mala ale tu druhu este hej iba je ostrihana 😀 . Ale na foto by som ich mala mat obe