icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
9. okt 2012

@klaudia001 ja genau, wenn du willst... bei mir kein problem.... ich liebe deutsche sprache, ili ja tože ľubľu govoriť po ruski (no ja neznaju, kak na etoj klaviature pisať azbukoj) end I talk English but little, ou ne parle pas français.. 😉

klaudia001
9. okt 2012

@azzura hen hen realizovala sa na bábike 😀 , tak tu si nechaj s tou sa bude raz hrat......... 🙂 aj moja má fixou modré očné tiene 😀

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka aj francuzsky vieš ??? DOBRáááááááááááá !!!!!!!!!! tažký to jazyk !!!! musíš byt veeeelmi dobrá, 4 jazyky, klobuk dole baba !!!!

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ja mam vsetky babiky aj plysakov, aj moju staru kuchynku...mama mi to nechala v mojej izbe, preto tu izbu maju radi brachove deti

azzura
9. okt 2012

@lubanka
@klaudia001 baby nejak ste dobre.....uz viem že ked pojdem do zahranicia tak beriem Vas, aby ma tam nepredali 😀 😀 😀

lubanka
9. okt 2012

@azzura super... už ideme na Sechely... do Moskvy... už aby sme si to pomaly spisovali 😀 😀 😝

klaudia001
9. okt 2012

@azzura tak len nech to nezdemoluju.....lebo raz to budeš potrebovat.... 🙂

azzura
9. okt 2012

@lubanka 😀 😀 vsak do planujeme 10 rocnicu

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka ja ani neviem kde su sejšely 😀, no fakt neviem 😀

lubanka
9. okt 2012

@klaudia001 ... aj po taliansky, ale iba nadávať 😀 😀 😝 keď som pracovala v Nemecku ( u talianov) každý deň sa šéf so šéfkou bili a táááák si nadávali.... tak sa na mňa nalepilo 😝 😝 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 už najmansia je prvacka....takže už hracky konecne možu dychat, nejakeho plysaka som obetovala ked boli havkaci malinky 😀

klaudia001
9. okt 2012

@azzura , by sme videli za čo by sme Ta vyhandlovali 😀 , taká tava by bola pre mna málo.....

klaudia001
9. okt 2012

@azzura anooooo to aj jaaaaaaaa, malunkým psíčkom som dávala na hranie 🙂 , anoooooooooo , si mi pripomenula jeejda

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 vsak kebyže hodim na seba omietku, očešem vlasy a nahodim satocky tak možno aj 2 ťavy 😀 😀

klaudia001
9. okt 2012

@lubanka 😀 , to aj ja viem len jednu vetu po IT, non dovere subito dare, la basta dietro ill collo, nemusíš si dávat hned nohu za krk 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 mama mi nadavala že im davam svoje stare hracky, ale mne to nebolo luto, lebo to boli moji havkovia, moje lasky

klaudia001
9. okt 2012

@azzura málo dvje tavy, málo....už ked, tak nech porádne......nejaký ten palác v azii vlastnit.....by sme ta dali do pucu a bys videla jak by sa o teba šejci trhali, jak besní psi 🙂

klaudia001
9. okt 2012

@azzura aj ty lubiš zvieratá, že ? aj ja, mám kamošku, ktorá má radšej psíkov než podaktorých ludí.... 😉

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 😀 😀 fuuha, takže palac...tak to sa na mne narobite 😀 😀 ale ja nechcem mat muža sejka a byt dalsia jeho zena 😎

klaudia001
9. okt 2012

@azzura ty bys bola tá najvyššie položená a ostatné by boli konkubíny, a keby sa Ti malo niečo zlé stat, tak by ti šejk dal prášok neviditelnosti 🙂 , tým by sas posypala a nik by ta nevidel 🙂

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ja ich milujem, vcera davali v spravach že nejaky ludia vyhodili v KE 2 steniatka, tak som sa rozplakala a že kto ich chce nech sa ozve...tak som sa hlasila...moj mm len kukal, on vie že som totalne na zvierata, preto mi nedovoli mat doma psa, lebo on by bol na vedljasej kolaji....vidi to ked idem k nasim, Maxik je prvorady 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 noo, mať konkubiny to by bolo fajn, by som im rozkazovala a ja by som bola ta naj naj....ten prasok by sa mi aj teraz zisiel, resp. arabelin prsten 😀

klaudia001
9. okt 2012

@azzura bože moj azzura, aj moj to tak vidí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ked dojdeme k naším, tak ja len tých psíkov....aj ráno ked sa zobudím, tak v prvom rade idem kuk na milované moje....ale mojeho to nemine, už len nech sa začne hárat....šak jej to mešká tento rok......už sa mala hárat , no a potom o 3 mesiace jedného malého maltézáka berieme k nám.....dovnutra, moj je z toho nesmelý nejaký.....

klaudia001
9. okt 2012

ja nemožem kukat na správy, kde tyraju psíkov....nemožem, prepínam to vtedy

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 vsak cca pred mesiacom sme boli u mm ekonomky, mala 13 steniatok hnedeho labradora...to bol zazitok, sadla som si na zem a svet sa prestal tocit, nic som nevnimala. sme sa dohodli, že kebyže nemame dieta tak potom dovoli 😨

klaudia001
9. okt 2012

@azzura a keby si mala aj to aj to.....mna zas buduca svokra povedala, že klaudia si normálnaaaaaaaa, psa v dome mat.....ona neznáša zvieratá, tak reku áno som normálna, a ked pojdeme na dovolenku, tak ho dáme k Vám , som jej povedala........ 😀 😀 😀 😀 pre mna sranda veliká, a ona sa stažovala mojmu, že to jako som myslela 😀 😀 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 vieš moj nejak nechce psa, ale kebyže moc by som chcela tak pristane, takže zatial mi staci Maxik, ved si ho nocim na vikendy...raz aj tak bude u nas, dufam že nie a moji rodicia budu ziť aspon do 100 rokov, musia este moje dieta vychovat, bratom uz splnili misiu

klaudia001
9. okt 2012

@azzura hej, aj ja to takto chcem, aby moji boli babkou a dedkom, bráchovi už su , aspn do tej 100, ale pjekného máš maxíka, tie uchále , uchaté , a okále okaté, ja zas plačem, já neni sem čistá, ja bych chcela mat psíka u seba doma, mám len tu kočku, či kocura, ale neni zaočkovaný , nic tak ho nedávam dovnutra, aj ja bych chcela si zobrat domov , tu našu krasavicu, ale nedá sa, ona je hotová za tatkom....tak už nech sa konečne hárá.....bože, skokanov mám už viacerých vybraných....lebo minule som mala jedného a tomu potvora nechcela dat, aj tak to už nestihnem k vánocám, lebo malé psíčky su 3 mesiace v brušku a vieš čo ja som bola pri porode malých psíčkov, jedine mna pustila k nej, ja som jej vytahovala malé psíčky a odblanovala / já sem ináč posera ked vidím krv a tak / ale toto mi nevadilo, rodila celý den, cca každé 2-3 hod jedného, my máme totiž dvoch maltézákov mamu a dceru.....

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 moji rodicia maju 76 a 73 rokov, tak preto som im zakazala umriet, lebo este musia dozit moje deti a atd. No je strasne tvrdohlavy, ked je chory tak je az zly, nedovoli mi na neho siahnut...casto ma uska....a tak musim na neho kricat, že ty truhlik ved ja ti chcem dobre. a ked ideme k veterinarovi, tak sa potom ignoruje, ze som som mu to spravila....niekedy by som ho 😀 😀 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ja som este nebola pri porode, lebo mi mame vzdy len chlapov