Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 prilbu nemam ani ja....vsak to nie je povinne. Hlavne že ta to bavy a to je fuk ako zlezeš kopec
@mattuliatko30 jaké máš mená detičiek ?
@azzura je v zahraničí je 😉 , už mám aj priblu
@mattuliatko30 neboj, aj nam prepina....vcera sme tu mali depku ako hrom
@klaudia001 aha, jasne ved tebe nestacia nase kopce 😀 😀 😀 aj ja mam uz konecne prilbu ale na cajgel 😀 😀 😀
@azzura to víš, pomaličky si ho progresujem 😀 , to co je cajgel ???
@klaudia001 bicykel
máme tu nový , svieži závan mladoty 😉
@klaudia001 Nicol - je staršia 10r . a Katka je 7 r. 🙂
@azzura o čo ste mali za depku?hm?
@mattuliatko30 pjekné mená 😉 , a čo do tretice šetko dobré že chlapec ? by si chcela ?
@klaudia001 jj....brala by som takého chalaniska 😀 tak ale pri mojom šťastí by to bola tretia baba 😀 😀 ale tak je mi to jedno..baby sú lepšie..ako chalani..ja som mala obe zlatučké..dobručké...
@klaudia001 ale mm uz nechce dalsie 😒 vsak @mattuliatko30
@mattuliatko30 vcera sme cakali že jednej to tu uz konecne vyjde, bola IUI a nista, tak sme vsetky plakali 😢
@azzura hej hej..s mm je to tažké...... 😠 😠 tak ale raz ho zlomím....musím 😀 😀 robím preto všetko možné...
@azzura juuj..škoda ☹ ☹ tak nieekdy to nevyjde na 1krát....možno sa to podarí druhý krát... 😒
@mattuliatko30 tu sme nejake zaklate, jeak sa nedari ani IUI, IVF ani prirozdene 😉 ale nestracame nadej
@azzura jasne moja...vy aspoň máte nádej...ja takú mini...a najhoršie..že to nezáleží odo mňa..ja som pripravená vždy 😒
len dať dokopy tie moje cykly...ako fakt 17dc a mrcha..to je aj na koňa veľa 😖 a potom 6 dní pozit. ovu testy..fakt ako naprášky...všetko sa serká 😠
@mattuliatko30 ale tu hlavne ide o vek, co z toho že možeš ked vek nepovoli ci uz normalne, alebo v CAR 😒
@azzura hm..ja viem...a koľko máš ešte nato času?...
@mattuliatko30 zlato, ale ty už mas aspon vlastne deti + idealny vek na dalsie.
@mattuliatko30 hovorila som vo vseobecnosti,....ale poistovne preplacaju len 3 pokusy do 39 veku zeny
@azzura ale šak to možu ženy ist aj na 2 IVF za rok či ? ja si idem lahnut, tentokrát pred obedom eščte mna pochytil spánok, lebo som od 6 hore už
@azzura tak ale ty začínaš prvý..nie?...a ten bude úspešný..tfuj tfuj..musí byť... 🙂 🙂 🙂 hej mám dve..a to tretie by bola len čerešnička na torte 😉 len keby to bolo reálne s tým mojim mm 😠
potrebujem pomooooc, šecky ryby sem vyvracala, je mi zle fuj, co pomáha na žaludok ? prosím ☹
@klaudia001 dobru noc......vraj by mala byt pauza medzi jednotlivymi IVF 6 mesiacov
@mattuliatko30 hej, prvéééé a ja dufam že aj posledne. Neboj, budes mat este ceresnicku, ked to budes najmenej cakat
@klaudia001 to by si nesmela byt tehotna aj vracanie k tomu patri 😀
@azzura nek, nek azurka nedá sa mi, mám tu kyselinu furt a to je jedno co, jednoducho som tuna, nejdem spat ešte, a to stojí tých 2000€ kažké áno, tie tri IVF do 39 roku života ženy no a potom ked žena sa rozhodne že chce 5 , 6 IVF tak platí viacej či stále tých 2000€ ,
@gelinka75 😀 , už mi je lepší, moc vody pijem, tak z ničho nic bleee, fuj

@azzura no to dúfam...lebo už mi miestami prepína 😀 aj mm to tvrdí 😀