Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura inak už si skusila ten čaj ? na tu alergiu ?
@mates777 aj ja sa cudujem a mrzi ma co povedali azzurke vcera na poistovni, mozno to bol len omyl..alebo mne kvoli veku to brali ako urgent? neviem, ked som volala na jar kvoli prvemu schvaleniu tak vravela, ze vyssi vek beru urgent, ale teraz mam len o pol roka viac, no ale fakt ma prekvapili
@klaudia001 vcera som mala u mamy aj gulu aj papriku plnenu mnam
@klaudia001 hambim sa, ale este nie...nejak nestiham do lekarne
@gelinka75 toto mi robíte naschvál 😝 , nevadí do si počká, ten sa dočká 😉 ,cez víkend si ich urobím aj sama pre seba, moj to nelubi, teším sa spolu s tebou, že to máš tak rýchlo schválené a to ideš na druhu stredu na tu konzultáciu ? a tam sa teda dohodnete, kedy budš odber tých vajíčok , no pekne stíhaš ešte tento rok, noooo pekne že darček pod stromček...... 😉
@azzura máš odpustené ! 😉 , no tak teda aj s gelinkou to baby stíhate ešte tento rok, velmi pekne, juuuuj 🙂
@klaudia001 nooo nejak si pohli na tej poistovni, mojka ja sa budem sama modlit nech to vyjde @mates777 lebo ved vieme ze my mame take stastie..mam obavy aj
@klaudia001 anooooooooooooooooooooooooooooo
@gelinka75 ach bože moj, už nech.......
jaj to neviem ci sa da platit kartou, tam som vzdy v hotovosti platila
@gelinka75
@azzura
ja to asi nezvládám takéto emécie, zas si poplačkávam 😝 , tak azzurka ty pojdeš včil ked si 24 DC.....zachvilu dostaneš menzes a potom cez ovulku ti zeberu vajíčka , vonku do nich šupnu spermiu a potom vložia....už to máš za pár...no a ty gelinka, pekne dopapaj šetky antibiotika ....aby si sa dobre preliečila hlavne a potom zdravá plná vitality šup do toho tiež....ach bože moj, tak nech.....

@janap76 ech jedna gula by mi nestačila 😀 😝 😉
mne sa podarilo namiesto polievky urobit omáčku,, kks, prvý krát som robila paradajkovu polievku a urobila som ju tak hustu jak omáčku, ale som tam naliala vody a nechala prevarit...