icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
11. okt 2012

@janap76 ech jedna gula by mi nestačila 😀 😝 😉
mne sa podarilo namiesto polievky urobit omáčku,, kks, prvý krát som robila paradajkovu polievku a urobila som ju tak hustu jak omáčku, ale som tam naliala vody a nechala prevarit...

klaudia001
11. okt 2012

@azzura inak už si skusila ten čaj ? na tu alergiu ?

mates777
11. okt 2012

ahojte babenky tak ako sa mate? co mate nove?
@gelinka75 to je super ze to mas tak rychlo schvalene.....dufam ze aj @azura to uz coskoro bude mat...

gelinka75
11. okt 2012

@mates777 aj ja sa cudujem a mrzi ma co povedali azzurke vcera na poistovni, mozno to bol len omyl..alebo mne kvoli veku to brali ako urgent? neviem, ked som volala na jar kvoli prvemu schvaleniu tak vravela, ze vyssi vek beru urgent, ale teraz mam len o pol roka viac, no ale fakt ma prekvapili

azzura
11. okt 2012

@gelinka75 aj mne akurat volali, nechapacky ................ja ides uz zajtra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
11. okt 2012

@klaudia001 vcera som mala u mamy aj gulu aj papriku plnenu mnam

mates777
11. okt 2012

@gelinka75 no mne i napriek veku to schvalovali dva mesiace, takze neviem neviem...a azurke to snad pride skoro...
a co jej povedali ked tam volala?

azzura
11. okt 2012

@janap76 no bola, aj mi cistila zubny kamen, bleee...vsak musim byt tip top ked budem tehu 😀 😀 😀

gelinka75
11. okt 2012

@azzura jeeeeeeeeeeeeeej tesssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiim moc 😀 😀 tak teta na poistovni sa asi moc sekla co? 😀

azzura
11. okt 2012

@klaudia001 hambim sa, ale este nie...nejak nestiham do lekarne

gelinka75
11. okt 2012

@mates777 tak uz vieme, aj jej volali 😀

azzura
11. okt 2012

@gelinka75 nechapeeeeeem, co to bolo vcera, ale to je fuk. Takže stiham tento cyklus................som zvedava co mi povedia na kasel. Strasne sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, uz som volala drahemu, že ideme zajtra do BA.

gelinka75
11. okt 2012

@azzura a kolky si DC? ja zacnem asi az v novembri, lebo beriem tie lieky a aj tak nestiham mrchu

mates777
11. okt 2012

@gelinka75 @azura jej sa tesim teda s vami a straasne vam idem drzat prsteky aj na nohach....baby je to teraz vsetko na vas....
a ja sa vas potom chytim ako kliesta 😎

klaudia001
11. okt 2012

@gelinka75 toto mi robíte naschvál 😝 , nevadí do si počká, ten sa dočká 😉 ,cez víkend si ich urobím aj sama pre seba, moj to nelubi, teším sa spolu s tebou, že to máš tak rýchlo schválené a to ideš na druhu stredu na tu konzultáciu ? a tam sa teda dohodnete, kedy budš odber tých vajíčok , no pekne stíhaš ešte tento rok, noooo pekne že darček pod stromček...... 😉

klaudia001
11. okt 2012

@azzura máš odpustené ! 😉 , no tak teda aj s gelinkou to baby stíhate ešte tento rok, velmi pekne, juuuuj 🙂

gelinka75
11. okt 2012

@klaudia001 nooo nejak si pohli na tej poistovni, mojka ja sa budem sama modlit nech to vyjde @mates777 lebo ved vieme ze my mame take stastie..mam obavy aj

azzura
11. okt 2012

@gelinka75 24 DC

mates777
11. okt 2012

@gelinka75 ziadne obavy...to prve to bola len skuska, ci si to naozaj zasluzime...teraz pojdeme vsetky naostro!!!!!!!!! 😉
pekne jedna po druhej....a je nas tu cca 10 ????

azzura
11. okt 2012

@klaudia001 anooooooooooooooooooooooooooooo

klaudia001
11. okt 2012

@gelinka75 ach bože moj, už nech.......

gelinka75
11. okt 2012

@azzura ak budes mat dlhy tak zacnes hned, ten zacina tak 25DC a ak kratky tak zacnes 2DC tak to mas o chvilocku, jeeej ja si pockam este, nevadi, vybavime najpv teba 😀 😀

azzura
11. okt 2012

@gelinka75 a zajtra co bude??

azzura
11. okt 2012

@gelinka75 ciže uz zajtra by som mohla zacat 😀 😀 😀 tak to by bola prdel 😀 😀 😀 . To mi asi zajtra povedia aky protol mam. Ozaj a v lekarni sa da platit kartou, ci si mam vybrat prasule a kolko??

gelinka75
11. okt 2012

@azzura daju ti protokol, len neviem aky dostanes, vsetko ti vysvetlia, napisu, daju recepty, dole v lekarni mozno hned budes moct aj vybrat, zober si so sebou pre istotu nejakych 300 eur, lebo inde v lekarnach ich nemaju na pockanie, keby ti dal dlhy nech mozes hned zacat

gelinka75
11. okt 2012

jaj to neviem ci sa da platit kartou, tam som vzdy v hotovosti platila

klaudia001
11. okt 2012

@gelinka75
@azzura
ja to asi nezvládám takéto emécie, zas si poplačkávam 😝 , tak azzurka ty pojdeš včil ked si 24 DC.....zachvilu dostaneš menzes a potom cez ovulku ti zeberu vajíčka , vonku do nich šupnu spermiu a potom vložia....už to máš za pár...no a ty gelinka, pekne dopapaj šetky antibiotika ....aby si sa dobre preliečila hlavne a potom zdravá plná vitality šup do toho tiež....ach bože moj, tak nech.....

azzura
11. okt 2012

@gelinka75 ok, tak idem po praci do banky 🙂 . Sa moc tesim a nakoniec mi to stopnu pre kasel, ale neva, hlavne že je to uz schvalene

gelinka75
11. okt 2012

@mates777 ano postupne to nacneme, mozno ty pojdes na KET a ja na odber to bude fajn co? naraz budeme cakat, dlhe hnusne dni cakania, uz teraz sa bojim

gelinka75
11. okt 2012

@azzura nestopnu, ved povies, ze si bola u lekara s tym aj ti merali a nic nezistili, lieky nepredpisali, tak to podla mna bude fajn