Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75
@klaudia001
@mates777 baby musime zacať konecne mysliet pozitivne
@azzura 23.10. juuuuuj 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@gelinka75 aj ty by si to mala viac menej k narodkám 17.10. že wooooooow 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 , dlhé hnusné dni čakania, tak treba mysliet POZITíVNE 😉
@klaudia001 ja mam dostat mrchu na narodky a este ist aj na konzultaciu, tolko radosti v jeden den 😀 myslime pozitivne a dopredu
@klaudia001 klaudi, dufam že ty na prva ukazes II
@azzura 🙂 jjeeeeej, ale ešte nic testovat nebudem, ešte nek ešte týžden čakám, už mi tu dávali dejaké smutné hubinky ☹ , že ich napínám 😉 , enem vydržte devčátka, ....a potom, že jak mám napuchnuté členky, já sa do ničoho nedám , šetko mi je malé, stále len jem ........to teprvá potom bude 😉 , ten pravý život 😉
@klaudia001 😀 😀 ok, tak vydrzime este tyzden , ale potom uz nic ine neukazuj len //
@azzura juuj tak čistenie zubného kameňa nenávidím ... najhoršie je že som presťahovaná pol roka a ešte nemám novú zubárku ... bože len nech mám šťastnú ruku aspoň na zubárku, keď už na gyndošov nemám....doma som mala výbornú. Inak ja si zuby umývam so 100% tee tree oilom od australian bodycar .... to je paráda 🙂 dobre som pochopila že zajtra ideš do centra ? a čo kašel ? ustupuje ?
@janap76 ale Janka, prečo by si sa nemala usmievat ??? slniečko svieti, aaach už nech je zač. decembra, milujem zimu, už nech je, už nech je aj porádne snehu aspon po kolena, milujem aj odhrnanie snehu, a tá predvianočná atmosfera......nečudujte sa mi 😕 , to ja takto mám každý boží rok, začiatkom oktobra už sa pre mna zvianočnieva..... 🙂
@gelinka75 @janap76 druhy den co nespinim, tak to nechcem ani zarieknut.... chodila som na krv teraz a uz to mam negativne to HCG...co som uz tiez rada, dopichana som ako nejaka narkomanka 😎
no a zajtra idem k tomu mojmu novemu dr. sa dohodnut ze ako k nemu oficialne idem prejst, zrejme od 1.10. a ten ked to bude vsetko OK bude s dr. v CAR konzultovat celu moju pripravu na KET (velke obavy mam ci sa ta jedna zmrzlinka vobec rozmrazi ) ☹
no a po mrche sa uvidi ako je na tom ta moja rychlo rastuca cysta...mozno to skukne aj zajtra...ale ja uz pevne verim, ze sa to nejako da do poriadku a potom pride aj ta moja CHVILA 😀
@klaudia001 jóóóóó´j to aj ja milujem zvianočnievanie 🙂 🙂 🙂
@azzura nechceš si skusit dat ten čajík ??? kup si ho...ale opýtaj sa dochtora, či by si ho mohla aj keby si bola tehu....
@klaudia001 zajtra sa budem musiet priznat, vsak nech rozhodne...ked som v klude tak je to ako tak ok. Asi mi robota neprospieva

@klaudia001 krajsie narodky som si ani nemohla priat 😀 😀 Akurat moju sefku poraza 😝 😝 😝 😝 😝