Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura hm.....na vyšetrenie chodíš stále k tomu istému dr, alebo pre istotu to isté vyšetrenie si dávaš urobit aj inde ? ja vždy ked neni niečo dobré.....tak vždy názor 2 lekárov...nikdy neskončím len pri jednom lekárovi.
nejdeme si dat taký prehlad , kto na tom jako je ??? či nechcete ? ale to je asi blbost že ? lebo inde to maju....že kolkiaty den cyklu, či čakaju IUI, IVF...KET....
@klaudia001 ja by som bola za to ... myslím ten prehľad ... len by som si netrúfla ho robiť 😉
@klaudia001 mna uz teraz poslala konecne obvodna k alergologovi a na plucne, a to som bola 1x....a vsetko je ok....proste tak ako to pride tak to aj po par mesiacoch odide a nic na to nepomaha
@klaudia001 presne - ja takisto ...ak je problém, konzultujem s ďalším lekárom ..... už mi to veľakrát pomohlo 🙂 obedovala si rybičky ? 😉 ty rybička 😉 🙂 😉 🙂 .... budem počítať dni na prstoch, aby už bol budúci týždeň štvrtok ... 😉
@klaudia001 ok a kto spravi tabulku?
@azzura
@klaudia001 k otázke kto bude robiť tabuľku... sa tvárim že tu nie som 😀 😀 😀 😀
zas som sefke prizvukovala ze od zajtra budem k nicomu a ked zacnem stimulovat tak uz vobec k nicomu a ked bude najhorsie tak iden na PN, v case vyberu dovolenka a po vklade 2 tyzdne dovca/PN.....
@janap76 dneska sem nemala rybyčky ☹ , lebo mi bolo ráno zle, s kuskom chleba som bojovala dlho, tak som ho zjedla a spala som.....len tu polievku som mala tu rajčinovu, nejak mi nic nechutí , nejak nemám chut, teda aj bych mala ale nejde to do mna ☹
@klaudia001 nevadí, jeden deň môžeš mať diétku 😉 stojí to za to 😉 len si pekne oddychuj a sem tam pobluvkaj 🙂
@gelinka75 áno Gelinka vyhrala konkurz na tabulku, to na tom jako je , všetky GRATULUJEME 😉
hmmmm gelinka ju nechce.....ináč moj nápad, ale ja to nechcem robit.....
@klaudia001 no nechcem, lebo potom budem smutna ak to zas nevyjde a este to budem mat aj v tabulke napisane 🙂
@azzura to nejak skoro riesi nie? 😀 ja v praci neplanujem povedat, ked sa rozhodnem pojdem na PN a hotovo ale asi do OPU budem chodit do prace
@gelinka75 aha takto som sa na to nekukla....takže som nezaznamenala jednoznačný suhlas, tak upuštame od toho....
@klaudia001 ved vy si spravte ak chcete 🙂
@azzura počuj moja a kde je tá pozitivita ? ešte si nikde nebola a už ta lutuju šetcil....... 😲

zubárku odporučam Mudr. Peterková Jana - Nové Mesto nad Váhom 😉 , kolbuk dole, za ludský prístup , aj sestrička je hodne ludská !!! a je aj sympoška aj so sestričkou. ja som začala so zubárom začiatkom tohto roka, lebo som si chcela dat plomby povymienat tie stará za nové biele....a aj zubný kamen, to je nepríjemné ale dá sa to vydržat. Takže ja som správne trafila na zubárku.