Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no tak dufam, že tá šefka tvoja by nebola taký teloň .....aj plánuješ / ak sikrok dopredu 😉 / že prvý trimester by si bola doma ?
@klaudia001 ak uz budem mat potvrdene tehu tak mi to uz bude jedno co povie, lebo asik sa nebudem hrnut do prace, u nas je to psycho. Ale aby predtym nic nevyrapotala
@klaudia001 ja neviem davat v tomto PC, že sa mi to paci 😖
@azzura a kde chceš dat, páči sa mi ?
@klaudia001 na ten tvoj obrazok 😀 😀
paaaaaaa zajtra rano som este v paci a pekny zvysok dna
ahaaaaa, ja som ho sem dala 3 krát.... 😀 😀 😀 😀 😀 , ja reku nejde mi to...
vtip na záver dna : Neodsudzuj ženu za kilogramy ak nechceš byť súdený za centimetre!!! :D
dobre ranko baby..............vcera vecer mi bolo strasne, taky zachvat som dostala kaslu až som blvala, to ten hlien....nevidim to ruzovo, ale priznam sa ze nie som ok...uvidime co na to
@mattuliatko30 ahojko, a ty sa ako dopadla u toho doktora ????
@klaudia001 ahojko, tak cca...uz mam 1 mesiac za sebou.
@azzura nelubi sa mi to, skušala si homeopatiká ? no ale keby si bola doma po vklade, tak v posteli by si sa nenamáhala, tak by si eventuelne nemusela kašlat, zabudla som ti napísak dobré ránko 🙂
@klaudia001 hmm, celu noc som nad tym premyslala.....do vkladu je cca 3 tyzdne, takže mohlo by sa to mozno aj zlepsit ale aj zhorsit...no uvidime
@azzura hm, možno sme nafukli len z toho zbytočnu bublinu...a ten kašel nebude vadit, ked máš šetky výsledky negatívne , stery a tak......takže bacil by tam nemal byt, neodporičil Ti nik ist k moru ? takto na jesen, ked ta to chytí ? ten vzduch tam robí zázraky....
@klaudia001 nie, nic neodporucili, ale beriem si aj kartu od obvodnej, mozno sa budu chiet kuknut.
@azzura áno, dobre rozmýšlaš, asi ani morský vzduch si neskušala inhalovat že ? o tom som raz čítala, aj som na tebou včera premýšlala....že možno aj toto by ti pomohlo
možno maš pravdu a zbytocne to nafukujem
@azzura ale popýtaj sa na inhaláciu morského vzduchu 😉
Dobré ránko všetkým 🙂 tak dnes už prišla mrcha, ale našťastie aspoňže bezbolestná 😉
@klaudia001 ako sa nám dnes máš ? 🙂 🙂 🙂
@azzura inak tak ako vravela Klaudi ...priklonila by som sa k návšteve dobrého homeopata 🙂 ja s tým mám veľmi dobrú osobnú skúsenosť .... priam zázračnu 😉 😉 😉
@klaudia001 neboj, popytam...akurat mi jedna baba povedala že alergologovia bic nezistia, že treba ist na krv a poslat to do BA...tak asi opat zajdem k doktorovi
@janap76 bud rada, že ked mala príst, tak , že prišla.....ovela horšie by bolo, keby meškala z neznámych príčin, takže nasadíš alchemilku ? nie ? ináč odporučila by som ti aj sedavý kupel v rebríčku, mám odskušané , výborná to vec.
no ja menštruáciu nečakám , už zabludila a našla si niekoho iného 😉 , nejako na mna dolahla nejaká unava, mám v nose zimu, a dost ma to bolí, to som musela nachladnut u svokrovcov, kurník maju zima jak v psinci.....a sed tam potom 😠
@azzura a tu inhaláciu morského vzduchu, to je velmi dobré

@klaudia001 😀 😀 este nelutuju, ale zabezpecujem aby nelutovali a aby sa po urade nesirili klebety že som sla na umele 🙂 . Ja som clovek co vsetko az moc prespekuluje, som vzdy o krok vpred 😀 😀 hrozna to povaha 😖