icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
11. okt 2012

@klaudia001 😀 😀 este nelutuju, ale zabezpecujem aby nelutovali a aby sa po urade nesirili klebety že som sla na umele 🙂 . Ja som clovek co vsetko az moc prespekuluje, som vzdy o krok vpred 😀 😀 hrozna to povaha 😖

klaudia001
11. okt 2012

@azzura no tak dufam, že tá šefka tvoja by nebola taký teloň .....aj plánuješ / ak sikrok dopredu 😉 / že prvý trimester by si bola doma ?

azzura
11. okt 2012

@klaudia001 ak uz budem mat potvrdene tehu tak mi to uz bude jedno co povie, lebo asik sa nebudem hrnut do prace, u nas je to psycho. Ale aby predtym nic nevyrapotala

azzura
11. okt 2012

@klaudia001 ja neviem davat v tomto PC, že sa mi to paci 😖

klaudia001
11. okt 2012

@azzura a kde chceš dat, páči sa mi ?

azzura
11. okt 2012

@klaudia001 na ten tvoj obrazok 😀 😀

azzura
11. okt 2012

paaaaaaa zajtra rano som este v paci a pekny zvysok dna

gelinka75
11. okt 2012

@azzura ani ja nie, ale ked dam F5 tak mi to potom ide

klaudia001
11. okt 2012

ahaaaaa, ja som ho sem dala 3 krát.... 😀 😀 😀 😀 😀 , ja reku nejde mi to...

vtip na záver dna : Neodsudzuj ženu za kilogramy ak nechceš byť súdený za centimetre!!! :D

janap76
11. okt 2012

@azzura neviem či som ťa ešte stihla 🙂 ale zajtra sa ponáhľaj 🙂 🙂 🙂 a drž sa !!! 😉

janap76
11. okt 2012

@azzura no s tým prešpekulovaním všetkého 😉 😉 ... no túto diagnózu mám bohužiaľ aj ja ..... 😉

azzura
12. okt 2012

dobre ranko baby..............vcera vecer mi bolo strasne, taky zachvat som dostala kaslu až som blvala, to ten hlien....nevidim to ruzovo, ale priznam sa ze nie som ok...uvidime co na to

azzura
12. okt 2012

@gelinka75 ja som myslela ine Paci sa mi to....to ked nieco napisete tak pod prispevkom je to a na to treba kliknut

azzura
12. okt 2012

@mattuliatko30 ahojko, a ty sa ako dopadla u toho doktora ????

klaudia001
12. okt 2012

@azzura
@azzura no ahoj, kolko Ti trvá ten kašel, písala si že také tuším 3 mesiace ta to drží ....

azzura
12. okt 2012

@klaudia001 ahojko, tak cca...uz mam 1 mesiac za sebou.

klaudia001
12. okt 2012

@azzura nelubi sa mi to, skušala si homeopatiká ? no ale keby si bola doma po vklade, tak v posteli by si sa nenamáhala, tak by si eventuelne nemusela kašlat, zabudla som ti napísak dobré ránko 🙂

azzura
12. okt 2012

@klaudia001 hmm, celu noc som nad tym premyslala.....do vkladu je cca 3 tyzdne, takže mohlo by sa to mozno aj zlepsit ale aj zhorsit...no uvidime

klaudia001
12. okt 2012

@azzura hm, možno sme nafukli len z toho zbytočnu bublinu...a ten kašel nebude vadit, ked máš šetky výsledky negatívne , stery a tak......takže bacil by tam nemal byt, neodporičil Ti nik ist k moru ? takto na jesen, ked ta to chytí ? ten vzduch tam robí zázraky....

azzura
12. okt 2012

@klaudia001 nie, nic neodporucili, ale beriem si aj kartu od obvodnej, mozno sa budu chiet kuknut.

klaudia001
12. okt 2012

@azzura áno, dobre rozmýšlaš, asi ani morský vzduch si neskušala inhalovat že ? o tom som raz čítala, aj som na tebou včera premýšlala....že možno aj toto by ti pomohlo

azzura
12. okt 2012

možno maš pravdu a zbytocne to nafukujem

klaudia001
12. okt 2012

@azzura ale popýtaj sa na inhaláciu morského vzduchu 😉

janap76
12. okt 2012

Dobré ránko všetkým 🙂 tak dnes už prišla mrcha, ale našťastie aspoňže bezbolestná 😉
@klaudia001 ako sa nám dnes máš ? 🙂 🙂 🙂
@azzura inak tak ako vravela Klaudi ...priklonila by som sa k návšteve dobrého homeopata 🙂 ja s tým mám veľmi dobrú osobnú skúsenosť .... priam zázračnu 😉 😉 😉

azzura
12. okt 2012

@klaudia001 neboj, popytam...akurat mi jedna baba povedala že alergologovia bic nezistia, že treba ist na krv a poslat to do BA...tak asi opat zajdem k doktorovi

azzura
12. okt 2012

@janap76 dobre ranko, hmmm to by som musela najprv nejakeho najst

klaudia001
12. okt 2012

@janap76 bud rada, že ked mala príst, tak , že prišla.....ovela horšie by bolo, keby meškala z neznámych príčin, takže nasadíš alchemilku ? nie ? ináč odporučila by som ti aj sedavý kupel v rebríčku, mám odskušané , výborná to vec.
no ja menštruáciu nečakám , už zabludila a našla si niekoho iného 😉 , nejako na mna dolahla nejaká unava, mám v nose zimu, a dost ma to bolí, to som musela nachladnut u svokrovcov, kurník maju zima jak v psinci.....a sed tam potom 😠

klaudia001
12. okt 2012

@azzura a tu inhaláciu morského vzduchu, to je velmi dobré