Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka no je to vo hviezdach, ale aj ulomok hviezdy raz za čas spadne dole na zem.....takže kedy pojdeš na to KET ?
tak baby....prva injekcia za mnou...........327.07Eur injekcie, 105 Eur na recepcii..................a zistenie že mam myom/polyp pri krčku 1cm...vraj zatial neva, ani kasel neva
@klaudia001 super si šikovnica 😉 ďakujem ...idem si s ňou pokecať 🙂
hmm som taka nijaka z tych vsetkych info, som sa pytala ako dilinko a ten nalez ma dorazil
@azzura takže začiatok super, ale čo ten myom ? šak si bola na vyšetrení a tam ti nič nezistili ? nechápem....ale ked to neva, tak je to oukej 😉
@klaudia001 no vsak aj ja som sa ho na to spytala, že cca pred 3 tyzdnami mi robil SIS (55 eUR) A NIC NEVIDEL A zrazu 1 cm objekt, že ho budu sledovat, ale teraz odstranenie nie je možne, lebo je tam kde je najviac ciev, že by to mohlo uškodit ale ked nevyjde IVF tak potom 😒
@klaudia001 vraj som potrácala, lebo mi pred cca 5rokmi zistili na genetike zdvojený zmutovaný zdedený gén..., ktorý spôsobuje zlú zrážanlivosť krvi... môj gyndoš mi mal dávať fraxík v prípade tehu... ale vy.a.al sa nato, ja som nato zabudla, šak veď od toho mám lekára, aby takéto veci ustrážil a počas celého tehu sa mi robili hrozné zrazeniny, ktoré ohrozovali plody a mohla som potratiť, ale keďže som bola opatrná celý čas som ležala, tak som potiahla do 26tt.... inak vraj by som bola skončila skôr... toď jedna verzia lekárov... druhá bola, že ma lekári zanedbali, lebo vraj prvorodička s dvojičkami je okamžite riziková a bolo nutné dať serkláž do 4mesiaca tehotenstva... nedali, tak som sa pomaličky začala otvárať, čo by nebol problém, bola by som vraj vydržala minimálne do 36tt (pri šetrnom režime) čo sa považuje u dvojčiat za týždeň tehotenstva pre dvojičky ako donosený... a tým, že mi sekrláž urobili v 26tt... predčasne spustili pôrod... toto mi povedali tak isto lekári, takže si vyber... ale minule mi písala jedna holčina tu na MK, ktorá mala to isté čo ja predč. pôrod v 26tt a tak isto detičky - chlapci boli za pár dní anjelíkmi...že išla za tým a pýtala sa množstva lekárov a všetci skonštatovali, že zanedbanie zo strany lekárov 😖
@klaudia001 na KET sa chystám teraz, len čo dorazí mrchaňa... ale absolútne sa mi nechce a nemám v sebe vieru... takže toto už je začiatok konca... sám lekár mi povedal, keď nie je žena optimisticky naladená a neverí, čiže jej psychika nie je v kľude.... ťažko očakávať úspech 😖
@azzura ku**a to je zdravotníctvo, človek si zaplatí, a hen........no comment, fakt na všetko asi treba 2 lekárov, aj mne sa takto sekli , mala som kliešta ako 20ročná, vysoké teploty som mala....lekári, že to mi prejde, dali mi lieky summamed a že to prejde ale neprechádzalo !!!!! až teda som sa dostala k tomu nášmu známenu a ten zistil/ odber krvi do 3 ampuliek + na serologické podrobné vyšetrenie / , že som mohla ochnut, ale, že naštastie mám tak silny organiízmus / na moj vek až príliž / že si s tým poradil v postate sám, že niektorí ludia maju v sebe protilátky.....ale keby som nemala tak silný organizmus, tak som kludne mohla ochnut.......kokos, tatko vtedy nabehol do Holíča k tej lekárke ......čo tam ten porobil vtedy.....no ale čo, len pravdu mlel, len pravdu....takže odvtedy všetko, konzultujem s 2 lekármi....
@klaudia001 co už, treba verit ako hovori moj mm....ani on nechapal, bol so mnou vnutri aj počas vysetrenia
@klaudia001 hlavne že furt strajkuju a dožaduju sa zvyseniu platov
@azzura počujte baby šak to, že chcu viac, k***a jak viac , čo viac......a tie uplatky čo beru.....šak babka ked ide do BA k lekárovi tak každá návšteva 60 € v obálke, kokos, to čo je ......ty vole a niektorí si aj vypýtaju a ked sa im dá, tak sa tvária že málo, mám aj s týmto skusenost.....kokos, rozčulená som , moc rozčulená......švagrová rodila pred 5 rokmi.....štandard uplatnu bol vtedy 15.000 SK....aby sa ako tak lekár postaral pri porode.....nebudem to tu už rozoberat, lebo mna jeb*e, rovno mna jeb*e......kokos, bordel to je, bordel veliký.....a nehovorím o tom aké uplatky sa davaju ked je človek velmi chorý, myslím tým velmi chorý....tá najhoršia choroba....to ide do výšin, alebo aby sa dostal skoršie na operáciu.....to by ste videli čo to stojí a ide to........a oni chcu pridat ??? ach jaj , kludek, pohoda, potom z čoho maju tie bavoráky, a tie chaty a tie viliská......z tých minimálnych platov ??? čo štrajkuju ??? no dobre už toho nechám...... 😕
@klaudia001 klaudi, neročuluj sa aj tak to nepomože, cica ved si tehu 🙂 🙂 🙂
@lubanka bože moj, už sa Ti to musí podarit, bola si tak blizunko, tak blizunko......a pamataj dievča, hviezdy su síce vysoko, ale padaju aj na zem......takže sa vzchop 😉 , pekne využi ten KET....si písala, že sa nevzdáš...tak tuna sa nám vystažuj a v živote pozitivizmus, šak sme tu jedna pre druhu !!!!!! potom o čom by celý kon bol ???

@janap76 hore, pod symolom koníka, máš, že najnovšie témy...tak tam klikni a 6-ta od vruchu to je.....