Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 cica nehres 😨
baby co sme si povedali....................že budeme pozitivne mysliet
@azzura teba to nerozčulilo ? mna toto dokáže rozčulit teda, takýto laxný prístup lekárov.....viem , že si nepomožem, ale aspon sa ukludním potom 😀
@klaudia001 rozčulilo v ambulancii až som prestala kaslat na chvilu, oci sa mi vyocili na mm a doktora a spustila palbu otazok na doktora, mi ich vysvetloval nazorne na obrazku a potom som dostala injekciu a som krotka ako baranok 😀 😀
@azzura kedy budeš mat vklad ?
@klaudia001 netusim......nieco diktoval sestricke že 2.11....ale neviem ci vyber alebo vklad
@klaudia001 my sme fakt rovnaká krvná skupina .... vieš jak by som si s tebou zanadávala ? ...ale azzurka má pravdu, ty sa len nerozčuluj ... 😉 ale inak do bodky súhlasim s tým čo si napísala 😉
@janap76 no čo si sa dozvedela z tej témy, prepláca so poistovna ?

@azzura kurva ked toto je taký bordel, jak sa ti tam kukali, co sa ti tam kukali, ked nic nevideli.....co mneli slnečné brýle....jeb*e mna, ach jaaaaaaj, fakt človek sa musí o seba starat sám a neeee , že nechat na lekároch, muší šetko kontrolvoat, skumat, preverovat.......toto je na štamprlu, toto je na štamprlu, jeb*e mna už včil hned 😠