Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 aky dlhe si mala max. cykly??
co mi ine zostava, kto mi to pichne?, Moj drahy je KO ked vidi injekcie 😉 clovek ani netusi coho je schopny, ked sa dostane do urcitej situacie
@azzura ja mávm stabilne 28-30 , ked som bola chorá, teda ked som mala teploty, tak som mala aj 32 , ale to bolo minulý rok kedysi....neviem , ale fakt mám to pobolievanie, šak neni som telon, uvidím čo povie dnešok.......teda vlastne už 36 som dnes
ale ty len pekne kročik po kročiku postupuj, šak su to také včeličky 😉 ,
@janap76 a čo vy ? ako ste sa rozhodli postupovat dalej ? dáte tumu ešte volný priebeh ? a až potom nejaké to IVF ?
@klaudia001 pekne pokojne 😉 ja som čítala na koníkovi že mnohé ženy v tehu to tak majú 🙂 tie mrchovské bolesti ....bude dobre uvidíš ... len je dobré že v pondelok už pôjdeš k dr ... budem spokojnejšia a ty určite tiež 🙂 len pekne ležkaj 🙂 všetko máš v poriadku 🙂 my baby sme sa tak rozhodli 😉 😉 😉 však babenky ? 😉
@klaudia001 hmm, tak ti uz aj krasne meska.....ale aj ked si tehu boli vraj brucho ako na mrchu
@janap76 to fakt ? ale ja nemávam mrchovské bolesti veliké, ja ich len cítim tak troška, no a od včera ich cítim, možno sa mi to už spušta ja neviem, ale jednoduc ho ich cítim.....noo šak mi to už mešká , už musím ist na druhý pondelok k lekárovi, nech ma popozerá, ja nemožem ležkat 🙂 , nechce sa mi ležat, nech sa stane čo sa má stat, beriem to tak striezvo, ale dostat ju nechcem 🙂 , ale možno, že tá alchemilka čo som pila , tak tá mi ju oddialila, neviem, len tak si rozmýášlam...no uvidím čo povie tento týžden....
@klaudia001 no rozhodli sme sa že si dáme žiadosť na IVF, aj tak sa čaká na schválenie cca 1 až 2 mesiace ... a uvidíme 🙂
@klaudia001 zabludila som sem a citam, ze mas pobolievanie podbruska, tak na povzbudenie- to este nemusi byt zacinajuca ms, ale tehu ns zcsitku, vtedy sa maternica roztahuje a prave v case ms pobolieva akoby zena uzuz mala dostat a stale nic.. aj ja som to tak mala, behala som na zachod ako blazon, a stale nic, ziadna krv 😉 , velmi vela kociek to takto ma. a ak si 36DC a nikdy sit aky dlhy nemala, vklude si urob tehu test, najlepsi jej mamatest citlivost 10, alebo rapiclear- aj ten sa da a uvidis nieco veelmi pekne 😀
@janap76 noo, a medzitým môžete skušat....teraz tu máš azzurku, tak aspon vidíš čo ta čaká, budeš vediet postup, ešte predtým,ako Vám všetko povedia v centre,
@klaudia001 no ja ti poviem bez týchto báb by som to nezvládla 🙂 a ozaj zabudla som ti povedať že žiadnu mrchu NEDOSTANEŠ !!! 😀 😉
jeeeej vavrenka aj ja behám furt na záchod a kukám sa, lebo už už jako keby sa mi to malo spustit....ved uvidíme, díky za povzbudenie a osobnu skusenost 😉
babyyyy dnes rano mi volali z genetiky, ze vysledky mame dobreeeeeee, tak sa tesime s mm, len povedala, ze vzhladom k veku potom odporuca odber plodovej vody ak ostanem tehu 😀 to budem riesit az potom, takze zatial dobre
@klaudia001 vidíš už tretia čo ti to vraví 😉 😉 😉
@gelinka75 anoooooo, super správička, áno to budeš riešit až potom.....ten odber plodovej vody, pekne pomaly kročok za krokom, teraz dopapáš tie atb....potom pomaličky začneš stimulovat....a ked sa stane, čo sa má stat, tak potom sa bude riešit nejaký odber......ved všetky tu máme vek nad 35 r, takže určite v tom nebudeš sama !!!! také veci budeme riešit pokne spolu až potom..... 😉
@azzura jáj moja... 😉 to pichanie je najmenej... uvidíš aké divy to bude s tvojím telom robiť neskôr (myslím tie hormóny) teda aspoň so mnou to robilo... bývalo mi zle, mala som čudnú "kovovú" chuť v ústach, a keď som niečo zjedla myslela som, že hodím "šabličku"... 😝 ale možno tebe bude inak... lepšejšie 😀 😀
@janap76 @klaudia001 jaj babenky, zeby sa na nas konecne aj to stastie usmialo? ste zlate dakujem za podporu
@klaudia001 kolko ti uz meska?
@lubanka tak pohádžme každá po každej šabličku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jaaaaj bože moj ale mi hrabe 😀 😀 😀 😀 😀 fuuuuuuj
@klaudia001 sa neopováž! žiadna mrcha! zakáž jej.. alebo ju pošli tento mesiac ku mne, ja ju (asi po prvý raz v živote) túžobne očakávam, lebo chcem začať kolo-kolo mlynské... 😀 (KET)
@gelinka75 noo gelinka tak dneska som 36 DC....uvidíme, jako to dopadne, jednine že by nedopadlo 😀 , to je zas ten moj obvyklý rannajší humor 😀 , slnko svieti serotoním mám v mozgu, tak mi tak pošibkáva trochen 😀
@lubanka no tak také trochen pobolkavanie na nu mám, ale šak písali mi tu, že aj to sa tak stáva, tak uvidím, čo z toho bude, či mrchanka a či začiatok niečoho novéh, ale zas aj tá mrchanka je začiatok niečoho nového, kedy ju máš dostat ?
baby moja kamarátka už prenáša 10 dní a stále ju posielaju z nemocnice domov....že sa ešte neotvára, jej prvé bejby to je.....
@klaudia001 no tak to musí byť chúďa už riadne na nervy 😒
@janap76 možno preto, lebo je to jej prvé baby, ale 10 dní sa mi zdá vela, už som myslela, že už poslu každu chvilu sms-ku....no aleč jej muž volal, že ešte stále nič......

no ešte, že som sa netestovala, inak bych bola na nerva, ale ja ich fakt mám, už od včera večera, tak to jednoducho cítim, ale 35 dnový cyklus, som nikdy nemala.....hm....neviem, neviem, tak kurník ked to mám dostat , tak nech to dostanem, ale nech mna to podbruško nepobolieva
picháš si injekcie sama, fuuuha, ja jak zbadám ihlu, tak som tá tam.....ked mi beru krv, tak ja musím vždy ležat 😀