Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ja už viem, prečo tu nechce klaudia dať test... lebo ešte žiaden nekúpila 😀 kúpme jej každá jeden a pošlime a ona nám ich "označkované" pošle späť a my sa potom doma na wc budeme učiť "správne cikať" 😀 😀 😀 😀 ( a ktoré sa nenaučíme... tak si rovno choďte kúpiť červenú fixu, aby ste tam tú druhú čiarku dokreslili 😀 )
@gelinka75 no veď aj mne rovno šupli dve... a dopadla som ako dopadla 😠 a keď som už bola v krajskej nemocke, tak mi tam jeden starší lekár povedal, že je abnormálne, aby žena mala dve deti, že my nie sme psy... že je to omyl prírody aj prirodzene, keď sa to udeje... a z toho vraj vyplíva, že žena nie je stavaná nato, aby bez komplikácii dokázala vynosiť dva plody 😒 že rozdiel je ak už aspoň raz rodila, ale nie prvorodička...a nie raz mi zdôrazňoval, že on nevidí dôvod, prečo by som nemala mať vlastné dieťa, ale že keď si dáme repete, tak mám výsostne protestovať proti dvom... 😕
jemu sa to vravelo, ale môj lekár v CAR... ten až zčervenel, že mu rozkazujem. ale šak čo, je to jeho telo, zdravie, nervy, psychika alebo moje 😝 😝 nech si dudre koľko chce, hlavne že urobí, čo ja chcem a nech sa to podarí... tak mu už iba zaspievať "Čau lásko, čau lásko, ty jediná nejhezčí, nejsladší naschledanou..." alebo "Zbohem lásko nech mne jít, nech mne jít bude klid..." 😀 😀
Vieš oni si tam naháňajú iba % úspešnosti, ale čo bude s nami ďalej 😠 nato už nepozerajú... (tak mi povedal gyndoš) že pre nich je to iba biznis... viete si predstaviť, že mne po cisárkom povedal, že môžem po 3mesiacoch nastúpiť na KET? môj gyndoš skoro dostal infarkt, keď som mu to povedala... keď mm výrazne zdôrazňoval, že minimálne rok žiadne tehotenstvo a prvý polrok, nech si dáva veľký pozor, lebo môžem hneď otehu a to bude prúser...
Tak čo si mám potom o lekároch v CAR myslieť??? 😕 Ale možno vy tam máte iných "idiotkov" ako my tu 😝 😝
@lubanka jaaaj lubanka ja už mám ifekciu, ale n ie tehu, ale protidoktorovskú 😀 ...len si musím dookola pripomínať čo povedala azzurka... aj keď im neveríme, musíme veriť svojim telám ... a zaujímavé čo hovoríte o vklade 2 .... sa mi zdá nehorázne že sa nepýtajú a rovno dávajú 2 ... pomóóóc ... moje nervy 😝 😠 a myslím že na celom slovensku su rovnakí idiotkovia a percentuálne ich je toľko, že je veľký problém natrafiť na niekoho normálneho 😒
@klaudia001 čo robíš ? 😉 a myčku vám už spojazdnil ? 🙂
@gelinka75 hm... to nie iba tebe. najhoršie je, keď už vieš do čoho lezieš 😖 to už taká eufória a očakávania nie sú... aspoň u mňa tomu tak je.
vidíš, ani študované nie sme (nie sme MuDr.) a vieme, že vkladať 2ks v mojom prípade, je riziko... a lekár v CAR ma celú konzultáciu (tú poslednú pri 2IVF) lámal na 2ks... že vraj je to už teraz iné, lebo už jeden pôrod mám za sebou, takže už prvorodička nie som... a že mi zistili problém, tak ak podajú fraxík, bude všetko úplne v poriadku 😕 debilko 😠 😠 😠 😠 😠
@mattuliatko30 min. stredu volali z Car že uz to mam schvalene, v piatok som bola na konzultacii a kedze som bola 25DC tak som hned zacala s dlhym protokolom
mates777 ako sa Ti darí ? 🙂
@janap76 vydrž! sa na.eriem a zbehnem na katedru po diplom (MuDr.) pri tých diagnózach, ktoré mám a pri skúsenostiach a zážitkoch, čo som si už odžila.... mi ho určite dajú 😀 😝 oni sa tam učia z kníh... ja zo života 😀 a to v čom mám diery... si doplním od vás 😉 😀
no vážne, keby sme spojili do kopy vlastné skúsenosti... jeden múdry by z nás vyšiel 😀 😝
@azzura juj..tak držím moooc palčeky....daj vedieť ako pokračuješ?..kollko budeš teraz pichať?...ako dlho?
@mattuliatko30 cca 3 týždne
@klaudia001 prečo netestneš???už by ti testi isto ukážal..hm? 😉 😉
@janap76 spala som , nek nespojazdnili, ale že tento týžden má príst telisko , ale nek umývam ručne
@klaudia001 spachtoško v kombinacii rybka 😀 😀
odkaz pre šetkých ešte neni ten správny čas, furt mna bolí to bruško....takže ešte si pokčám, či mi len meška, alebo čo to je.... 😉 , tak klud a nohy v teple, idem robit šátečky z listkového cesta, tak pááááá
baby napustila som si vanu , jaaaaaj idem do toho, teplunká, horuca voda mi urobí dobre
@klaudia001 neeee nekupaj sa teraz ...
@klaudia001 tu si ?
@klaudia001 Klaudi ja neviem ale vraj to neni dobre sa kúpať keď si tehu .... radšej sa nekúp 😖
@klaudia001 haloooooooooooooooooooo

@lubanka ja som teraz imnunna voci infekcii, beriem atb, takze ma to zas obide!! 😠 v GF davaju 2, nas sa nepytali kolko chceme, rovno supovali 2ks