icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
15. okt 2012

@lubanka ja som teraz imnunna voci infekcii, beriem atb, takze ma to zas obide!! 😠 v GF davaju 2, nas sa nepytali kolko chceme, rovno supovali 2ks

lubanka
15. okt 2012

ja už viem, prečo tu nechce klaudia dať test... lebo ešte žiaden nekúpila 😀 kúpme jej každá jeden a pošlime a ona nám ich "označkované" pošle späť a my sa potom doma na wc budeme učiť "správne cikať" 😀 😀 😀 😀 ( a ktoré sa nenaučíme... tak si rovno choďte kúpiť červenú fixu, aby ste tam tú druhú čiarku dokreslili 😀 )

lubanka
15. okt 2012

@gelinka75 no veď aj mne rovno šupli dve... a dopadla som ako dopadla 😠 a keď som už bola v krajskej nemocke, tak mi tam jeden starší lekár povedal, že je abnormálne, aby žena mala dve deti, že my nie sme psy... že je to omyl prírody aj prirodzene, keď sa to udeje... a z toho vraj vyplíva, že žena nie je stavaná nato, aby bez komplikácii dokázala vynosiť dva plody 😒 že rozdiel je ak už aspoň raz rodila, ale nie prvorodička...a nie raz mi zdôrazňoval, že on nevidí dôvod, prečo by som nemala mať vlastné dieťa, ale že keď si dáme repete, tak mám výsostne protestovať proti dvom... 😕
jemu sa to vravelo, ale môj lekár v CAR... ten až zčervenel, že mu rozkazujem. ale šak čo, je to jeho telo, zdravie, nervy, psychika alebo moje 😝 😝 nech si dudre koľko chce, hlavne že urobí, čo ja chcem a nech sa to podarí... tak mu už iba zaspievať "Čau lásko, čau lásko, ty jediná nejhezčí, nejsladší naschledanou..." alebo "Zbohem lásko nech mne jít, nech mne jít bude klid..." 😀 😀
Vieš oni si tam naháňajú iba % úspešnosti, ale čo bude s nami ďalej 😠 nato už nepozerajú... (tak mi povedal gyndoš) že pre nich je to iba biznis... viete si predstaviť, že mne po cisárkom povedal, že môžem po 3mesiacoch nastúpiť na KET? môj gyndoš skoro dostal infarkt, keď som mu to povedala... keď mm výrazne zdôrazňoval, že minimálne rok žiadne tehotenstvo a prvý polrok, nech si dáva veľký pozor, lebo môžem hneď otehu a to bude prúser...
Tak čo si mám potom o lekároch v CAR myslieť??? 😕 Ale možno vy tam máte iných "idiotkov" ako my tu 😝 😝

gelinka75
15. okt 2012

@lubanka mne sa do toho IVF nechce ak mam pravdu povedat... 😠 na tvojom mieste, tiez by som davala 1 lebo u teba uz vedia ze je riziko, ze 2 neudrzis

janap76
15. okt 2012

@lubanka jaaaj lubanka ja už mám ifekciu, ale n ie tehu, ale protidoktorovskú 😀 ...len si musím dookola pripomínať čo povedala azzurka... aj keď im neveríme, musíme veriť svojim telám ... a zaujímavé čo hovoríte o vklade 2 .... sa mi zdá nehorázne že sa nepýtajú a rovno dávajú 2 ... pomóóóc ... moje nervy 😝 😠 a myslím že na celom slovensku su rovnakí idiotkovia a percentuálne ich je toľko, že je veľký problém natrafiť na niekoho normálneho 😒

janap76
15. okt 2012

@klaudia001 čo robíš ? 😉 a myčku vám už spojazdnil ? 🙂

lubanka
15. okt 2012

@gelinka75 hm... to nie iba tebe. najhoršie je, keď už vieš do čoho lezieš 😖 to už taká eufória a očakávania nie sú... aspoň u mňa tomu tak je.
vidíš, ani študované nie sme (nie sme MuDr.) a vieme, že vkladať 2ks v mojom prípade, je riziko... a lekár v CAR ma celú konzultáciu (tú poslednú pri 2IVF) lámal na 2ks... že vraj je to už teraz iné, lebo už jeden pôrod mám za sebou, takže už prvorodička nie som... a že mi zistili problém, tak ak podajú fraxík, bude všetko úplne v poriadku 😕 debilko 😠 😠 😠 😠 😠

azzura
15. okt 2012

@gelinka75 🙂

azzura
15. okt 2012

@mattuliatko30 min. stredu volali z Car že uz to mam schvalene, v piatok som bola na konzultacii a kedze som bola 25DC tak som hned zacala s dlhym protokolom

janap76
15. okt 2012

@lubanka že debilko ... hmmm je to 😠

janap76
15. okt 2012

mates777 ako sa Ti darí ? 🙂

lubanka
15. okt 2012

@janap76 vydrž! sa na.eriem a zbehnem na katedru po diplom (MuDr.) pri tých diagnózach, ktoré mám a pri skúsenostiach a zážitkoch, čo som si už odžila.... mi ho určite dajú 😀 😝 oni sa tam učia z kníh... ja zo života 😀 a to v čom mám diery... si doplním od vás 😉 😀
no vážne, keby sme spojili do kopy vlastné skúsenosti... jeden múdry by z nás vyšiel 😀 😝

mattuliatko30
15. okt 2012

@azzura juj..tak držím moooc palčeky....daj vedieť ako pokračuješ?..kollko budeš teraz pichať?...ako dlho?

azzura
15. okt 2012

@lubanka to je este daleko vsetko,ale tu infekciu tehotensku by sa tu zisla 😀

azzura
15. okt 2012

@mattuliatko30 cca 3 týždne

janap76
15. okt 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 hmmm to sa mi páči, môžeš so mnou rátať aj ako s pacientkou 😀 😀 😀 😀

lubanka
15. okt 2012

@azzura že... 🙂 ale čo narobíme, keď klaudia teraz súkromničí a nie a nie dať tu ten test 😀

azzura
15. okt 2012

@lubanka však ja som jej rano dohovarala, ale aj ja na jej mieste by som sa tiez bala sklamania

mattuliatko30
15. okt 2012

@klaudia001 prečo netestneš???už by ti testi isto ukážal..hm? 😉 😉

klaudia001
15. okt 2012

@janap76 spala som , nek nespojazdnili, ale že tento týžden má príst telisko , ale nek umývam ručne

azzura
15. okt 2012

@klaudia001 spachtoško v kombinacii rybka 😀 😀

klaudia001
15. okt 2012

odkaz pre šetkých ešte neni ten správny čas, furt mna bolí to bruško....takže ešte si pokčám, či mi len meška, alebo čo to je.... 😉 , tak klud a nohy v teple, idem robit šátečky z listkového cesta, tak pááááá

klaudia001
15. okt 2012

baby napustila som si vanu , jaaaaaj idem do toho, teplunká, horuca voda mi urobí dobre

janap76
15. okt 2012

@klaudia001 neeee nekupaj sa teraz ...

janap76
15. okt 2012

@klaudia001 tu si ?

janap76
15. okt 2012

@klaudia001 Klaudi ja neviem ale vraj to neni dobre sa kúpať keď si tehu .... radšej sa nekúp 😖

janap76
15. okt 2012

@klaudia001 haloooooooooooooooooooo

azzura
15. okt 2012

@janap76 aj tak si urobi po svojom 😒

janap76
15. okt 2012

@azzura neviem či je to tak jak hovorím...s tým kúpaním...nevieš azzurka ? moja nevlastná segra mi to vravela ...

azzura
15. okt 2012

@janap76 už ani po ovu by sa nemalo moc mačat v teplej vode a ani v tehotenstve, aspon tak mi hovorili kamosky 🙂