icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
16. okt 2012

@azzura 😀 😀 😀 aj Monika je pekné 😀 😀 😀 môžeš si vybrať azzurka či Monika ? 😀 😀 😀 nooo 😀

azzura
16. okt 2012

@janap76 ja len aby ste vedeli ako sa volam, kedze vase nicky su aj vase mena. Ale azzurka sa mi paci.....to je nazov parfemu, ktory som dostala pred 10 rokmi od mojho ex frajera z pariza 😀 😀 😀

janap76
16. okt 2012

@azzura 🙂 🙂 🙂 óóóó tak to máš pekne 🙂 podľa parfému 😉 a gelinka má tiž nick podľa mena ? musím sa jej opýtať 🙂

gelinka75
16. okt 2012

@mates777 cysty su hnusoby mne nechcela prasknut pred 1.IVF a brala som 4 mesiace antiku kvoli nej!! 😠 ale nakoniec zmizla, dufam, ze teraz mi ju tam nenajdu, lebo ma ten vajecnik tento cyklus dost pichal, ale na tej strane som mala ovulku tak dufam, ze nie

gelinka75
16. okt 2012

@janap76 hej ja som angelika 😉

janap76
16. okt 2012

@gelinka75 hmmm to nie je bežné meno 🙂 peknééé...na základke som mala spolužiačku Angeliku ....

janap76
16. okt 2012

@azzura
@gelinka75 zabudla som Vám povedať že som si kúpila ISOFLAVON forte a dávam si to od 3DC ... že hókusy pokusy 😀 😀 😀

gelinka75
16. okt 2012

@janap76 snad ti to nerozhadze cyklus, ja mam uz druhy mesiac dost silnu mrchu akoze po tej stimulke mi to nie a nie znormalizovat

janap76
16. okt 2012

@gelinka75 hmm ja už neviem ... ja som mala mrchu veľmi slabú po stimulke, od nedele budem robiť ovu testy a som zvedavá že čo ,,? a ešte si dávam alchemilku a gynastan 😎 baby šak nájdime už recept na tehu 😀 😀 😀

azzura
16. okt 2012

@janap76 no ona ho ma v tom zasifrovane 😀 😀

azzura
16. okt 2012

@janap76 kupila si si soju??

azzura
16. okt 2012

ja tu furt odbehujem, akurat som si zhananla ako sa dostanem nie autom do BA, lebo sa strasne bojim a este som nesoferovalado BA, tak uz dopredu stresujem, ale uz som OK...mam to 😀 😀

gelinka75
16. okt 2012

@azzura no a kedy a ako pojdes? 😝

gelinka75
16. okt 2012

@janap76 vsak najdi, vidis zabudla som na gynastan ten mi pomahal na silnu mrchu, ale uz je to lepsie

mates777
16. okt 2012

@gelinka75 to mi ani nevrav gelinka...mna by asi odviezli keby ze mam brat antiku 4 mesiace 😖

klaudia001
16. okt 2012

@janap76 ahoj, dobré ránko šetkým, tak na začiatok necítim sa vobec tehotno 😕 😝 , neviem čo toto bude, 37 DC a menštruácia nikde, neivme, neviem.....aj to bruško ma už vobec nebolí, jako keby som to už už mala dostat....aaaaachhhh jaaaaaaaaj už nech to bud teda dostanem alebo teda nedostanem, a na margo toho kupania, ja som nel sedela vo vode, a tej vody tam bolo málo vo vani....len ritku som mala ani nie celuá vo vode, a ty teda už ti to skončilo a teda kedy idete na dalšie IUI ?

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 vsak ked dojde mrcha, ale nejak sa jej nechce. Pojdem vlakom a potom z hl.stanice od SAV ide trolejak a priamo pred CAr

janap76
16. okt 2012

@azzura ja by som tiež nemala odvahu šóferovať do BA, chodí so mnou mm 😉 zatiaľ ..... kúpila som ISOFLAVON forte a to je že sója, ďatelina lúčna a pupalkový olej 🙂 snáď mi to neuškodí ... no ale jesť niečo na čom je napísané že je to na obdobie klimktéria 😀 😀 😀 a že chcem otehotnieť 😀 😀 😀 v klimaktériu 😀 😀 😀 neeee v lekárni som si chcela kúpiť fyto soju a lekárnička mi poradila toto. Tak som to zobrala, je to to isté, len silnejšie 🙂

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 este 2 dni a testujes, lebo ty si urcite tehu

azzura
16. okt 2012

@janap76 mne na 1 cyklus soja nezabrala, ale na druhy hej a na treti zas nie. Tieto lieky su na klimaterium ale ak sa beru ako clostil, tak ucinkuju ako on, ale nezbranuju rastu sliznice.
Moj mm nemože rano ist so mno, lebo nosi syna do skoly, byvame v blbej dedine pri TT kde je vsetko daleko, ale ked pojdem na vyber vajok tak pojde spat babke.

klaudia001
16. okt 2012

@azzura ja sa tak necítim !!!!! to už hádam by som sa aj nejako cítila neeeee, aj to bruško mna už nebolí, vobec nebolí......mám obavy prečo mám takto dlhý cyklus, neva pojdem k lekárovi , cítim že dostanem menštruáciu, neviem, nejak to cítim....fakt, naozaj, taký pocit tam dole mám, poznám ten pocit.....ja nemám PMS ale taký pocit tam dole vždy mám......aaaach jaaaaaaj 😒

gelinka75
16. okt 2012

@mates777 tak ja som ju potrebovala zlikvidovat, kedze som odmietla operaciu, toto bol uz plan B 😀 aj mi z toho odsavali a poslali na hystologiu kde potvrdili, ze to je obyc, vodova cysta, kebyze je nejaka krvava tak by som musela pod noz 🙄 dufam, ze tebe praskne nech je pokoj, tiez sa modlim nech to tam teraz nemam pred dalsim kolom

janap76
16. okt 2012

@klaudia001 🙂 keby si počula ako ten môj malý pes chrapká 🙂 🙂 🙂 asi ju zjem 😉 inak aj dnes som to tu čítala že dokonca môžeš mať každý mesiac v čase kedy by si mala mať mrchu, takéto pocity ... ale hlavne že ju nemáš 😉 😉 😉 už asi ďalšie IUI nechcem, teraz som volala do CAR a 30.10.12 ideme na konzultáciu kvôli IVF ... normálne premýšľam ako sa k nim správať ... ja viem je to asi divná úvaha .... 😉

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 a vies ako sa citi tehula, kazde tehotenstvo može mat ine priznaky, nemusis ani nic citit, to pride zrazu...vsak prvy dovod tehu je meskajuca mrcha 😉 tak mi nekaz radost a nadej

klaudia001
16. okt 2012

@janap76 Janka , ale ja som menzes mala mat 28-30 DC a neeee 37 DC, takže toto neni ono......hm, rozmýšlam, že sa mi možno aj uchytilo , ale potom pustilo, lebo nemám už také nafuklé bruško a ani tie bolesti podbruška nemám, ale potom kde je menzes .....baby ja neni sem tehotná, ja cítim, že to dostanem, naozaj...fakt.... ☹ , a to správanie, šak sa popýtaš na všetko, si sprav doma zoznam na papieri .....a pýtaj sa na šetko, šak to budu vaše penáze, tak treba sa pýtat.....

klaudia001
16. okt 2012

@azzura ......azzurkaaaa, teda Monči 😉 , ale ja to dole tam nejak tak cítim, bola som na wecku, ale nič teda.......no ale čo Vás tu budem klamat ??? !!! jednoducho cítim, že to na mna ide.....takéto pocity mám vždy pred tým ako to mám dostat.....ale ten 37 DC mi nejde do hlavy, ja nejem ani žiadne hormony a nič, len kys. listovu......a pila som alchemilku.....tak neviem, možno sa aj niečo uchytilo, ked lekár videl ten folikul a sliznicu maternice som mala peknu , tuším na 13DC som tam akurát bola......a sexík sme mali, takže to takto mohlo výst.....no ale potom sa asi niečo pokazilo ☹

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 jasne, ty si rozumies svojmu telu najlepsie. Vsak uvidis ked pojdes doktorovi, iba to je cudne ze meska a pritom si ziadne horminy do seba nepchala

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 dnes som bola na krvy a moči 🙂 uz len pockat na vysledky a možem si ist vystat radu na interne 😒

klaudia001
16. okt 2012

@azzura mi hovor, aj mne to je čudné 😠 , žeby už na mna išla staroba ? 😝 , jaaaj ale šak mne šibe už 😀

klaudia001
16. okt 2012

@gelinka75 ahoj Angelika 😉 , že jaké nezvyklé meno......a to na tu genetiku ste si sami vybavili ? to sa robí na základe odberu krvi ? alebo ste boli v nejakom špeci centre ?