icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 prestan ty staroba 😠

klaudia001
16. okt 2012

@azzura áno, áno pozitivizmus, čože je to 35-ka 😀

gelinka75
16. okt 2012

@klaudia001 to nas poslali v car, tam u nich ordinuje aj geneticka, takze som sa len objednala a hned sme isli o 2 dni nato

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 ja o chvilu 36 😀 😀 😀

gelinka75
16. okt 2012

@azzura ja uz len dnes 😔

azzura
16. okt 2012

ale niekto iny tu zajtra ma narodky 😀 😀 😀

klaudia001
16. okt 2012

@gelinka75 ked budeš taká dobrá, možeš mi len tak v kocke spomenut, o čo v tých gen. testoch ide ?

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 super, presne na narodky ides na konzultaciu

klaudia001
16. okt 2012

@azzura ánooo, ánooooo Andželina naša, zajtra oslavuje 😉

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 budeme hodovať, aky mnamky spraviš @gelinka75 😀 😀

gelinka75
16. okt 2012

@azzura no tak to vyslo, cez vikend doma bude oslava, planujem upiect tortu 😝 😀

janap76
16. okt 2012

@azzura a čo na internom ? 😀 vidíš aj neviem nič 😀

gelinka75
16. okt 2012

@klaudia001 tam zistuju, ci z vas dvoch moze byt dieta, ci tam nie su odchylky, ktore by poskodzovali plod atd.

janap76
16. okt 2012

@gelinka75 ale veeeľku tortu 😀

gelinka75
16. okt 2012

@janap76 bude orechova s parizskym kremom 😝 😀

lubanka
16. okt 2012

@mates777 no vidíš to? a vraj lekári... teraz som si prečítala Hippokratovu prísahu... nechápem načo ju skladajú... 😠

klaudia001
16. okt 2012

baby, tak prvý krok mám za sebou, prišli mi papiere z goetheho inštitutu, ideme na tie štátnice z NJ 🙂 , už mám aj potrebnu literaturu aj knihy, čo musím prečítat.....švagrová má z angličtiny štátnice a normál sa rozpráva s 5 ročnou dcerkou po anglicky, fakt, je to velmi milé......aj tá menšia 2 ročná, ked bola ešte menšia tak švagrová jej povedala, že change the nepkins / neviem či som to dobre napísala / a ona si podala sama plienku aj zásip na ritku 😀 😀 😀 , nooo tak ja budem potom s naším malým alebo malou vyprávat po nemecky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
16. okt 2012

@gelinka75 dakujem

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 aku??????????????? mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

azzura
16. okt 2012

@janap76 vsak si musim vybavit predoperacne

gelinka75
16. okt 2012

@azzura fuha ja nechcem ist na predoperacne, aj minule ten lekar tak divne povedal "vy idete na umele oplodnenie?" som si pripadala ako krava a sestra vyvalila oci

janap76
16. okt 2012

@azzura azzurka to ako vklad sa robí v narkóze ?

lubanka
16. okt 2012

@mates777 ja tak isto čakám, kedy dorazí mrchaňa a začínam cirkus okolo KET 😝 och keby si vedela, ako sa mi do toho nechce 😖 , sú dni keď mám v sebe toľko energie a mám pocit, že zvalcujem celé okolie ak sa mi postaví do cesty za dieťaťom... ale poslednou dobou začínam nejako stagnovať... a pritom sa to na mňa vôbec nepodobá, asi som už riadne skosená stálymi neúspechmi... často dokonca rozmýšľam, že ak sa aj zadarí, odkiaľ zoberiem energiu veriť, že tento krát to už konečne dotiahnem až do konca... a už vôbec neviem, ako to oznámim rodine... všetci už určite budú v strese, čo sa zasa u nej udeje... všetkým som vždy do teraz nachystala iba bolesť a smútok 😔 😔 niekedy rozmýšľam, že ja už asi ani nemám nárok nato, aby som mala dieťa, už som každému ublížila až až... vždy, keď sa dozvedeli, že som tehu.... boli hneď všetci v strehu...
tak takto sa asi mám... zápasím s vlastnými myšlienkami a otázkami a sama seba trápim 😝 a vôbec neviem prečo to vlastne robím, keď ani neviem, či ešte nejaká dušička tam v nebíčku je nachystaná pre mňa... ☹

janap76
16. okt 2012

@azzura alebo vajka sa odoberajú v narkóze ?

klaudia001
16. okt 2012

@gelinka75 a to jako prečo sestra vyvalila oči ? a čo to je to predoperačné ?, to jako zoberu krv a tak či ste pripravené na odber vajíčok ?

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 vsak aj ja som zvedava ako sa budu tvarit, moja obvodna to berie v poho

azzura
16. okt 2012

@janap76 anooooooo, vklad sa robi v narkoze...uz sa tesim ako budem blvať 😀 😀

azzura
16. okt 2012

@janap76 som sa pomylila, výber sa robi v narkoze a nie vklad, ja šiši 😀 😀

azzura
16. okt 2012

@lubanka tak nikomu nic nehovor a potom ich prekvapis. Zbytocne ich nestresuj, hlavne rodicov

lubanka
16. okt 2012

@klaudia001 super, ale povedz mi ako ty chceš teraz ešte študovať, šak ty teraz budeš len blinkať a papať a spať a naháňať najsamsuper kočík a oblečko... čo ty tam teraz už sprechať chceš...
inak aj môj brat s mangelkou sa so svojou 2ročnou dcérkou zhovárajú anglicky a tá trepe teda riadne 😀