icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
16. okt 2012

@lubanka prosim ta nehovor nikomu nic, zbytocne ta budu trapit potom blbymi otazkami aj tak to väcsina nepochopi, budes mat sama so sebou co robit, a ked to vyjde, tak im to oznamis 🙂

gelinka75
16. okt 2012

@klaudia001 predoperacne sa robi pred kazdou operaciou, rozbor krvi, mocu, ekg, ci mozes podstupit narkozu

gelinka75
16. okt 2012

@azzura kaslem na nich, hlavne nech mi to spravia, minule som tam bola 20 minut a potom som prisla pre vysledky, tak teraz nabehnem ze idem znova nato, to len budu oci vyvalovat 😅

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 moj internista je dlhodobo PN tak musim tej co ho zastupuje a to si musim od rana vystat radu, lebo u nej sa neobjednava....som zistila vcera 😒

klaudia001
16. okt 2012

@lubanka chcem študovat, chcem ten papier mat, ja nepredbieham, že som tehu alebo, čo, uvídím, ale cítim, že to dostanem, tam dole mám taký pocit, PMS nemávam, ale vždy pred menzesom tam dole mám taký pocit.....no čo už, len menzes nechodí...uvidím
že ? detom to ide neuveritelne rýchlo, tolko po ang . sa aj ja s nimi pozhováram, a tej malinkej poviem, že Nataly giv mi kiss a už trase s riťkou ku mne a hubénka vyšpulená 😀 😀 😀 😀 , to je pohlad nadovšetko 😀

a lubanka nehovor nikomu nič.....

gelinka75
16. okt 2012

@azzura ale je mi to tam trapne, lebo minule mi ten lekar furt vytykal tlak, ze mam vysoky, ale to ho mam vysoky len u neho, v GF mi merali viackrat uz a stale bol dobry, pred OPU mi ho ani nemerali a internista mi tam napisal tlak 160/95 😀 dobre co? ze vraj situacna hypertenzia, ze mam z neho nervy 😀

azzura
16. okt 2012

@gelinka75 mne zas budu riesiť cholesterol, lebo ja ho mavam okolo 10 😀 a furt ze co jem a že mala by som dietovat, ale ked kuknu na mna tak že asi nie, lebo by zo mna bola hrkalka 😀 😀

lubanka
16. okt 2012

@azzura ja by som im najradšej vôbec nič nepovedala... ale čo... rodičia k nám chodievajú skoro každý víkend a mama má oči ako jastrab, hneď by si všimla zmenu. Naposledy (keď som bola tehu) som sa jej vyhýbala 2mesiace (z toho boli 3týždne na dovolenke) a keď ma zbadala a pýtala sa "čo máme nové"... povedala som, že som tehu 🙂 a ona, že "to nie je nové... ty si myslíš, že ja som blbá, že som si to nevšimla hneď ako som ťa zbadala? si bledá ako stena a máš iskru v oku... to žena hneď spozná a matka na vlastnom dieťati... pche ani ultrazvuk netreba..." 😕
a svokra? bola u nás, odišla a o dva dni došla znova a osopila sa na mňa, že dokedy z nej chceme robiť hlupaňu, že jej nič nepovieme...že ona vidí, že som tehotná a nič jej nepovieme (a to som bola len 9tt) čiže ako si to mohla všimnúť?
ja som blbá... čo to tu vlastne riešim... namiesto toho by si mala skontrolovať, či mám v šuplíku dosť intímiek... toto je teraz urgentné a nie tam nejaké moje fantazmagórie, čo bude, keď bude... 😀 😀

klaudia001
16. okt 2012

@azzura ale cholesterol je nebezpečný, ked aj len čo zvýšený....a aj chudí ludia ho mávaju, ja zas mám opačný prípad, mám ho mierne pod hranicu, takže mi lekár povedal, že trošku viac olejovat šetko

azzura
16. okt 2012

@lubanka hmm, riesis veci ktore su pre teba dolezite. Ja sa moc s rodinou nestretavam, resp. malo sa navstevujeme a s nimi svoje sukromie neriesim, iba s mamou, ale snazim sa ju nezatazovat ale je velmi zvedava, uz sa nejak zmierila že jej dcerenka pojde na umele, aj mne to trvalo dlho a obcas pochybujem ci to je spravna vec.
Lubka ty sa hlavne zameraj na seba a ostatných ber jedným uchom dnu a druhym von, dufam že ti uz doktori vychytali chyby a konecne dobehnes do uspesneho ciela

azzura
16. okt 2012

@klaudia001 ale ved ja skoro nic mastne nejem, ani vysmazane...fakt len velmi obcas. Keby mi skusali test na sladkosti, tak to možem povedat že by vysiel hodne nad hrabicu, lebo ja strasne som na sladke 😀 😀 😀 . Ale cholesterol???

janap76
16. okt 2012

@lubanka lubanka zlatá .... šak ty za to nemôžeš ....to je vyššia moc .... 😲

mates777
16. okt 2012

@lubanka neboj moja...urcite su tam hore nachystane minimalne dve dusicky pre teba...a pridu, ked to budes naozaj najmenej ocakavat...
je strasne cim vsetkym si si presla a ja pevne verim, ze vsetko ZLO si si uz vycerpala...teraz budes ocakavat uz len DOBRO...
ty si strasne silna zena, cize ty tie sily na to urcite pozbieras...a neranis ani rodinu ani nikoho...pretoze tento krat im nic nepovies...bude to prekvapko...iba nas samozrejme budes informovat o kazdej ranajsej grcke o kazdom deku ktore priberies o kazdom pohybe o celom porode o tom, ako ta bolia kozy z kojenia a o tom ako maly bubak robi prve krocky..atd atd....a ked ti pride potom na rodicku zle z toho akeho mas doma certika, tak potom ti dovolime si spomenut co vsetko tomu predchadzalo aby ten certik bol 😎

klaudia001
16. okt 2012

@azzura hm ale to ani nemusíš, kamoš mojho Pišta je športovec a berie lieky na cholesterol, má 39 rokov, vyšportovanu postavu, a má ho vysoký, je to nebezpečné, ten cholesterol, tým ta nechcem vystrašit, echo srdca ti robili ? to neni ekg, to je nič, to nič neukáže.....šak 10 je vysoko, to ti narobí šarapatu v organizme a aj zvýši homocysteín, teraz si prosím nemysli, že sa robím mudra, či čo, ale chodím pravidelne do ustavu srdcových chorôb v BA, neni som chorá na srdce, ale tam máme tu známost a on mi vždy vysvetlí šetko....pri už aj miernom zvýšení chol....sa zvyšuje aj homocysteím, velmi nebezpečná látka.....a vo veku 35 rokov je vysoký cholesterol nebezpečný

mates777
16. okt 2012

@gelinka75 fu...si ma teraz vystrasila...no som ja zvedava co to ide byt...☹ ak sa nemylim, tak ked mi ju dr prvy x nasiel tak povedal ze je v nej vela zlteho telieska...hmmmmm 😎

lubanka
16. okt 2012

@azzura no to dúfam aj ja... no nechcem byť sarkastická, ale ak aj vychytali... ono sa určite ešte niečo nájde, čo sa ešte nestihlo prejaviť ... 😠 😠
ale čo, tak už len hádam ma tí doktori skapať nenechajú... a šak veď sa aj vraví, že čo ma nezabije, tak ma posilní 😀 😀

dobre, dosť už filozofická minútka skončila... 😝 toto budem riešiť, až keď to bude aktuálne a ako vraví azzura, ja môžem mať na háku, čo si myslí moje okolie... 😝

lubanka
16. okt 2012

@mates777 😀 😀 som sa pri prvej vete hneď rozosmiala... že to príde vtedy, keď budem najmenej čakať... tak to nepríde asi nikdy... 😀 😀 😀
ale nie vážne, veľmi pekne ďakujem. máte pravdu, nikomu nič hovoriť nebudem a hotovo, keď to bude, tak potom sa to nejako porieši samo a hotovo...

týmto končím moje "myšlienkové úlety"... 😀 😉 obraciame platňu na tému...? ... či si už klaudia urobila test 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už to tu dávno nebolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
16. okt 2012

@lubanka 😝 😀 😝

lubanka
16. okt 2012

@gelinka75 madam 😉 teraz ma napadlo, že to vy ste od zajtra zasa raz o rok "mladšia" 😉 tak si riadne uži ešte dnešný deň 🙂 a zajtra ráno (dúfam, ak čas dovolí) budem Tvojím prvým gratulantom... 😉 si už môžeš predstaviť, čo ti budem priať... 😀 😀 to čo väčšina nás "postihnutých" (bez urážky, to nemyslím ako posmešok) tu na MK 😉 😀

klaudia001
16. okt 2012

baby som na nerva, kamoš mi teraz volal, že to neni dobrééééééé, nevím co sa deje, už prenáša velmi dlho naša kámoška, čaká prvé bejby, mala ukážkové tehotenstvo.....nebolo jej vobec zle nič.....viac mi nepovedal, len že to neni dobrééééé, asi sa zbláznim....

gelinka75
16. okt 2012

@lubanka som tu najstarsia a pardon je tu este sonka 😀 😀 😝

lubanka
16. okt 2012

@klaudia001 neboj sa, do toho štvrtka ti "zožeriem pečienku" ... 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
16. okt 2012

@klaudia001 ano test a sup, odchadzam, budem tu az vecer 😝

lubanka
16. okt 2012

@gelinka75 prosím ťa... hovor si tak ako ja "Lenin je večne živý a prečo by som ja nemohla byť večne mladá"... a máš to, časom tomu sama uveríš 😉 😀 😝

gelinka75
16. okt 2012

@klaudia001 a co sa stalo? dufam, ze bude kamoska v poriaadku, neni dobre ked tak prenasa

gelinka75
16. okt 2012

@lubanka tak mne to neva, neprezivam svoj vek nejak psychicky, takto pred rokom sme zacali riesit babo a babo nikde, ale rok pribudol, no pekne 😝 😀

klaudia001
16. okt 2012

@gelinka75 ja neviem, len plakal, a že neni todobréééé a položil...ja neviem.....ona mala termín najprv jej dali že 10 a potom 5.....bože moj, nech dopadne šetko dobre

lubanka
16. okt 2012

@klaudia001 pozri sa, povedz tomu svoju kámošovi, nech si zoberie "obálku" a strčí ju primárovi do vrecka a ručím ti zato, že odrodí do večera. nie je normálne, aby toľko prenášala a nebola hospitalizovaná a pod kontrolou 😠 😠 😠

klaudia001
16. okt 2012

@lubanka toto som mu povedala ešte dávnejšie, nemaju vybaveného nikoho, ale ona je už tuším od nedele v nemocke, áno od nedele je tam....a on tam je s nou, nebudem mu volat, zdá sa mi to nevhodné

janap76
16. okt 2012

@azzura azzurka šak ma ošališ už celkom 😀 😀 😀 😀 takže definitívne výber sa robí v narkóze ... a to ako v CAR ?