Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
idem na poštu, už mi došiel balík s kuskusom a ostatnými vecami 🙂
@klaudia001 no vidíš... je to jasné, od nedele je tam, nič sa s ňou nerobí, lebo nikoho "nepomastili" a kto nemaže, ten nejede... vieš ono lekári si väčšinou myslia, že to nie je moja pacientka, nech si ju rieši, ten kto ju má a ak si nikoho nevybavila... no toto už je podľa mňa risk. Ak ide všetko ukážkovo, tak jasné, odrodí kto príde a basta, ale takto? to už bezproblémové nie je... ak sa dieťa nepýta na svet včas... vieš prezretá pupočná šnúra, málo kyslíka... nechcem maľovať čerta na stenu, ale tak o čom oni dvaja rozmýšľajú??? už pár dní ako prenášala mala začať zvažovať, čo a ako ďalej. koľko to už akože vlastne prenáša? jedine ak jej lekár zle stanovil dátum pôrodu, čo môže byť tak isto možné a dieťa samo vie, že ešte má čas a oni už zbytočne stresujú... 😒
@klaudia001 aj plienky sú v ňom? 😀 😀 😀 😀
@lubanka neviem, nechápem prečo si nevybavili lekára dopredu, týžden tam chodila, stále ju posielali domov, a to má
40 km nemodnicu od domu, nevim prečo tam nezsotala, najprv jej vypočítali že 10...a potom že 5 a to bola ešte u nejakého jedného lekára a aj ten že termín 5, ja neviem čo sa deje, nedeje, ale asi nic dobrého......a to mala fakt ukážkové tehotenstvo, a to ked som ju pred týždnom alebo dvoma to bolo už neviem, ona bola celá spuchnutá, aj tvár....aj krk , no uvidíme , ja s tým nič neurobím
@lubanka 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 už tam idem, prší tu strašne moc
@klaudia001 nerobili mi echo, ale som zvedava kolko mi teraz vyjde, potpom ti dam vediet
no takže idem poscvhovávat letné topánky do krabíc pekne a povytahujem už čižmičky a tak zimné topánky, aj lyžiarku dám dopredu , lyže a snowboard máme v garáži, tak idem do toho, mám chut na keks....čo toto je ? blíži sa menštruácia, mám na to pred nou vždy velku chut....do rána dofrčí, viem to na beton, takže lubanka žiadne plienky nebudu....ale čoby....možno ty sama ich budeš potrebovat... 😉 , tak nerozdávaj 😉
@klaudia001 😕 😕 😕 ja a plienky? a načo by mi boli? myslíš, že už to prišlo? 😀 😀 😀 inkontinencia? 😀 😀 ale to by bolo ešte skoro nemyslíš? 😀 😀 😀
@lubanka a je to tu, to čo som čakala, menštruácia dorazila 😕 , ale takto neskoro, zájdem si na 13 DC k lekárovi , čo na to povie.....
baby , tak už mi dorazila meškajuca dáma na 37 DC 😕
@klaudia001 no do frasa 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ja už nenachádzam slová 😠 😠 😠 😠 ja som si fakt myslela, že je tu už prvá tehuľka konečne 😠 😠 😠 no ja neviem... my sme tu fakt jak začarované, či čo ☹ ☹ fakt som myslela, že si tehu 😖 škoda
@klaudia001 ... posielam ti srdiečko ... snáď ťa aspoň trošilinku poteší. mrzí ma to veľmi, že to nevyšlo 😔 v ďalšom kole to už výjde 😉
@klaudia001 aj mna to mrzi, som myslela, ze je to istota 😠
kto tu smolu tu prelomi? kto je dalsi nadejny? lexus, azzura, lubanka? dufam, ze to date baby 😵 😵 😵
@klaudia001 ale Klaudi 😲 a úplne normálnu máš ? vieš o tom že jedno nevylučuje druhé ?
@gelinka75 najlepšie bude, keď to dáme všetky 😉 a ideálne, keby sme postupne každý mesiac jedna do konca roka 2013 odrodili 😵 (a ešte trocha pofantazírujem) a na striedačku jeden mesiac chlapček, druhý dievčatko... chlapček, dievčatko... 😀 😉
... srandujem, ale cítim sa nejaká úplne zaseknutá 😖 samé neúspechy 😖 aspoň keby nám tu niekto napísal, kto mal podobné problémy a neúspechy ako my a nakoniec mu to predsa vyšlo... aspoň trošku dopingu potrebujeme 🙄
dobré ránečko babenky, aaaa už to nemám 😕 , som si myslela, že už to mám, ale to boli len také kvapky hnedé nejaké, reku už to na mna ide 😕 , ja som z toho jelen už, ale tehu určite neni som 😔 , lebo tam dole mám taký pocit.....hm nikdy sa mi toto nestalo, nikdy, asi z kyseliny listovej sa mi nenadlži cyklus že ? lebo jedine tu beriem, inak nic, podbruško mna už nebolí, ani vaječníky, tak uvidím, či to dneska normálne dostanem 😕
@janap76 nemala som normálnu, mala som len pár kvapiek , tak si myslela, že už už sa mi spušta, ale nic, do rána nic a to som už bola zavložkovaná 😀 , no uvidím čo povie dnešok 😨
@lubanka dakujem za srdiečko 🙂
@klaudia001 je cas sppravit test 😀 ved tu z teba zinfarktujeme
@gelinka75 ahoj, nek, takto to budem mat, že ´mi to mešká......takže uvidím čo povie dnešok 😕 , ale fakt je že toto som nikdy nemala takto, na 25 DC a 26 DC som mala také hnedé kvapky na nohavičkách, také bledunké, a včera tiež......hm, no ale baby nepoteším Vás, tehu toto nebude.....lebo bruško už nemám také nafuknuté, už zapnem rifle 😲 , no tak uvidím , ale už nech dojde, nech mna to nestraší, pošlite mi ju, ktorá ju nechcete........aj ked som ju nechcela na 9 mesiacov, ale predsa potvora jedna si urobila riadne kolečko niekde a našla mna 😕
@gelinka75 Všetko NAAAAAAAAAAAAJ 😵
dobré ránko všetkým 🙂
@klaudia001 ...bre ránko 🙂 rozmýšľam nad tým, že bude fajn keď už bude štvrtok a urobíš si test, lebo by bolo bezpečnejšie vedieť či si alebo nie si tehu .... nejde o nás, ale o teba ... vieš čím skôr sa tehu zistí, tým viac sa dá urobiť aby bolo úspešné ... rozumieš mi Klaudi ? 🙂 možno lekár nasadí utrogestan alebo niečo ... aby bolo dobre 😉 😉 🙂 🙂

@gelinka75 no vidíš, teraz pribudol rok a o rok pribudne bábo... 😀 som sa v tom nejako sama stratila, ale nevadí... 😀 😝