Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 😵 k Tvojmu dnešnému sviatku Ti želám veľa zdravíčka, šťastíčka, lásky, pracovných úspechov, rodinnú pohodu a véééééľa sexu... 😀 😀 😀 ale najviac Ti želám, aby sa ti naplnila Tvoja najväčšia túžba, aby si takto o rok bola "gelinka-maminka" 😉
Všetko najlepšie zo srdca želá Tvoja virtuálna priateľka Lubanka 😉
@klaudia001 len si ty pekne pre istotu urob ten test... toto, čo sa ti udialo s tým zašpinením, mohlo byť aj, že ti praskla nejaká cievka a čistilo sa to, ale môže to byť aj to, že si tehu a rochnila si sa vo vani... odporúčam urobiť test, aby si vedela už konečne (a my s tebou) na čom vlastne si. alebo tebe zvykne takto začínať mrcha? že najprv nejaké "bububu" a až potom sa riadne spustí?
@klaudia001 posluchni baby, pre istotu urob test a daj nam ho na konzultaciu
@mattuliatko30 ahoj moja, nic nove....cakam furt na tu mrchanu 😠
@klaudia001 ano..testni už...! teraz je ten správny čas 🙂)) sme zvedavééé 🙂
dakujem baby za gratulacie ste zlate, takze o rok viac si pisem 😀 ale cislo 7 je ze vraj stastne 😝
@mattuliatko30 uz mi meska 2 dni, ale dozvedela som sa ze je to dobre, vraj aby si oddychli vajecniky pred stimulkou
@janap76 asi......ale je to vraj dobre, tak som v klude, ale asi aj doktor to tak planoval....lebo ked si davam spatne dokopy rozhovor, tak sa pytal aky mavam cyklus....a potom sestricke nadiktoval 2.11, a to myslel asi vyber.....a ked tak ratam že vyber je cca od 13-15DC, tak predpokladal že bude meskat a dostanem bud v piatok alebo sobotu 😀 😀 😀
no takže tehotenský test je biely jak lalia, už belší ani nemôže byt a krv sa mi už spustila, a aj také žmochliny zo mna idu, volala som gyn, a povedala som mu že mi meškala týžden menštruácia ale že test som si nerobila a teda , že sa mi aj bruško zmenšilo aj prsia mna prestali boliet a nemám ich také naliate a ani žilkové, noo aj to že som sa kupala, no povedal mi to isté čo aj vy, že teplá voda nerobí dobre tak mi nepriamo povedal....tak som sa objednala k nemu na tu folikulometriu, aj ked povedal, že ked som tam bola naposledy, že som ho mala pred prasknutím aj sliznicu maternice mám oukej , že mi zíoberie aj krv mi povedal, že pre istotu a že hematologické aj biochemické vyšetrenie mám v poriadku, povedal mi že jako mi to skončí, že si mám skusit merat teplotu... a mám mu priniest ten graf, ked sa dá, bol velmi milý po telefone, takže začal sa mi dlaší cyklus... a pred nami 4 cyklus snaženia 😉 , normálne sa mi ulavilo, že mi prišla, som sa bála čo sa deje.....takže baby smelo do toho 😉
@klaudia001 😢 to ma mrzi a tak som dufala, že budes tehu. Bože ktora uz prelomí tu kliadbu
@azzura ja to tak tragicky nevidím, hej aj mna to mrzí, ale v podstate máme za sebou len 3 mesiace snaženia, takže takto to beriem, po menzese mi lekár povedal, že celý mesiac budem odsledovaná, takže uvidíme čo to urobí
@klaudia001 tak to je fajn že to neberies tragicky, mas pravdu 3 mesiace je este nic, tak nech sa coskoro zadari
@azzura ttak aj ty hlavu hore a krôčik po krôčiku pekne dober všetky injekcie, nestresovat nad ničím, nech vajka pekne dorastu a nech sa môže urobit odber, mysli na to , že si zdravá , takže takto to ber..... 😉 ináč dala bych si taký kusok torty od Andželíny, akurát mám urobenu kávičku.... 🙂
@klaudia001 no... tak on je nielen feši ale aj príjemný 😉 a nemohla by si ho moja naklonovať a poslať aj nám 😀 😀 😀 tak tak ako vravíš ... 🙂 3 mesiace - to nič, určite máš všetko v poriadku, to ti mohlo zblbnúť kvôli tomu čo bolo ešte pred mesiacom .... hlavne že cyklus nabehol na normál a všetko bude OKI DOKI 😉 😉 😉 😉 😲
@klaudia001
@azzura
@gelinka75 TORTU TORTU TORTU 😀 😀 😀 😀
@janap76 nevim, neviem, čo toto bolo, možno to bolo aj tehu, a možno aj tá vana....neviem, každopádne tento cyklus budem chodit k lekárovi 2x do týždna, moj ma tam bude vozit, takže takto som sa s ním dohodla po tel, bože moj , to je prístup !!!!! a nie ten .......krasavec !!! hej, taku tortu, juuuuj, mám urobenu fajnovu kávičku, juuuuj 🙂
tak a rozdala som šetky srdéčka 😉
@klaudia001 aj ja by som si dala daco sladke s cajikom 😀 😀 , skoda že dnes nemam cestu do BA @gelinka75, by mi doniesla do car kolacik 😀 😀 😀
dakujem za srdenko, idem poslat dalej
ja mam dnes dlhy den v praci, ale uz som teraz unavena
@janap76 @azzura @klaudia001 skoda, ze ste tak daleko, by som vas pohostila 😀

@azzura ahojky..ako dnes?..čo nové?...ja stále rovnako... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e už som včera začala zase brať ten lutenyl..takže rátam ,že sa BT trošku časom zdvyhne