Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby jak mám urobit kuskus ? na nete čítam rôzne návody, neviem sa v tom zorientovat, máte niektorá osobnu skusenost ?
@klaudia001 ja ho robim klasicky ako tarhonu.....na cibulke,osmahnut a potom zaliat vodou a dusit
@klaudia001 škoda, že to nevyšlo... ale či už to bola voda alebo niečo iné... to už je teraz jedno... do budnúcna už budeš vedieť, že sa radšej už nekúp (ale radšej páchni ako tchorík 😀 😀 😀 😀 )
ja viem, prečo ty si z toho ťažkú hlavu nerobíš... keď to medzi vami tak iskrí, tak si to chceš užiť čo možno najdlhšie... a tak by si sa musela obmedzovať čo??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pol hodinu bol koníik mimo provoz ... a mňa napadlo, že to čo by bolo keby ho vypli na furt ? kde by som Vás našla aby som vedela ako sa máte ? 🙂 🙂 🙂 pre taký prípad si musíme dohodnúť náhradné stretovisko 😀 😀 😀
@lubanka no čo nebudem klamat, mám na to chut, šak jak dlho níííííííííííííč, už nech mi to skončí, hned ho znásilním 😝
@klaudia001 nesmie sa kupat? ved toto som ja nevedela,aky je clovek...odkial mame vsetko vediet?ja som myslela tiez tento mesiac,ze nam to vyslo,ale...tiez som sa kupala...mna uz z toho asi sibne🙂 Ved to by sme uz pomaly ani dychat nemali...🙂Zajtra ideme znovu na kliniku..zrejme posledny krat...
????? gelinka bola dnes v GF???? možno dostane k narodkám poukážku na gratis "IVF turnus" 😀 😀
@sonka43 no vidíš, budeme si smrdkat pomaly 😀 , ozaj a čo stimuluješ ? či máte darované vajko / naposledy si tuším spomínala / Vám to robia všetko vo švajčiarsku ?
@lubanka YES ! 😵
@klaudia001 What? Yes? I do not understand 😕
@klaudia001 ano,rozhodli sme sa pre darovane,zajtra ideme dohodnut vsetko...inu moznost uz vzhladom na vek🙂 nemame...nemozeme a ani nechceme dlhsie cakat,lebo neviem,ci by ma zobrali do domova dochodcov aj v babätkom🙂).
@lubanka IVF turnus 😵
@sonka43 tak potom v podstate žiadne injekcie si ty nepicháš, len ti urobia vklad áno ? a potom asi budeš aj niečo brat nejaké lieky ?
tentokrat ziadne injekcie,skusali sme 2 krat IVF v Blave,ale mala som vzdy len taky chudenec 🙂 vajicko,takze sme sa ani raz nedostali do konca..teraz neviem presne,ako to bude.Zajtra nam povedia presny postup..co viem je,ze budeme musiet ist na vklad do Plzne,lebo tu je to zakazane,teda nie je povolene IVF s darovanym vajickom. Mali sme s tym zo zaciatku problem,nechceli sme o takej moznosti ani pocut,ale teraz,ked vieame,ze v podstate inu moznost nemame,alebo nemame cas na inu moznost,tak sa uz nemozeme dockat.Dufam,ze nam to takto vyjde.Viem,ze tehotna mozem byt,pre 3 mesiacmi som mala v 5.tyzdni spontanny potrat...takze dufame🙂
@klaudia001 Klaudi a kedy začínaš z štúúúúdiom ? 🙂 😉
@sonka43 ja by som na to už asi išla aj so slepačími vajkami 😀 😀 😀 😀 keby to pomohlo 😀 😀 😀 ešte pár mesiacov a aj to tak urobím 🙂 🙂 🙂 teraz vážne .... tak ty sa budeš musieť drgať do Plzne, lebo na slovensku sú ... no nič... tak nám potom zajtra napíš.... darované nedarované ...ale mimi bude IBA TVOJE ,,,,a to je najsamlepšie 🙂 😉

@azzura xixi mne? 😀