Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 😉 🙂 už včera som prečítala štvrtku knihy, ale po tomto víkende idem do toho naplno, budem mat samoštudium, len na skušky budem chodit 😀 , vidím to tak na rok - dva....uvidím jako mi to pojde, budem chodit do wien, lebo BA nejako sa s tým nestotožnujem, a už ked sa do toho pustím, tak chcem poriadne , ale ešte ma čaká spusta literatury prečítat, pár nemeckých zvratov mi robí problém, tak si asi najmem nejakého učitela/ku nemčiny...tak 1-2 x do týždna, v TN je taká jedna, tak sa s nou asi skontaktujem, možno má aj nejaku tu lit. , niečo mám ale to z daleka neni šetko
baby kedy ratam 1 DC, zacala som spinit, ciže mozno dnes resp. zajtra sa rozbehne, uz dnes je 1DC....ci
@janap76 tak teraz si ma dobre rozosmiala! 🙂 na Slovensku je to pvolene,len my zijeme vo Svajciarsku a tu to povolene nie je,takze ta klinika,kam chodime ma pobocku aj v Plzni,takze tam budeme musiet ist na vklad...sice,ked teraz tak uvazujem,je to dobra somarina..tu zaplatime nehorazne peniaze,este sa budeme musiet trepat do Plzne...Lenze na Slovensku som sa na klinike dobre necitila,vzdy som tam bola ako na pretekoch,topanky som si dobraeze neobuvala v cakarni...ale ten postup by mal byt vsade rovnaky,spon si myslim, a na Slovensku by sme to mohli za tuto cenu skusit dvakrat...boze,ved clovek je uz ako osprosteny,nerozmysla..to som si uvedomila az teraz,ked to vidim cierne na bielom...teda,tak matne vidim,lebo k ocnemu by som mala skocit tiez🙂
@azzura aaaaa kto tu hovoril, že pozitivizmus ?? haaa ??? ved umele oplodnenie neni choroba, je to možnost otehotniet, tak sa pozviechaj a hlavu hore , ešte si ani poriadne nezačala a už takéto reči.... 😠
@klaudia001 tak len jej vynadaj 😀
@klaudia001 klaudi to ma nepoznas v realy, ja som strasny pesimista resp. moja naladovost je ako sinusoida
@azzura Monika tak ideš na prvé, tak by si sa mala tešit....no ked treba tak si tuna ponadávaj, ale potom hlavu hore !!!! čo maju hovorit tie, čo podstupili 4,5 a viacej ????? teba čaká len prvé.....
@klaudia001 ok Klaudi, a dufam že je to prve a zaroven aj posledne.....tie dva roky chodenia po lekaroch, snazenia, IUI stacilo. Ja viem, že su na tom aj horsie, ale clovek to svoje trapenie berie ako svetabol 😔
@azzura prvé a zároven aj posledné 😉 trinást dní tuším si písala, že si budeš pichat injekcie ? a potom bude výber vajka ?
@klaudia001 ozaj cca kolky DC sa vyberaju vajka @gelinka75 ??

@gelinka75 tak mne budu cca tak nejak vkladat a ty zacnes 😀 😀 supis