Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no on tam neni s nou, že sedí v aute pred nemocnicou, že stále sa neotvára, to je šetko čo mojmu povedal, čakaju dievčatko 🙂 , šak už tam je od nedele rána
@klaudia001 tak len dufat že doktori vedia co robia resp. nerobia
@klaudia001 ja tomu nerozumiem ... vôbec ... ja by som ich už zubami donútila aby ma porodili ... oni keď chcú tak vedia 😉
@azzura už každu chvilu sa musí začat otvárat , šak to je pomaly 2 týždne čo prenáša, jaaaaj počkaj naposledy ked sme boli na kofole, tak povedala že vyvolávačku nechce, že to neni dobré pre dieta, že kdesi naštudovala, tak asi čaká na prirodzený pôrod, šak bude banovat až sa jej narodí 5,6 kg baba jak švagrovej..... 😲 😀
@janap76 ani ja tomu nechápem, šak už je to vela prenášania, už to musí byt dnes, najneskorej zajtra.... 🙂
zajtra idem k svojej dr, nech si overím či mám toho zlatého stafylokoka alebo nie... pretože to môže byť problém v súvislosti s tehu ... typujem že mám ... tak uvidíme 😉
@janap76 to čo je ? ja som nikdy nič nemala, naposledy v 20 som mala mykozu, tak som si pichala také tbl dovnutra a odvtedy nič, hm a kupem sa furt, chodíme furt do bešenovej a žiadne mykozy som nemala.....Jani čo to je ten stafylokok, ani napísat mi to nejde
@klaudia001 to je v krvi ako bacil by som povedala ... prejavuje sa to / aspoň u mňa / herpes ... ale to je taký iný herpes, bolí ma ucho, oko a už asi mesiac mi krvácajú ďasná ... fuuuuj proste 😉
@janap76 tak bež zajtra na odber krvi, krvácaju dasná ? skušala si stéviu ? skus, uvidíš a potom mna pochváliš 😉 nemám vlastnu skusenot, ale odporučila som to , a zabralo to na 100 percent......stévia sa to volá, bud v podobe sirupu alebo lístky žut....dasienka budeš mat ružovučké ako bábatko 🙂
@klaudia001 hľadáááám steviu 🙂
@klaudia001 som si myslela že stévia je zdravšia náhrada cukru ,,,tak asi som niečo poplietla...idem googliť 🙂
@janap76 ale ty moj polepetko, máš pravdu, je to ovela zdravšia náhrada cukru, ale lístky velmi učinne napomáhaju pri krvácavosti dasien.....su velmi učinné, a tak isto aj sirup z toho 🙂
@klaudia001 ja to musím splašiť 🙂 🙂 🙂
@janap76 opýtaj sa na to v lekárni,
@janap76 bola som si kupit grepový džus, že je dobré pit aby bol kvalitný plodný hlien 😀 , no neviem pri kvalite džusov to iba pri grepoch prebehlo 😀 , no občas urobí človeku dobre ked si niečo nahovorí a verí tomu 😀
este raz vsetkym dakujem za krasne priania, ste zlatunke, som rada, ze sme sa tu zisli take super baby 😀 😝 😵 😵 kto nasleduje?
Dobré ránko 🙂
dobre ranko dievky
krásne ránečko, och ale mám dobru náladičku, neviem prečo ale mám 😀
@klaudia001 lebo je dnes slnieckoooooooooooooooo

@klaudia001 a co doktori??? vsetko je zatial ok