Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura naozaj? ja teraz neplanujem ani embryoskop, vies mali sme idealny stav minule aj pocet vajec, aj embryi aj mrazacikov aj to vsetko prezilo PK a aj sme vsetko dobre platili a NIC z toho nebolo, ked to ma prezit tak to prezije aj bez embryoskopu 😅 a mozno prave preto boli take citlive lebo neboli otuzovane hned od zaciatku 😀
@azzura budes pichat diphereline zvlast, ten ide stale, potom zvlast pero puregon a zvlast ihlou menopur, asi 3 vpichy, lebo nevies zmiesat pero a normalnu ampulku menopuru 😠 ja to mam o to jednoduchsie, ze do jednej striekacky nataham aj menopur aj fostimon a naraz pichnem tak budem mat len 2 vpichy spolu s dipherelinom
@azzura hm ak vies tak mi to najdi, necitala som to este 😔 tak je to jasne, ze ten embryoskop nie je az taky uzasny, ale zas neviem si predstavit preco je to tak ved by mali byt silnejsie ked su v idealnom prostredi, teda teoreticky
vies vychadzam teraz z toho, ze vsetky nam prezili PK v dobrom stave, takze mi PK momentalne pripada uplne zbytocne, ale to sa mozno este rozhodnem, ze ho dame, ale ES s najväcsou pravdepodobnostou, nie
@azzura tolko litrov vody aby sa nedostavilo to OHSS ? ak tomu dobre chápem......takej slanšej vody nie ?
@klaudia001 hmm, lenže ja nie som zvyknuta tolko pit, ja moc pitiu nedam 😒 . Teraz sa nalievam, ale keedze furt kaslem tak si musim vsetko prihrievat doma v mikrovlnke a v robote pijem len caje a mam na radiatore mineralku, a furt chodim curat, ale aj tak je to vraj malo vody...
@azzura tak sa premôž , tuším lubanka to tu spomínala, že jedla vela bielkovín a pila slanšiu vodu a vela....tak viydržíš, šak to treba pit len do oberu vajíčok či ?
@azzura tak este pridaj liter, ja som robila tak, ze som pred spanim postavila 2 flase 1,5 litra na linku a to zajtra treba vypit, 1 som brala do prace a 1 som vypila doma a este medzitym ked nieco bolo, polievka, kava atd. nepi narazovo vela, kazdu hodku nieco a uvidis ze to spotrebujes raz dva
@klaudia001 vsak sa snazim, ale nie som tava, bleeeeeeeeeeeeeee
@gelinka75 ale ved káva odvodnuje či ? po káve treba viacej vody.......ak sa nemýlim teda
@klaudia001 ja kavu nepijem 😀 😀 😀
@azzura ja vypijem teraz 2 litre vody denne, normálka u mna, viem, viem, že niekomu to tak nechutí, ale ved vydržíš....už ked vydržíš pichat tie injekcie, tak vydržíš aj toto.....šak to je len voda 😉
@klaudia001 hmm, zachod mam na opacnej strane dlhej chodby 😀 😀
@klaudia001 jasne, treba pit kolko to da, ale zas nie prilis vela, lebo to zatazuje oblicky, ja celkovo odvtedy zas viac pijem, telo si zvyklo na vyssie davky
@gelinka75 jako si spemnula tu kávu, idem si urobit mám chut 😉 , a ja po cvičení vypijem aj pol litra na dušok, lebo vždy zo mna tecie jako z kona 😀
@azzura budeš to mat aj s behom 😀 😉 , si predstavujem ludia čakaju na chodbe na vybavenie a ty behom na záchod 😀 , prepáč, ale napadlo mna to 😉
@janap76 Janka a ty ako sa máš ? aj ty pojdeš podpísat ten protokol na IVF ?

@azzura fiha, ten puregon je pero vsak? tak budes pichat spolu 325 IU co sa rovna skoro podobne ako ja 300 IU, 4 ampulky, to mas dobre ze ti dali vyssiu davku, ja som minule zacala na 225 a pomaly sa mi to kotilo