icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
18. okt 2012

@azzura fiha, ten puregon je pero vsak? tak budes pichat spolu 325 IU co sa rovna skoro podobne ako ja 300 IU, 4 ampulky, to mas dobre ze ti dali vyssiu davku, ja som minule zacala na 225 a pomaly sa mi to kotilo

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 hej pero, daju mi ho teraz na kotrole, mam si doniest aj Puregon, že mi to ukazu co a ako. To akože vsetko naraz budem pichat?? A možem aj nieco zmiesavat, ci?? som z toho jelen

gelinka75
18. okt 2012

@azzura naozaj? ja teraz neplanujem ani embryoskop, vies mali sme idealny stav minule aj pocet vajec, aj embryi aj mrazacikov aj to vsetko prezilo PK a aj sme vsetko dobre platili a NIC z toho nebolo, ked to ma prezit tak to prezije aj bez embryoskopu 😅 a mozno prave preto boli take citlive lebo neboli otuzovane hned od zaciatku 😀

gelinka75
18. okt 2012

@azzura budes pichat diphereline zvlast, ten ide stale, potom zvlast pero puregon a zvlast ihlou menopur, asi 3 vpichy, lebo nevies zmiesat pero a normalnu ampulku menopuru 😠 ja to mam o to jednoduchsie, ze do jednej striekacky nataham aj menopur aj fostimon a naraz pichnem tak budem mat len 2 vpichy spolu s dipherelinom

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 hej, vcera som to tu nejakej teme citala, že je dobry lebo vkladaju potom len to najlepsie ebrijko, ale pri rozmrazovaní su velke problemy.....skus pozriet temy na MK, skusim ti to najst aj ja. A preco si nedas PK....ja to chcem, s tym som si ista

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 Pureon 900 mam len pero, ale ten druhy mam na ihly. Takže aj ten D budem furt pichat....bože to bude zabava, au

gelinka75
18. okt 2012

@azzura hm ak vies tak mi to najdi, necitala som to este 😔 tak je to jasne, ze ten embryoskop nie je az taky uzasny, ale zas neviem si predstavit preco je to tak ved by mali byt silnejsie ked su v idealnom prostredi, teda teoreticky
vies vychadzam teraz z toho, ze vsetky nam prezili PK v dobrom stave, takze mi PK momentalne pripada uplne zbytocne, ale to sa mozno este rozhodnem, ze ho dame, ale ES s najväcsou pravdepodobnostou, nie

gelinka75
18. okt 2012

@azzura no je to zabava, ved si si uz pichala injekciu tak vies co to je, niekedy to vsak aj zaboli, treba potlacit to nutkanie ihlu vytiahnut hned 😀

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 už mam prvu modrinu 😀 😀 😀 . Ok idem hladat

janap76
18. okt 2012

@azzura
@gelinka75 baby moje zlaté...to si normálne picháte samé .... čo ja budem robiť ? ešte možno s perom ....ale s injekciou ani náhodou ...šak to by jak dopadlo 😀 hlavne že segru mám zdravotnú sestru ale na druhom konci slovenska 😀

gelinka75
18. okt 2012

@janap76 hej normalne vsetko po kožu do bruska, da sa to vydrzat 😝 😉 keby som mala chodit niekam kazde rano kvoli injekciam tak by som to mala riadne komplikovane a to sa mi nechce tak som to davala sama, ked si donutena tak spravis hocico

azzura
18. okt 2012

@janap76 hej same, a kto by to pichal, ten moj odpadava a furt chodit na pohotovost sa mi nechce.....proste sa zatnes a ides....ja zatial len jedno pichal, ale od soboty to bude ine, vsak potom napisem svoje dojmy 😀 😀 😀

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 počuj, ja neviem vypit 3-4 litre vody denne, normalne sa nutim, ledva 2l 😒

klaudia001
18. okt 2012

@azzura tolko litrov vody aby sa nedostavilo to OHSS ? ak tomu dobre chápem......takej slanšej vody nie ?

azzura
18. okt 2012

@klaudia001 hmm, lenže ja nie som zvyknuta tolko pit, ja moc pitiu nedam 😒 . Teraz sa nalievam, ale keedze furt kaslem tak si musim vsetko prihrievat doma v mikrovlnke a v robote pijem len caje a mam na radiatore mineralku, a furt chodim curat, ale aj tak je to vraj malo vody...

janap76
18. okt 2012

@azzura a to by nemohli aspoň čitateľne písať do toho protokolu ? 😠

azzura
18. okt 2012

@janap76 😀 😀 hlabne ze oni sa vyznaju, podla mna by to mohlo byt aj strojom aj tak nechapem 😀 😀 😀

klaudia001
18. okt 2012

@azzura tak sa premôž , tuším lubanka to tu spomínala, že jedla vela bielkovín a pila slanšiu vodu a vela....tak viydržíš, šak to treba pit len do oberu vajíčok či ?

gelinka75
18. okt 2012

@azzura tak este pridaj liter, ja som robila tak, ze som pred spanim postavila 2 flase 1,5 litra na linku a to zajtra treba vypit, 1 som brala do prace a 1 som vypila doma a este medzitym ked nieco bolo, polievka, kava atd. nepi narazovo vela, kazdu hodku nieco a uvidis ze to spotrebujes raz dva

azzura
18. okt 2012

@klaudia001 vsak sa snazim, ale nie som tava, bleeeeeeeeeeeeeee

klaudia001
18. okt 2012

@gelinka75 ale ved káva odvodnuje či ? po káve treba viacej vody.......ak sa nemýlim teda

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 hmm, vsak pijem kolko vladzem ale vsetko musim zohriat alebo prihriat, lebo sa potom rozkaslem a zacne ma boliet hrdlo.....proste ja to mam vsetko skomplikovane tym debilnym kaslom

azzura
18. okt 2012

@klaudia001 ja kavu nepijem 😀 😀 😀

klaudia001
18. okt 2012

@azzura ja vypijem teraz 2 litre vody denne, normálka u mna, viem, viem, že niekomu to tak nechutí, ale ved vydržíš....už ked vydržíš pichat tie injekcie, tak vydržíš aj toto.....šak to je len voda 😉

azzura
18. okt 2012

@klaudia001 hmm, zachod mam na opacnej strane dlhej chodby 😀 😀

gelinka75
18. okt 2012

@klaudia001 jasne, treba pit kolko to da, ale zas nie prilis vela, lebo to zatazuje oblicky, ja celkovo odvtedy zas viac pijem, telo si zvyklo na vyssie davky

gelinka75
18. okt 2012

@azzura pi co ti chuti, niekedy som davala aj ochutene nieco, aby som to nemala furt to iste

klaudia001
18. okt 2012

@gelinka75 jako si spemnula tu kávu, idem si urobit mám chut 😉 , a ja po cvičení vypijem aj pol litra na dušok, lebo vždy zo mna tecie jako z kona 😀

klaudia001
18. okt 2012

@azzura budeš to mat aj s behom 😀 😉 , si predstavujem ludia čakaju na chodbe na vybavenie a ty behom na záchod 😀 , prepáč, ale napadlo mna to 😉

klaudia001
18. okt 2012

@janap76 Janka a ty ako sa máš ? aj ty pojdeš podpísat ten protokol na IVF ?