icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 zajtra ma len kuknu ci aj krv zoberu??

gelinka75
18. okt 2012

@azzura len kuknu, krv az potom ked zas pojdes o 6 dni 🙂

janap76
18. okt 2012

@klaudia001 sympoš je 🙂 tvoj doki 🙂

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 ok dik 😀 a ked budem chodit na krv, možem byt najedena

janap76
18. okt 2012

@azzura jeden pokus ... a dosť ... s tým do toho idem ... vieš, možno neskôr zmením názor, ale nechcem sa nastavovať ani fyzicky ani psychicky na to že, nevyjde jeden...šak bude druhý a tretí.... neviem, teraz to takto potrebujem a veeeeľmi dôrazne to poviem aj tam. 1 IVF a dosť 🙂

azzura
18. okt 2012

@janap76 jaj, tak si to myslela 😀 vsak aj ja to tak beriem 🙂 si fandim 😀

azzura
18. okt 2012

@janap76 uz som potvrdila 😀

azzura
18. okt 2012

baby podem sa nejak hrat, uz sa mi nechce pracovat 😀 😀 😀 😀

azzura
18. okt 2012

pred vyse 1,5 rokom mi vestkyna a nasledna na to aj kamoska vybestili, že by som mala pocat dieta koncom roka 2012, co vtedy som bula zufala ale teraz je ten cas, tak som pisala kamoske nech sa mi na to kukne, ci to stale plati 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
18. okt 2012

halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

gelinka75
18. okt 2012

@azzura ano, snad nechces hladovat 😀

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 nie, iba sa pytam ci možem papakat ked pojdem na krv 😀 😀 😀 cica ty vies vsetko 😀 😀 😀 😀

gelinka75
18. okt 2012

@azzura 😀 joj moja kiez by som nevedela... no ved idu zistovat hormon a nie glykemiu, papat sa moze

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 ako poviete teta doktorka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 zlato trosku viac optimizku, co ta mam nakopat, ved zatra nebudem daleko od teba 😀 😀 😀

azzura
18. okt 2012

Ospravedlnujem sa za pravopisne chyby, ako uradnicke by sa to stavat nemala....ale ja a pravopis vecne bojujeme. Dakujem za pochopenie 😀

gelinka75
18. okt 2012

@azzura no nakopaj ma do zadku, stale som taka nanic z toho..aj mm som vravela ze mam stres ci to vyjde

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 Angelika, pred casom si ne nadavala tak ma nestvi 🙂 Musime dat niekedy rande

gelinka75
18. okt 2012

@azzura no vsak nam niekedy snad vyjde aj kontrola v gf, ty budes cakat na OPU a ja sa dotasim na 1 utz 😀

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 jak vtedy ked sme sa 1x stretli, ty si isla na kotrolu a ja na IUI

gelinka75
18. okt 2012

@azzura kks kym budem mat OPU uz budes tehotna 😀 😀 aka sranda

janap76
18. okt 2012

@gelinka75
@azzura viete čo ... ja som sa rozhodla, že pekne obe do konca roka otehotniete 🙂 🙂 🙂 a pekne nám ostatným dodáte chuť do IVF 🙂 môže byť ? 😉

gelinka75
18. okt 2012

@janap76 moze byt ak si to tak zelas? nebudem proti 😀

azzura
18. okt 2012

@gelinka75 haha, len ci to bude pravda

azzura
18. okt 2012

@janap76 zial to ti nevieme slubit @gelinka75, ale urobime maximum

janap76
18. okt 2012

@azzura
@gelinka75 no ...tak sa pekne snažte 😀 😀 😀 čakáme poitívne výsledky 🙂 😉 a rýýýýchlo 😉

azzura
18. okt 2012

@janap76 🙂 hmmm vsetko je vo hviezdach

zvolsiinylogin
19. okt 2012

ahojki, vcera vecer som vas nedocitala, sa mi zavreli oci a spala som...tak dnes dokoncujem...
@klaudia001 je mi to luto, ze si to tu neprelomila
@gelinka75
@azzura ked vas dve citam zienky, tak mi chodi mraz po chrbte, hlavne o tych inekciach...no ja neviem, ci by som mala tolko odhodlania...
ja este dnes do prace a konecne vikend, ani moc neprispievam tu, pretoze nemeram, netestujem, ani pomaly neviem, ktory som dc, len viem, ze okolo 25 by mala prist, s drahym sa ani nesnazime moc, iba tak sme spolu, pre potesenie..tak chcem pocut len pozitivne spravicky, tak sa mi snazte...papa

gelinka75
19. okt 2012

@zvolsiinylogin ahojky, no co ti mam povedat, tiez sa mi do toho nechce, ale co mam robit? na tento druhy pokus sa vobec netesim, stale nad tym rozmyslam..no mam z toho stres

lubanka
19. okt 2012

dobré ránko 😉 ako sa dnes máte? vonku je tak krásne, svieti slniečko, ale ja som dnes úplne ako dolámaná a vybitá... už nech je poobedie (16.00h) nevlááááádzem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ včera som odišla z práce už o 12h, prišla som domov a skoro som prevrátila dom hore nohami... 😝 porobila som si v záhradke (už na zimu - povyberala som mrkvu, petržlen, kaleráby, kapustu... ešte mi treba porýľovať, ale tak hádam aj manžel sa začne už konečne činiť ), prezliekla periny, povytierala prach, povysávala, umyla dlážky, poprala, uvarila, poumývala a spratala (už definitívne na tento rok) letnú obuv, skončila som o 22h a pustila som sa ešte do žehlenia... skončila som o 23.30h, tak som dala sprchu a polomŕtva som zaľahla o 00.30h do postele a ráno... 6.30h (keď zazvonil budík) som myslela, že budem vraždiť 😠 😠 😠 😠 😠 teraz tu sedím v robote nasjatá jak doberman so zabijackým pohľadom... dnes keď ma niekto naštve... si odráta posledné minúty svojho života... 😠 😠 😠 a aby toho nebolo málo, ma nenormálne bolí brucho na mrchu (aj kríže, ale to neviem či z mrchy alebo z roboty), takže aj to ma vytáča, že viem, že zbytočný ďalší mesiac!!! 😠 😠 zbytočné merania BT, testovanie (vyčapala som 20 ovu testov - že zbohom peniažky)... už vidím, že sa nevyhnem KETu 😠 😠 😠