icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
14. máj 2012

@zvolsiinylogin držím palce aby to už teraz vsetko vyšlo 😉

zvolsiinylogin
14. máj 2012

@azzura len co budeme moct, budeme snazilkovat...len ako povie doki...odkedy podla tebe by sme mohli zacat? ze musi byt aspon mesiac po kyretazi...ale ja som nemala MA, tak mozno zacneme hned po jednom cykle...inac pichli mi aj clostilbegyt pred operaciou, alebo nieco take..

azzura
14. máj 2012

@zvolsiinylogin ahoj, podla ma sa možte hned po mrche snazit, netreba na nic cakat, ak sa citiš dobre a nič neboli.

zvolsiinylogin
14. máj 2012

@azzura uz sa velmi tesim...bude tazko vydrzat ten mesiac...ale musim...a partner je velmi chapavy, do nicoho ma netlaci..

gelinka75
14. máj 2012

@zvolsiinylogin to cakanie po kyretazi nezalezi na tom ci sa citis dobre, ano aj to je podstatne, ale po kyretazi sliznica nie tak rychlo rastie, niekomu sa spamäta skor niekomu neskor a keby si nahodou otehu, tak by sa mohlo potratit lebo nema kam sa embryjko zabyvat takze je otazne, ci je to dobre, alebo nie, hned snazilkovat, spytaj sa dr.

gelinka75
14. máj 2012

mne sa to uz krati, dnes druhy den antiky uz len 19 a zacinam pichat 😅

azzura
14. máj 2012

@zvolsiinylogin viem čo to je byť na ihlach. Ja už stresujem zo stvrtka bay som mala aspon jeden dominatny folik a min. 7mm sliznicu aby som mohla ist na 2.IUI

gelinka75
14. máj 2012

@azzura bude to v pohode, ved aj minule si mala pekny folik 😉

azzura
14. máj 2012

@gelinka75 hej, ale predminule nie a ten strach tam je :(

gelinka75
14. máj 2012

@azzura predminule si to mala posahane kvoli laparke 😉 teraz tam isto bude, mna tiez pichal cez vikend vajecnik, neviem co to bolo, snad nie ta hnusoba cysta sa vratila, by ma porazilo z fleku

azzura
14. máj 2012

@gelinka75 ja dokym som brala clostil tak som citila vajecniky a teraz nic :(, tak dufam že to bude ok. Ale aj potvora sliznica musi narast, s nou mavam problemy. Jaj, mame to tazke 🙂

gelinka75
14. máj 2012

@azzura no mame to tazke xixi...aj ja sa obavam co bude pri stimulke ci bude vsetko rast ako ma, ale stresovat mi nepomoze, tak uvidime co a ako, ty mozno dovtedy aj tehu budes kym ja budem len vajcia znasat 😀

azzura
14. máj 2012

@gelinka75 to bolo dobre "kym ja budem len vajcia znasat " 😀 😀 😀 😀 . Bodaj by si mala pravdu, ja chcem byt uz teraz tehu, min mesiac som to brala ako exkurziu do centra a skusku a teraz uz idem na ostro 😉

mates777
14. máj 2012

Ahojte zienky, tak prave som dosla z mojho prveho IUI. Takze predpokladam, ze mam pred sebou 2 dlhanske tyzdne 🙂
V tom strese som sa zabudla opytat ze kedy mam zacat brat ten utrogestan...viete mi poradit?
A v piatok na folik. boli 3 Foliky 9, 17 a 18 mm a sliznica mala 8 mm. Ani to neviem ci bolo v poho 🙂 Ale zrejme ano ked ma zobrali na IUI.

gelinka75
14. máj 2012

@azzura tak to konecne zacni brat vazne 😀 😀 a bude tehu hned

@mates777 krasne foliky, z toho nieco musi vyjst 😉

azzura
14. máj 2012

@gelinka75 rozkaz!!! 😀

azzura
14. máj 2012

@mates777 ahoj, super, tesíím sa. Bolelo, alebo to bolo v pohode. Ja som začala brat až na druhy den rano, lebo v den zakroku nam ešte kazali poistit a ked si daš utroš tak spermije sa nedostanu dnu.

mates777
14. máj 2012

@azzura no mna to bolelo strasne a to fakt znesiem dost vela...ale hlavne ze je to uz za mnou....uz len to cakanie 🙂 ale nejdem to prezivat nejako...teda nechcem, lebo mi z toho fakt svihne 🙂

azzura
14. máj 2012

@mates777 važne ta to bolelo? A mala si plny mechur? Teraz dufam že si doma a nie v praci, i ked nechazu oodychovat. Ozaj a pregnyl ti kedy pichli? To čakanie je najhorsie. Takže za 2 týždne sa tešíme 😉

mates777
14. máj 2012

@azzura nemala som plny mechur...mna to bolelo skoro ako pri HSG a to je vysetrenie, ktore by soom si uz nedala nikdy v zivote urobit... Pregnyl mi pichli v sobotu vecer 21,30 a dnes 9,30 bolo IUI
Teraz som doma, ale zajtra makam ako nic 🙂

azzura
14. máj 2012

@mates777 tak oddychuj krasne. A ovulku si citila?? Ozaj tie velke foliky si mala ktory DC? Sliznica bola krasna

mates777
14. máj 2012

@azzura ja som si ani nemerala BT ani ovu testy som si nerobila, ale ovulku som citila, resp. este aj dnes po IUI ma strasne boli lava strana...a tie foliky boli 10 den cyklu...ja som sa ani neopytala dokiho ci je to OK ale tak zrejme ano...nechame sa prekvapit.
A dnes pri IUI mi ta andrologicka povedala ze spermie su ovela lepsie ako boli 1x pri vysetreni, ze aj pohyblivost sa neda porovnat s tym co bolo na prvotnom vysetreni, tak som rada...aspon trochu som chlapa ukludnila aj ked dnes to bolo o hubu...
Sme vosli do CAR a bolo tam strasne vela ludi tak potom mal nervy ze diskretnost ziadna ze vsetci vedeli co robime za dverami, no otras...Ze nabuduce tam on nepojde...
jaj, tazky to oriesok tento moj chlap 🙂

azzura
14. máj 2012

@mates777 tak to si mala na 10DC krasne foliky. Toto musi vyjst, ked aj spermosky sa tak zlepsili 😉 . Jaj ten tvoj chlap, ved nikoho nezaujima co tam za dverami robi, ved tam su ludia co robia to iste. Ale hlavne že ste to zvladli 😀 . Takže od dnes len happy nalada a pozitivne myslenie

gelinka75
14. máj 2012

@mates777 @azzura ano tam su ludia co robia to iste 😀 nikto tam myslim nesedi len tak, ze je happy ze tam ma byt..moj chlap minule vosiel, a o 3 minuty isiel von, ja ze co sa deje, ze uz to bolo..kukala som, ze cooo jak rychlo 😀

mates777
14. máj 2012

@azzura no povedal ze nabuduce pojde radsej niekde na benzinku 🙂
no tak som rada ze to bolo dobre s tymi folikmi aj sliznicou... nechame sa prekvapit, a volala som do CAR takze ten utrogestan mam zacat brat zajtra rano 🙂

mates777
14. máj 2012

@gelinka75 @azzura no zienky ja tam chodim s mojim...som rada ze som ho nejako presvedcila aby sme tam isli...
ani som sa ho neopytala ci tam chce ist sam...tak ale asi keby chcel byt sam, tak by mi to povedal...😀

zvolsiinylogin
14. máj 2012

mne doki povedal, ze za jeden az dva cykli sa mozme snazit (keksik za jeden , dva tyzdne)..spytala som sa, ci by mi urobil folikulometriu( dufam, ze tak sa vola to sledovanie ci dozrievaju vajicka) a bol ochotny, len ze musim tam prist na 11 DC a potom kazde dva dni...dohodla som sa so sestrickou, ze vyckame dva tyzdne, ake budu vysledky z operky a potom sa dohodneme dalej na tej folikulometrii...celkom sa tesim, aspon budem vediet, na com sme..

azzura
14. máj 2012

@mates777 vsak som ti vravela kedy ho brat 🙂 ja expertka po prvom užívaní 🙂 Som zvedava ako budes na neho reagovat ty

azzura
14. máj 2012

@mates777 jaj, ty si s nim bola vnutri ked..... . 🙂

azzura
14. máj 2012

@zvolsiinylogin ono doktor ti može nariadiť kedy snazilkovať, ale telo vie kedy to je vhodne. Takže si uživajte sexik a možno sa hned zadarí 🙂. Ano vola sa to folikulimetria alebo sono 🙂