icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
14. máj 2012

@azzura dakujem, uz sme aj tak uplne nazhaveni...ale sa musime premoct aspon ten tyzden...zacala som hltat poctivo kys.listovu a tu na modrom konikovi som zohnala, ze je dobre uzivat fytosoju a este dajake vitaminy..

mates777
14. máj 2012

@azzura precooo???? mala si nejake neziaduce z neho???
no ja som s nim isla dnu...pomoct s odberom xixi 🙂
aj dnes sa nas opytali ze ci ideme spolu a ja ze ano 🙂 som to brala ze mu to tym ulahcim aspon trosku...no nabuduce sa ho opytam ci neche byt sam 🙂 😎

azzura
14. máj 2012

@zvolsiinylogin no len to neprežen 🙂. Tak si ešte chvilku odložte to žhavenie a potom na to icte 🙂 🙂

azzura
14. máj 2012

@mates777 moj mal minule doma reci že chce aby som tam s nim bola a pomohla, a ked sme tam dosli tak povedal že chce ist sam 🙂.
Mala, sle nejak som to neriesila, pripisovala som to utrošu: napinalo ma, strasne ma boleli kríže aj po jeho vysadení.

mates777
14. máj 2012

@azzura no takze sa mam na co tesit.... dufam ze nebude napinat mna 🤐 a inak taka trosku blba otazka...kedy si si ho vkladala rano ako dlho pred odchodom do prace...

azzura
14. máj 2012

@mates777 najprv som isla na WC a potom som si to tam hlboko vložila a nezabudaj nosiť intimky, lebo budeš z toho tiecť :(, aj sex s nim bude taky kremovy, vsetko bude od toho 😠

azzura
14. máj 2012

@mates777 možno tebe nic nebude a možno ani mne 2x

mates777
14. máj 2012

@azzura a ty kedy uz zacinas s clostylom mojko????

azzura
14. máj 2012

@mates777 ja uz som ho dobrala, dnes som 9DC, vo stvrtok idem na foliky

mates777
14. máj 2012

@azzura supeeeeeeeeer....takze na foliky ides 12 DC... cize v piatok mozno IUI 😀 jeeeeeeeee ja sa tesim, budeme spolocne grckaaaaaaaaaaaaaat 😀

lexus77
14. máj 2012

@mates777 ahoj v den IUI večer .ja som začala brať utrogestan a beriem ho 2x 2 tbl do šušky🙂

mates777
14. máj 2012

@azzura a inak ja som bola 10 DC na sono a 13 DC IUI ...a este dnes ma boli vajecnik ako ovulka...no tieto vypocty su zloziteee.....tebe to minule urobili neskoro, mne mozno dnes skoro 🙂

lexus77
14. máj 2012

@mates777 konečne nie som sama,lebo aj mna to brutalne bolelo počas zakroku a ešte dobre 2-3 h po zakroku som mala pocit že mi niekto trha v nutornosti od spodu:(

mates777
14. máj 2012

@lexus77 no ja som volala do CAR a mam ho zacat brat zajtra rano 😀

lexus77
14. máj 2012

@gelinka75 ja ked sa niekedy tam nudím tak to tým mužom stopujem a štatistiku mam, že su tam v priemere každy asi 10 minut🙂

mates777
14. máj 2012

@lexus77 ja som este stale nie v pohode po tom zakroku... a inak vazne znesiem aj aby mi koleno vrtali bez anestezy... ja som tazko prezivala aj HSG vysetrenie, pre mna to bol brutal a uz si to nikdy nedam robit🙂
Preto som aj z tohto taka vykolajena ze nik nepise ze by ho to bolelo....samolzrejme ze uz som zacala tomu pripisovat nejaky probleeeeeem....
ja ked mi povedali uz na koze ze to je nieco podobne ako HSG a ze to trochu stipne ked mi chyti krcok tak ma uz pot zalial od strachu...

zvolsiinylogin
14. máj 2012

@mates777 ja som mala foliky 21 a 24 mm v aprili, tak uvidim ake budu v juni..

gelinka75
14. máj 2012

@lexus77 😀 dobra zabavka, to ma nikdy nenapadlo, ale ked tam budem isto si na teba spomeniem 😀 😀

@mates777 mozno mas tak natesno krcok, ze sa ti tam nevedeli dostat, vtedy to tak viac boli, mozno preto ani spermose nepresli doteraz, snad to IUI pomoze 🙂

azzura
15. máj 2012

@mates777 no som zvedava ake budem mat na ten 12DC, ty si mala super, ja take minule na 14DC

azzura
15. máj 2012

@mates777 radsej skor ako neskor, lebo spermije počkaju na vajko ale opacne nie

mates777
15. máj 2012

@azzura no jasne ze spermije pockajuuuu, no dnes uz necitim ten vajecnik takze asi je to OK 🙂

Riadna sranda toto vsetko ako sa clovek sleduje...a ze nemysli na to...no to sa neda ani keby som ako chcela
Uz nech je stvrtooooook, som zvedava ake ides mat folikyyyyy, dufam ze vela a velkeeeeeeee

azzura
15. máj 2012

@mates777 to že sa nesleduj može povedať iba ten co take neprežíva. No, nech je už stvrtok a 12hod 🙂, stačil by mi jeden taky aby s nim bol doki spokojny a aj so sliznicou, strašne sa bojim že nepojdeme na IUI, som šiši, ale odkedy sa mi to stalo, tak to mam stale v hlave 😠

azzura
15. máj 2012

@mates777 ozaj ty si bola v akom centre??

mates777
15. máj 2012

@azzura jasne ze pojdete....neboj...a vsetko sa zadari uvidis 🙂
Ja chodim do Martina do Heliosu

azzura
15. máj 2012

@mates777 takže dnes si si už dala prvý utroš 😀

mates777
15. máj 2012

@azzura ano, dnes som vkladala 2 kusy marmancov 😀
inak mna stale pobolieva vsetko od spodu po vcerajsku....nemozem ani zakaslat...

azzura
15. máj 2012

@mates777 jej, tak to som bola zas niečo extra, ked mna nic nebolelo 🙂. Ja vobec nie som učebnicový typ a to hovorím aj doktorovi. A intimku maš, teraz ju budeš mať stale pokym budeš cpať do seba utroš 😀

mates777
15. máj 2012

@azzura jasne intimku mam...🙂 no to skor ja som ojedinely pripad. imak pisali mi aj baby ktore to tak isto bolelo ako mna...a udajne to moze byt v tom, ze mam uzky krcok maternice, no ja fakt neviem, ale bolest to bola neskutocnaaaaa
bohes, musim mysliet na nieco ine pretoze mam kadejake pocity a uz si nahovaram ze je to z utorsu🙂 som fakt ako strelena 😢

azzura
15. máj 2012

@mates777 aj ja som sa citila z neho kadejako, len si to pekne nahovaraj 🙂 a potom sa prekvapiš, že to bolo nieco ine 🙂.
Mna skor štve, že vam tak krasne zaberie pregnil do 36 hod a ja furt tak skoro, teraz sa fakt bojim že kedy si ho mam dať. Žial nik mi v tom neporadí, ani doki neveril že tak skoro zabral.....

mates777
15. máj 2012

@azzura no mam divnu chut v ustach 🙂
no ja neviem ci zabral pregnyl alebo nie... to sa dozviem asi najskor o 2 tyzdne...mne pred IUI nerobili sono ani nic take, takze ja len dufam ze to prasklo ako malo 🙂
No a teraz ked tvoj doki vie ze u teba je to skor, tak sa urcite podla toho aj zariadi...tak ti urobi IUI 12 hod po pregnyle, ci? no musis ho do toho dotlacit ze to chces proste tak vyskusat