icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 hmm, ty si sa aspon tesila ale ja ani to, vsak vies ze ja som to tazko spracovavala že musim na umele....

gelinka75
22. okt 2012

@azzura no musis, aj o polnoci ked sa zobudis daj si vodu, uz sa nato aj ja pripravujem, musim mm povedat, ze treba obrovske zasoby vody do kuchyne

gelinka75
22. okt 2012

@azzura no ja som to brala ako super moznost a riesenie ako otehu, ale nevyslo to, takze uz tomu tak neverim a tym to cele pada..musim to brat ako dalsi pokus..nic sa neda robit, viem, ze ty si to niesla tazko, asi preto ani nie si nadsena

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 ja v noci spim ako dudek, nejak nemam pocit sucha,

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 vska nechape sa prekvapit, co ten osud resp ten hore pre nas pripravil

gelinka75
22. okt 2012

@azzura myslela som to obrazne...jaj som zvedava ako zareagujes na stimulku, dufam, ze fajn, a ja tiez ked zacnem

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 aj ja som zvedava halvne kedy bude odber a ci bude nieco na vklad...fuuu, radsej nad tym neuvazovat, lebo ma rozboli zaludok

mattuliatko30
22. okt 2012

@azzura micka..ty na mňa kašleš?.. ☹ ☹ 😢 😢

janap76
23. okt 2012

Dobré ránko prajem 🙂 🙂 🙂

janap76
23. okt 2012

@azzura tak a dnes ty azzurka - Monika naša 🙂 všetko najlepšie k narodeninám a nech sa Ti VŠETKO vydarí ako má
🙂 a aby si bola šťastná 😉 najšťastnejšia 🙂 🙂 🙂

azzura
23. okt 2012

@mattuliatko30 avoj, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

azzura
23. okt 2012

@janap76 jeeeeeeeeeeeeeeeeej dakujem Janka, ale až vecer cca okolo 20.00 som uzrela tento hnusny svet

mattuliatko30
23. okt 2012

@azzura aj ja sa pripájam ku gratulácii....všetko naj naj najsamlepšie.....ako sa máš?..čo nové?ja po starom http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e merám

gelinka75
23. okt 2012

@azzura azzurka vsetucko naj a nech je tento cyklus najstastnejsi v tvojom zivote, aby to dobre dopadlo, zo srdca ti to zelam 😵 😵 😵

azzura
23. okt 2012

@mattuliatko30 dakujem moja. Nadherny graf, skoda ze za pomoci liekov. Ja zatial zvladam

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 dakujeem velmi pekne

azzura
23. okt 2012

Baby moje zlate, dakujem Vám za gratulacie, az mam slzy v ociach....dufam že tento cyklus bude stastny a ked nie tak bude strasny konec roka

azzura
23. okt 2012

baby ale ved sme sa dohodli ze vsetky budeme tehu tento rok.....tak ako musketieri 🙂 🙂

gelinka75
23. okt 2012

@azzura ano jeden muskatier za druhym a budu vianocne darceky, uz sa tesim 😵 😀 😀

mattuliatko30
23. okt 2012

@azzura jáj že moja.....tak uvidím...ako mi zakolíšu ešte hormony... 🙂

gelinka75
23. okt 2012

@janap76 dnes vecer dame poslednu tabletku ATB, ty ako pokracujes? stacilo mi 20 dni, vcera vecer ma aj napinalo uz ☹ este mi kazala kupit taku ze mykomax 1ks, tak tu dame zajtra a bude vybavene

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 bolo by to krásneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

azzura
23. okt 2012

@mattuliatko30 ty potom ked doberies lieky si chod dat spravit uz ten HP

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 huraaaaaaaaaaa posledna ATB, ble je to hnus, mna napinali hned od zaciatku, som ich len zacitila

mattuliatko30
23. okt 2012

@azzura a kam,. keď mi ho dr. neurobíííí 😠 jedine sa spýtať obvodnej

lubanka
23. okt 2012

@azzura aj ja ti prajem všetko najlepšie 😉 hlavne zdravíčko a nech sa ti vyplní všetko čo si želáš a nech sa všetky tvoje sny zmenia na skutočnosť 😵

gelinka75
23. okt 2012

@azzura ani nevrav vcera poobede ma aj cestou domov napinalo a potom sa rozjela migrena a fakt to bolo na hrane, davala som ibalgin, napila som sa caju a skoro som hodila sablu, ale uz je lepsie, mm z toho nic nie je nastastie, ale toto som mala vcera, celkom dobre som to znasala

lubanka
23. okt 2012

@mattuliatko30 a veď tvoj gyndoš, keď mu povieš, ti ho neurobí? ja som došla a povedala, že by som si rada dala urobiť HP(keď mi meškávali aj 2mesiace a on mi stále iba vyvoláčku pichol 😠 ), že podľa mňa niečo nieje asi o.k. a že pichanie vyvolávačky nie je riešenie... a bolo 😉

azzura
23. okt 2012

@mattuliatko30 bud obvodna, alebo zmenit doktora

azzura
23. okt 2012

@lubanka dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, dufam že Vaše prosby budu vyslišane