icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 chlapom nikdy nic nie je, a to mozu aj tank zjest 🙂 . mne je dnes uzasne, sefka ma hned zavalila robotou 😒 a dala mi otazku ci budem 2.11. v praci lebo si chcu vsetci z odd. vziat dovolenku....ja ze netusim 😀

gelinka75
23. okt 2012

@azzura no to fakt nevies, lebo kedy vyjde kontrola tak budes 😀 a mozno aj OPU

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 no vsak som jej to povedala, ked budem mat stastie a zabere stimulka tak v nedelu dalsia kontrola a utorok OPU (to by mi vyhovovalo tiez, lebo mame komisiu a nechce sa mi z tych hlodpov pisat zapisnica), ale vlastne je to fuk kedy, hlavne nech je to tak ako ma byt

gelinka75
23. okt 2012

@azzura a potom planujes dovo ci PN? ja sa neviem rozhodnut, jedno z toho chcem, ale tiez tu zacina vela prace a akurat mi vklad vyjde na zaciatok mesiaca co neni dobre, tak mozno aj PN si vezmem, nech mam pokoj

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 berem dovolenku 2 tyzdne a potom sa uvidi, ak budem tehu tak sa pojdem dat mojmu gyn. vypisat, lebo v Car povedali že budem musite byt na rizikovom ak tam ostane ten nalez. Ale to je este daleko

gelinka75
23. okt 2012

@azzura ja to asi poriesim na poslednu chvilu podla toho ako mi to vyjde, ty budes isto na PN, snad nechces riskovat, ani ja nechcem, ja stravim denne 2 hodky v aute, co je dost 😠

azzura
23. okt 2012

@gelinka75 vsak aj ja cestujem, ale to je najmenej....horsí je ten stres v praci, ale to budem riesit dodatocne....pekne krok po kroku. Načo zbytocne plánovať dopredu

lubanka
23. okt 2012

neviete ako dlho nechávajú (v CAR) zamrazené embryjká? myslím, tým do kedy si ich musím zobrať?

mattuliatko30
23. okt 2012

@azzura
@lubanka no uvidím babuľky...ako sa mi to napraví po tom lutenyle...teraz budem chvíľu na ňom..a ak nie..tak budem riešiť...

azzura
23. okt 2012

@mattuliatko30 vsak tak ako vzdy ked beries lieky a potom este chvilu ked ich douzivas, ale takto nemožeš fungovat

mattuliatko30
23. okt 2012

@azzura veď uvidím potom..a keď sa to nenapraví..tak budem na neho tlačiť..veď vieš ,že ja mám čas....aj tak mm je na tom rovnako..takže musím dať domu teraz čas..min...pol roka rok..netlačiť..možno časom povolí

azzura
23. okt 2012

@mattuliatko30 ja viem, hlavne sa daj ty dokopy po kazdej stranke a uzivaj si baby tvoje 🙂

mattuliatko30
23. okt 2012

@azzura jasne..neboj sa...nejako bolo nejako bude...a ak nie...nevadí... 😉

azzura
23. okt 2012
gelinka75
23. okt 2012

@lubanka lubanka nechavaju ich kolko len chces, len treba platit za kazdy rok uschovy, uz si zacala pripravu na KET?

janap76
23. okt 2012

@gelinka75 ja idem vo štvrtok na kontrolu, ATB mám do piatku .... som zvedavá aké budem mať výsledky z výteru, lebo herpík mám vždy 😠 😠 😠 ... boli hnusné chuťou ? preto si zvracala ?

janap76
23. okt 2012

@gelinka75 inak idem si sama na nervy, pretože ja ani na to prvé IVF sa neviem pozitív naladiť .... musím to tam nejak radikálne v tej hlave prekopať 😀 a uveriť tej myšlienke 😉

gelinka75
23. okt 2012

@janap76 nezvracala som, len ma dost napinalo, akoze som uz myslela, ze fakt vsetko pojde von...ale nakoniec som to ustala a potom som isla spat, ale dnes citim, ze mozno budem v takom istom stave sakra 😠 dufam, ze nie... dnes idem na dom, mm mi dal pracu malovat tyce od plota co dal okolo pozemku 😀 tak to snad zvladnem

gelinka75
23. okt 2012

@janap76 je to tazke naladit sa, ja mam coraz väcsie nervy, to proces snad prezijem ale to cakanie na vysledok ma asi polozi dost..a ak to nevyjde tak konec

lucka771
23. okt 2012

no trochu som si tu počítala a nezávidím Vám to umelé oplodnenie, tolko toho napchat do seba, tolko kadejakých liekov....tak to dotiahnite do uspešného konca !
My ideme na to teraz druhý cyklus, tak si pijem ten slávny grepový džus 😀 a tlačím do toho aj citrony 😀 , teda pusu mám vyšpulenu 😀 , uvidíme či to zaberie a začala som si merat aj baz. teplotu odo dneska a to som 10 DC.

janap76
23. okt 2012

@gelinka75 ani ti radšej dnes nič nepíšem ani azzurke ... lebo som zadepkovaná a zbytočne zadepkujem Vás 😉 😖 mňa to prejde, len podýchám a taaaak 😉

azzura
23. okt 2012

@janap76 Januska, kludne napis, ved sme tu od toho aby sme sa navzajom podporovali 🙂

lubanka
23. okt 2012

@gelinka75 nie ☹ a neviem, či začnem... nemám vôbec energiu ☹ poslednou dobou sa fyzicky aj psychicky cítim nejak čudne...

lubanka
23. okt 2012

@janap76 aj ty máš depku? ja už druhý deň... neviem sa z toho vyhrabať... včera som povedala mm, že aby sme už konečne podali žiadosť o adopciu, lebo ja nikdy nebudem mať vlastné dieťa... že mi to asi nie je súdené ☹ a ešte aj to počasie dnes máme také... už len sa schúliť do kúta a plakať...
ach jaj... život je totálne na prd 😢 už som strašne unavená zo všetkého, z tých neúspechov, pádov...

lucka771
23. okt 2012

@lubanka ahoj, čítam...čítam, tak si adoptuj, načo sa takto trápiš ????? k čomu je to dobrééééééé ????? ked to nejde, tak to jednoducho nejde....nebudeš ani prvá ani posledná čo si adoptovali bejbátko , tak hlabu hore baba a dajte sa na adopciu......kolko chceš ešte čakat ? rok , dva, tri....až budeš mat vyše 40....ved si chceš užit bábatko ešte v relatívne mladom veku.....tak HLAVU HORE !!!!!!

janap76
23. okt 2012

@lubanka ja som na tom s myšlienkami rovnako ako ty ....a stretla som sa s týmto :
" Pýtali sa dieťaťa, ktoré adoptovali : čo to znamená byť adoptovaný ? A dieťa odpovedalo : To znamená že som vyrastol v maminkinom srdiečku a nie v jej brušku. "
.... a ´dalej NO COMENT Lubanka moja 😉

janap76
23. okt 2012

@azzura ja viem Monika a ďakujem , ale ty a Angelika ste teraz v takom štádiu, že strašne si prajem aby ste boli čo najpozitívnejšie a mám pocit že by som Vám to mohla narúšať a to nechcem 😉 ja podepkujem chvíľu a určite bude zas dobre .... však čo už iné 😒 .... teraz pekne mysli na seba 🙂

gelinka75
23. okt 2012

@janap76 mna nemozes zdeptat, ja som zdeptana uz dost 😀 😀

gelinka75
23. okt 2012

@lubanka uplne ta chapem, ja sa drzim, aj chcem zvladnut dalsie kolo, ale strasne sa bojim, ze ked to nevyjde tak ma to tak polozi, ze amen tma, takze viem ako sa citis, mam za sebou toho menej ako ty a uz mam stiahnutu ritku 😔 pod zacat so mnou, ja este mozem 2 tyzdne rozmyslat, ty neviem kedy mozes zacat...hm?

lubanka
23. okt 2012

@gelinka75 hneď ako dorazí mrcha... má doraziť každým dňom 😠 , ale je dosť možné, že bude znova meškať (ako vždy)
mám hroznú dilemu... na strane jednej chcem otehu ... na strane druhej ak otehu, čo budem potom robiť? veď predsa nemôžem byť v strachu 3/4 roka, že čo ma znova postretne... a rečiam, že bude už tentoraz všetko dobré... ťažko uveriť 😖
pripadám si ako schizofrenik... ☹