Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura micka..ty na mňa kašleš?.. ☹ ☹ 😢 😢
Dobré ránko prajem 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 avoj, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂
@azzura aj ja sa pripájam ku gratulácii....všetko naj naj najsamlepšie.....ako sa máš?..čo nové?ja po starom http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e merám
@mattuliatko30 dakujem moja. Nadherny graf, skoda ze za pomoci liekov. Ja zatial zvladam
Baby moje zlate, dakujem Vám za gratulacie, az mam slzy v ociach....dufam že tento cyklus bude stastny a ked nie tak bude strasny konec roka
baby ale ved sme sa dohodli ze vsetky budeme tehu tento rok.....tak ako musketieri 🙂 🙂
@azzura jáj že moja.....tak uvidím...ako mi zakolíšu ešte hormony... 🙂
@mattuliatko30 ty potom ked doberies lieky si chod dat spravit uz ten HP
@azzura a kam,. keď mi ho dr. neurobíííí 😠 jedine sa spýtať obvodnej
@azzura ani nevrav vcera poobede ma aj cestou domov napinalo a potom sa rozjela migrena a fakt to bolo na hrane, davala som ibalgin, napila som sa caju a skoro som hodila sablu, ale uz je lepsie, mm z toho nic nie je nastastie, ale toto som mala vcera, celkom dobre som to znasala
@mattuliatko30 a veď tvoj gyndoš, keď mu povieš, ti ho neurobí? ja som došla a povedala, že by som si rada dala urobiť HP(keď mi meškávali aj 2mesiace a on mi stále iba vyvoláčku pichol 😠 ), že podľa mňa niečo nieje asi o.k. a že pichanie vyvolávačky nie je riešenie... a bolo 😉
@mattuliatko30 bud obvodna, alebo zmenit doktora

@gelinka75 hmm, ty si sa aspon tesila ale ja ani to, vsak vies ze ja som to tazko spracovavala že musim na umele....