Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no tak to je, cim dlhsie pichas, ide to horsie, ja som poslednu ledva vrazila do brucha, aj krv mi tiekla, akoby sa telo branilo 😔 skus sa opriet dozadu a co najviac uvolnit brucho.. mam 2ks dali mi to v centre, lebo ze sa neda dostat v lekarni, predtym som mala 3 a pouzila som 1, ostatne som vtedy vratila do gf, volakedy davali 3 ale asi to je zbytocne vela...este som tu necitala, zeby niekto pichal 15000 jednotiek
@gelinka75
@azzura
zienky a teraz z ineho sudka, nezda sa vam vela 10 eciek za manikuru? neviem, ci mam ist, alebo hladat niekoho lacnejsieho..bola som na kozmetike, tak som akoby spuchnuta, ale hadam sa to ukludni..inac dnes som 26 dc a myslim, ze uz by mala dojst,ale minule som mala 32 dc..takze si asi este pockam..
ahojte baby, včera som natrafila na tému : zistenie tehu podľa ovu testov... zajtra mám termín mrchy....včera som si zo zvedavosti urobila ovu test - nebol uplne pozitívny, ale dosť výrazný...dnes poobede som začala trošku špiniť, aj tak som si urobila ovu test - bol už výraznejší ako včera a následne na to som si urobila aj tehu test (asi pred hodinou) a ukázala sa mi slabá čiarka...čo si o tom myslíte ??
@zvolsiinylogin ahoj, netusim ci je to vela alebo malo, ja na manikuru nechodim....iba kadernicke a kozmeticke
cau babule. Tak kamoska mi pisala: "ahoj, takze vestba sa opakuje- vyzera to priaznivo🙂🙂 znova vychadza december a ak sa zadari malo by to byt dievca🙂🙂 takze tak... dufam ze mi potom zavolas.🙂🙂" ...iba ten december mi akosi nesedi
halooooo, halooooooooooooo baby ja som vyfajčila polovicu cigarety, po vyše roku.....potrebujem morálnu podporu...........nik o tom nevie, len vy tu teraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz , halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
@klaudia001 halooooooooooooooooo, no super 😒 a može sa tolko fajciť 😎
@azzura len polovicu, normálne som dostala chut na nu, nechápem, ale už nebudem fajčit, nebudem, to som si prisahala, akurát som na izbe, chalani sa išli kuknut na avtáky pred kasínom, potom pošlem foto, včera bolo pekne a dneska smoklí, tak pojdeme do toho velikého obchodáku, aaaach ten luxus tuna, len oči vyvalujem
Monika šetko NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ k narodeninkám 😉 a vydrž do toho IVF, nech sa bábenko môže kludne uhniezdit 😉 a pozivitne mysli.
čaute, čaute, dakujem Monči, že si mi odpísala, pomohlo mi to 😉 , čaute idem sa nahodit, namalovat a ideme s babamyi za tými našimi krasavcami .
papapa

@azzura ja som mala aj brutalny egg hlien asi tyzden pred OPU 😀 este nemas?