icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
23. okt 2012

všetky moje odhodlania sú v ...... 😔 čím viac času uteká, tým menej sa mi do toho chce a ešte k tomu to hnusné depresívne obdobie teraz začína... 😖

gelinka75
23. okt 2012

@lubanka no ved to, ale ked nevyskusas nevies, asi to musime brat fakt ako dalsi pokus a moc sa nevzivat do toho, ale da sa to? asi nie 😢 jaaj pod nato a nerozmyslaj...proste skusis a hotovo, ja to iste, cim blizsie to je, tym mam väcsi strach 🙄

gelinka75
23. okt 2012

@lubanka nemam rada toto obdobie pred vianocami, ja mam tiez stale depku z toho, vsade zhon a stres, niekedy si pripadam ako v spomalenom filme kde ja stojim a okolo sa to vsetko premiela...nestiham, mam chut niekam zaliezt a vyliezt po vianociach...potom uz je pokoj

lubanka
23. okt 2012

@gelinka75 takže nie iba ja si pripadám jak blbec... som 5minút optimista a 2dni pesimista... 😖 mám pocit, že za posledné dni som už toľko krát vystriedala názory, nálada... že možno niekto toľko nevystrieda za celý rok ☹ to čo mi vravíš, to mi vraví aj mm... aby som to nebrala osobne, citovo, ale iba ako nejakú skúšku... prejdem/neprejdem 😒 len presne toho sa bojím, čo si napísala... keď to nevýjde... ja už to fakticky nezvládnem 😒 až taká silná nie som. a už mi aj ten MK prestáva pomáhať... tie ktoré už majú deti... sú znova v tom a tie, ktoré sa snažia a dúfajú... tak pre nich sú nachystané iba slzy a sklamanie 😠 😠 ja neviem, kde sa fláka už toľko tá spravodlivosť 😠 😖

lubanka
23. okt 2012

@gelinka75 presne tak sa cítim... to s tými vianocami... a ešte keď niekam idem a stretnem nejakú kámošku, ktorá tlačí pred sebou cca pol ročné malé a v bruchu už má ďalšie 😠 😠 to je fakt na porazenie 😠 a ešte keď mi zahlási, že ten môj truľo... veď som mu vravela, nech si dáva pozor, že nechcem byť zasa v tom... 😠 😠 😠

gelinka75
23. okt 2012

@lubanka no niektore baby s ktorymi som tu pred rokom zacinala uz aj porodili 😉 takze viem o com hovoris...potrebujeme asi vypnut myslienky, nerozmyslat, niekedy by som chcela byt chlap, muzi to inak beru, ale oni to maju jednoduchsie ako my, daju vzorku a ides, dnes som sa mm zas pytala ci ideme do toho..potrebujem aj od neho nejake nakopnutie, kuka na mna, ze to sa teraz pytam ked sme to uz rozbehli? ved uz aj lieky mam...ano ja nad tym stale rozmyslam to som mu tym chcela povedat, lebo neni to jednoduche...uplne ta chapem, ale ked chceme mimi asi do toho musime ist 🙄

mates777
23. okt 2012

@azzura pripajam sa ku gratulantom a zelam ti z celeho srdca len to najsamlepsie 😉

lubanka
23. okt 2012

@gelinka75 bodla by hrozne dovolenka, potrebujem zabudnúť aspoň na chvíľu na slová, z ktorých mi už je na grc: BT, ovu, folik, hormóny, alchemilka, dufík, utroš, ET, KET...
najhoršie je, že okrem mm sa o tom s nikým (aj okrem vás) nezhováram, lebo nikomu sme nepovedali (ani pri 1IVF), že sme boli na umelé... mám niekedy pocit, že ma to zadusí... a mm, presne ako vravíš, on to nejak nerieši. Berie to tak, že ideme znova vyskúšať... ja zahlásim deň, kedy sa ide do CAR a on ma tam zavezie, počká, po prípade zoženie lieky, pozve na kávu a tým sa jeho úloha končí... lenže ja musím prežívať stres, nevoľnosti a bolesti spojené s užívaním liekov...

ále... kašlem nato... ešte kým nedorazí mrcha, mám čas a potom... záleží od citového rozpoloženie v dané dni... podľa toho sa zariadim 😔 vieš ono veľmi by mi pomohlo, keby som sa dozvedela o niekom, tu z našej diskusie, že mu to vyšlo... toto u mňa vždy zaberie, keď počujem, že niekto, kto celé roky čakal a dúfal a nevzdával sa, bol odmenený...

mates777
23. okt 2012

Ahojte zienky, nieco som tu precitala a chcem vam popriat vela vela sil do dalsieho boja a vela optimizmu v tomto obdobi plnom depresii a zlej nalady....
HLAVY HORE BABENKY tento rok uz bolo dost slz a teraz sa pripravime na slzicky stastia 😉 slubili sme si to kedysi davno vsetky...

mates777
23. okt 2012

@lubanka zlatko nedepkuuuj, viem, lahko sa mi to hovori ked viem presne o com pises a ako sa citis...ale ak mozem a prijmes to odo mna tak mam pre teba jednu radu...
podaj si papiere na adopciu...zacni riesit adopciu...aj ta chce svoj cas...a budes stastna, pretoze toto je vec, ktora ma 100% stastny koniec...
aj u mna je to jedine co ma drzi nad vodou momentalne 😉

zvolsiinylogin
23. okt 2012

@azzura Tak mila azzurka Monika, tak vsetko najsam k narodkam, vela odhodlania a sil, vela zdravia a trosku aj toho stasticka...nech sa ti splnia tvoje najtajnejsie tuzby a sny...

gelinka75
24. okt 2012

@mates777 dakujem mojka, tie sily budem potrebovat 😔 dufam, ze to bude so stastnym koncom

azzura
24. okt 2012

@janap76 cica, nestvi ma.......riesime vsetko spolu, aj dobre aj zle......a neboj, sme obe ok v ramci moznosti. Ale lexus77 je prva na rade, dufam že jej vyjde IUI

azzura
24. okt 2012

@mates777 dakujem moja

azzura
24. okt 2012

@zvolsiinylogin dakujem pekne, dufam že sa uz konecne stastie obrati aj na mna a zaroven sa prilepi aj na vás

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 pamatas ako sme si hovorili v tej inej teme ze my to tam budeme zhasinat 😀 😀 😀 a uz sme v inej teme, lebo tam uz skoro nikoho nepozname
@lubanka nie si sama co ma naladu ako sinusoida a tiez neznasam sviatky

lubanka
24. okt 2012

@azzura ahoj, ako si to včera oslávila? dúfam, že riadne... gelinka čoskoro pôjde do Budapešti... klaudia išla do Monaca... a ty sa kam chystáš? lebo ja do ri.i 😝 tam je dobré prostredie, aby sa na mňa nalepilo "šťastie" 😒
dúfam, že si si aj dala riadne do nosa... ja sa nato chystám v sobotu (zapijem posledný deň 34r) povedala som, že sa tak zriadim, že skončím v nemocke s otravou alkoholom... (aspoň niečo nové... v nemocke som vždy skončila iba s jedného dôvodu... ☹ buď som išla na kyret alebo predčasne rodiť...) kolega mi doniesol z Maďarska vynikajúce vínečko - 10litrov, tak hádam sa nepokazí... škoda, že bývate tak ďaleko ☹ keby že ste bližšie...

azzura
24. okt 2012

@lubanka lubka aj ja do riti 🙂. Neoslavili až cez vikend, ale moc sa mi do toho nechce. U nas som zaviedla taky zvyk, že si objedname pizzu a sampus, aj doma u nasich to tak bolo. Darcek nechcem ziadny, iba kvalitne mm spermie a mam dobru a kvalitnu urodu vajok. Ja musim striedmo jest a pit, alebo mi je tazko a uz zacinam citit brucho
Kebyže sme blizsie tak asi by sme vsetky skoncili v nemocke 😀 😀 😀 .

lubanka
24. okt 2012

@azzura jáj prepáč... viem, že ty si teraz vo fáze, keď si rada, že si rada a ja ťa tu lanárim na "hlast"... takže už si bola... a úroda vyzerá dobrá? to je super, hlavne nech je kvalita, nemusí byť kvantita.

gelinka75
24. okt 2012

@lubanka @azzura @janap76 od dnes nedepkujeme!!!!! pome baby dnes sa nastavime vsetky pozitivne a ziadne skarede reci uz..nechcem aby moje vajka boli smutne 😀

lubanka
24. okt 2012

@gelinka75 o.k., tak čau zajtra 😀 😀

gelinka75
24. okt 2012

@lubanka kam ides? 😀

lubanka
24. okt 2012

@gelinka75 keď dnes nedepkujeme... vlastne dnes neviem, či je to na depku, vytočila ma hrozne kolegyňa, až ma bolí žlčník... Bože, prosím daj ľuďom rozum... šak načo si im dal hlavu? aby na nej nosili vlasy?

azzura
24. okt 2012

@lubanka 🙂 ja by som dosla na opijas, ved este nie som tehu 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 ok, skoda že je tak hnusne vonku....ale idem ta posluchnut. Ozaj od kedy si si zacala citit brucho, mne sa uz zacina tazko chodit, ale musim sa praci chovat že som ok....akurat sefke som povedala že nech ma setri 🙂 dufam že nebudem mat vodu v bruchu

lubanka
24. okt 2012

@azzura onedlho budeš... uvidíš aký zvláštny pocit ťa premkne, keď si uvedomíš, že z kliniky odchádzaš tehotná... dúfam, že ti to aj ostane, aby si nemusela zažiť opačný pocit, keď zistíš, že si bola a už nie si... že @gelinka75 ?
ale verím, že tebe sa to nestane.

azzura
24. okt 2012

@lubanka uz sa na to tesim, dufam že nebude tento rok u mna konec roka ako zavrsenie vsetkeho zleho. Bleeeeeeee, heš heš zle myslienky

azzura
24. okt 2012

@lubanka a ty sa daj dokopy aby si mohla vhupnut na KET

gelinka75
24. okt 2012

@lubanka @azzura tak tak, dufam, ze to vyjde na 1x, posledne dni pred opu ma bolelo ako pri silnej ovulke, cely spodok ma tlacil, ledva som si sadala aj to opatrne, posledny den pred opu som prelezala skoro cely den, uz som chcela aby ma tych vajec zbavili 😀

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 už sa tesim na zvacsujuce problemy, ale aj ja to uz chcem mat uplne vsetko za sebou