icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
24. okt 2012

@azzura ja som mala aj brutalny egg hlien asi tyzden pred OPU 😀 este nemas?

kalista32
24. okt 2012

@gelinka75 ahojko no čo máš nové 🙂 🙂 🙂

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 nemam egg hlien, ja som ho ani nikdy nemala 😀

gelinka75
24. okt 2012

@kalista32 ahoj, zatial nic a ty? 😀
@azzura vazne? tak mozno teraz sa ti spusti 😀

kalista32
24. okt 2012

@gelinka75 ja si musím počkať na moju MUDr. do31.10. a chcem isť na IUI 🙂 🙂 🙂

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 tak to si napisem aj do kalendara ak to tak bude 😀 😀 😀

gelinka75
24. okt 2012

@kalista32 ja cakam a cakam kedy mi zacne druhe kolo IVF, a kde mas dr.?

gelinka75
24. okt 2012

@azzura ako ide pichanie? vsetko v pohodke?

kalista32
24. okt 2012

@gelinka75 je na nejakej konferencii budem musieť sa s nou poradiť ohľadom IUI na IVF by som už veľmi nechcela kôly vedľajším učinkom ☹ ☹ ☹

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 zatial len ta jedna modrinka, ale v ten den som mala depku a bola som nasrata, ale cim viac picham tym to ide tazsie a viac boli, ale ved musim. Ozaj ty si dostala kolko pregnylu, lebo v papieroch mam 3 ale v chladnicke len 2

gelinka75
24. okt 2012

@azzura no tak to je, cim dlhsie pichas, ide to horsie, ja som poslednu ledva vrazila do brucha, aj krv mi tiekla, akoby sa telo branilo 😔 skus sa opriet dozadu a co najviac uvolnit brucho.. mam 2ks dali mi to v centre, lebo ze sa neda dostat v lekarni, predtym som mala 3 a pouzila som 1, ostatne som vtedy vratila do gf, volakedy davali 3 ale asi to je zbytocne vela...este som tu necitala, zeby niekto pichal 15000 jednotiek

gelinka75
24. okt 2012

@kalista32 ano citala som tu niekde, ze teraz je nejaka konferencia, aj IUI je dobre riesenie, vzdy lepsie ako nic

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 takže to mi povedia že kolko si mam pichnut, takže možno ani obe nepouzijem. A nacate injekcie vraciam, aj ked ostali len vodicky bez praskov

gelinka75
24. okt 2012

@azzura ano ked povedia, ze pichas pregnyl tak ti povedia kolko mas pouzit a napisat to na ten papierik, ked ides na pohotovost, vodicky neviem ci zoberu, to v podstate im je na nic

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 vsak pichnem do zadnice ja 😀 uz som to robila pri poslednom IUI

gelinka75
24. okt 2012

@azzura dufam, ze dodrzis cas 😀

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 haha, ak nezaspim, dam budik 😀 😀 . Budem sa musiet spytat na ucinok pregnylu aby mi nepraskli skor, lebo bude pruser, viez že u mna je to furt kamen urazu...12hod po aplikacii je klasika a 1x do hodiny to som bola v soku

gelinka75
24. okt 2012

@azzura tu musis davat presne vecer o 22:00, 2 dni pred OPU

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 viem že musim a aj to tak spravim, ale bojim sa reakcie

gelinka75
24. okt 2012

@azzura neboj sa, diphereline ta uplne blokuje, takze to je ok 😉

azzura
24. okt 2012

@gelinka75 dufam že mas pravdu 😎

zvolsiinylogin
24. okt 2012

@gelinka75
@azzura
zienky a teraz z ineho sudka, nezda sa vam vela 10 eciek za manikuru? neviem, ci mam ist, alebo hladat niekoho lacnejsieho..bola som na kozmetike, tak som akoby spuchnuta, ale hadam sa to ukludni..inac dnes som 26 dc a myslim, ze uz by mala dojst,ale minule som mala 32 dc..takze si asi este pockam..

dada7701
autor
24. okt 2012

ahojte baby, včera som natrafila na tému : zistenie tehu podľa ovu testov... zajtra mám termín mrchy....včera som si zo zvedavosti urobila ovu test - nebol uplne pozitívny, ale dosť výrazný...dnes poobede som začala trošku špiniť, aj tak som si urobila ovu test - bol už výraznejší ako včera a následne na to som si urobila aj tehu test (asi pred hodinou) a ukázala sa mi slabá čiarka...čo si o tom myslíte ??

azzura
25. okt 2012

@zvolsiinylogin ahoj, netusim ci je to vela alebo malo, ja na manikuru nechodim....iba kadernicke a kozmeticke

azzura
25. okt 2012

@dada7701 ahoj, vraj aj tak sa da zistit tehotenstvo, ale musi ti silniet ciarka a ked bude uplne vyrazna skus aj tehu test, ale zatial sa moc nevytesuj, aby si nahodou nebola sklamana 🙂

azzura
25. okt 2012

cau babule. Tak kamoska mi pisala: "ahoj, takze vestba sa opakuje- vyzera to priaznivo🙂🙂 znova vychadza december a ak sa zadari malo by to byt dievca🙂🙂 takze tak... dufam ze mi potom zavolas.🙂🙂" ...iba ten december mi akosi nesedi

klaudia001
25. okt 2012

halooooo, halooooooooooooo baby ja som vyfajčila polovicu cigarety, po vyše roku.....potrebujem morálnu podporu...........nik o tom nevie, len vy tu teraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz , halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

azzura
25. okt 2012

@klaudia001 halooooooooooooooooo, no super 😒 a može sa tolko fajciť 😎

klaudia001
25. okt 2012

@azzura len polovicu, normálne som dostala chut na nu, nechápem, ale už nebudem fajčit, nebudem, to som si prisahala, akurát som na izbe, chalani sa išli kuknut na avtáky pred kasínom, potom pošlem foto, včera bolo pekne a dneska smoklí, tak pojdeme do toho velikého obchodáku, aaaach ten luxus tuna, len oči vyvalujem

Monika šetko NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ k narodeninkám 😉 a vydrž do toho IVF, nech sa bábenko môže kludne uhniezdit 😉 a pozivitne mysli.

čaute, čaute, dakujem Monči, že si mi odpísala, pomohlo mi to 😉 , čaute idem sa nahodit, namalovat a ideme s babamyi za tými našimi krasavcami .

papapa

gelinka75
25. okt 2012

@azzura cauko beries nejake vitaminy?