Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 😀 teraz budete mať aj kontrolu či je to OKI ? sedím hodiny za počítačom, a od pravej ruky ma bolí krk, hlava aj lopatka. Ruka mi tŕpne ... to ma myslí každý kto sedí toľko na zadku pred PC ... a ešte k tomu zlé držanie tela .... paráda 🙂 ...... po 10 hod. mám vychádzku, tak idem do jednej firmy tu u nás, či mi nepožičajú človeka s vysokozdvižným vozíkom 😀 😀 😀 preboha nech už mám ten gauč tu 🙂 @azzurka išla dnes do CAR, však ? a ty ideš kedy ?
čaute dievčatá! dnes je síce vonku hnusne, ale ja mám dnes dovolenku, takže aj keby vonku krúpy padali, ja idem na nákupy 😝 mm mi dal "balíček" aby som si kúpila čo sa mi zachce /že vraj k narodkám 😀 škoda, že nebývajú častejšie 😀 😀 myslím tie balíčky... 😝 / po obede sa zastavte na kávičku 😉 práve som dopiekla čokoládovo-kokosový zákusok a marcipánovú kocku... tak aspoň ochutnáte, či bude hosťom zajtra chutiť 😉
@azzura ahoj micik...kde si???...máš voľno???konečne piatoook :ˇ)
@lubanka ahoj, to čo je štipka ???? jaká štipkaaaaa ???? ty tak vypekáš ? šak nemožem byt bez kona na na dovči, kurník šopa 😀 , tuna je 24 stupnov, docela fajn, ale hlásili, že má smoklit, tak neviem, lebo obloha je jasná....
dneska išla azzur na výber vajok ? neni som v obraze
nevyfajčila som už nič, hambím sa sama pred sebu, povedala som to mojmu....nedalo mi to, kukol na mna a povedal že už nebudeš že ? no nebudem, neviem co mna to popadlo, uvolnená morálka asi 😀
ináč meriam si BT, včera som mala 36,5 a dneska 36,6, tak uvidím čo to povie.
papa
lubanka šetko NAJ no a kedy bude ten KET ? nech viem kedy mám držat palce.....šak teda daj termínik....... 😉
@janap76 kontrola nebude, ze netreba 😕 ja len dufam, ze to bude uz ok, vcera sme snazilkovali, vsak treba vyuzit poslednu ovu pred IVF co ked motyka vystreli 😀 do car idem az niekedy v polke novembra po tom co zacnem pichat a pride mrchata, fu ja uz sa desim ako vytrepeme veci teraz z poschodia do noveho domu, bol to des to tam napratat, asi cez okno, fakt netusim...skusala si nejake cviky na chrbat? mozno pomoze
@gelinka75
@klaudia001 baby a nemá náhodou @lubanka narodky v nedeľu ? či jak ? 😀 neviem 😉
@gelinka75 mne sa stalo všetko ☹ 😖 bože, šak ja chcem svoju domácnosť .... zbesniem 😀 určite .... to jak toto treba vydržať ? ..... idem si zaliať Caro - alebo dať si moju elektronickú cigu 😎 😎 😎 😝 😝 😝 😝 fuuuuu.... mne čím ďalej, tým viac ide na nervy všetko....dýýýýýchaj jana ....ozaj a nevieš monika ako dnes ?
@gelinka75 moja zlatááááá tak keby som mala vlastnú kuchyňu, že sme celkom oddelení, len v jednom dome, pffff tak som happy ....ale my máme jednuuuuuuuu pomóóóóóóóóóóć ....ô ja mám v sebe nazbierané ....za pol roka čo tu takto žijeme ....už asi dosť ..... dorazilo ma aký je svokor ochotný pomôcť s tým gaučom .... ja tu nikoho nepoznám .... keby som bola doma v Košiciach, tak ti prisahám že mám problém za 10 min vyriešený ....ale tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu je všetko pôrod ....ja chcem ísť domov ☹
@janap76 a neviete to nejak poriesit? Jak som sa nastahovala k svokrovcom tak sme dorabali k nam do podkrovia kuchynu a kupelku, ale tie 3 tyzdne kym to bolo som sa zaprisahala, ze v jednej kuchyni so svokrou uz v zivote NIE!!
Ona ma isla palacinky ucit robit, to treba tak miesat a tak miesat a teraz to primiesat ako keby som bola cisty debil,
to uz som mala 29 vtedy a od 15 som varila bezne doma na 5 clennu rodinu (bavilo ma to). tak si vies predstavit
@gelinka75 jeeeej veď ja mám presne ten problém že sme hore v podkroví a chcela by som tu svoju kuchyňu a kúpelňu ... ten dom je podľa mňa blbý....neviem si predstaviť ako to tu urobiť ... na koho sa obrátiť ? na najakého projektanta ? či ? poraď lebo mi krvácajú tak nervy, že .....neviem nič 😀
cau baby..............dalsia kontrola v pondelok, zatial ostavam na rovnakych davkach
@mattuliatko30 ahoj, ja som doobeda bola u lekara a teraz som v parci ale az teraz zacal fungovat PC
@janap76 tak my sme to mali jednoduchsie, ze pol podkrovia bolo prazdne, akoby povala a pol boli izby, tak sme to cele preburali, bracho natahal elektriku a spravili tam dalsie 3 mensie miestnosti a mame aj kupelku, kuchynu a este mm tam ma malu pracovnu, potom mame väcsiu obyvku a spalnu, neviem aky tam mate priestor a ci sa to da nejak menit

@janap76 cauko, ano atb dobrane, mm si robil srandu vcera, ze vies aky je dnes den? a ja ze aky, ze nemusime davat tabletku 😀 sme sa rehotali obaja... ty mas problem s chrbticou?