icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
26. okt 2012

@gelinka75 vsak pondelok podam dalsie info 🙂

azzura
26. okt 2012

Baby moje zlate prajem Vám krasny vikend, v pondelok na MK sa stretneme 🙂

gelinka75
26. okt 2012

@azzura ide to rychlo vsak? o chvilu mas odber..

janap76
26. okt 2012

@gelinka75
@azzura baby šak mi poraďte .... 😀 😀 😀 ...projektant to vyrieši ? alebo architekt ? alebo kto ? 😀 😀

janap76
26. okt 2012

@azzura Monička azzurka aj tebe pekný víkend a v pondelok po kontrole sa hlás 🙂 🙂 🙂 pa

lubanka
26. okt 2012

DIEVČATÁááááááá 😀 ja mám narodky až v nedeľu, ale pozvala som všetkých (cca 25ľudí) na zajtra, aby som v nedeľu mala kľud. Ale aj tak vám veľmi pekne ďakujem za gratulácie 😀 😀 ste zlaté 😉 😉
tákže kto má chuť, v ponuke sú už spomínané koláčiky, hotový je už aj zemiakový šalát, špenátová roláda, syrová roláda, "proščutko ružičky" v lístkovom ceste... a zajtra musím doobedu ešte stihnúť: grilovaná kuracinka, kuracie nožičky na rozmaríne, bravčové rezne, kuracinka v pace a v cestíčku, karé na tymiáne a rozmaríne, pórkovo-jablkový šalátik, grécky šalátik, šopský šalátik a opekané zemiačky na rozmaríne 😉 dievčatá ste srdečne pozvané... a k tomu všetkému vynikajúci tokaj z Maďarska 😉
@klaudia001 "štipka" je môj výraz pre chudulinká 😉

janap76
26. okt 2012

@lubanka ja ti zablahoželám trošku neskôr, lebo po prečítaní tých dobrôt 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 som odpadnutá 😀 😀 😀 mňááááááááám 😝

lubanka
26. okt 2012

@klaudia001 ty si len pekne užívaj výletík a nelám si svoju peknú hlavičku kedy ja pôjdem na KET (fúúúj, len to počujem a obracia mi žalúdok) 😀 😉 nekazme si pekný víkend 😉 😉

lubanka
26. okt 2012

@janap76 veď som povedala, že keby ste bývali bližšie, dali by sme si stretko a pre vás by som sa išla potrhať, aby som samé lakocinky nachystala 😉 😉

gelinka75
26. okt 2012

@lubanka mnaaaaaaaaaaaam ty varis take dobroty, to musia byt velmi vzacni hostia 😝 😝 😀 😀 ledva som docitala, co vsetko chystas... takze sme prve gratulantky, to ma velmi tesi 😀 😀

gelinka75
26. okt 2012

inaaaaaaac ta "stipka" sa na klaudiu dost hodi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lexus77
26. okt 2012

@azzura ahoj 🙂....ja som v štadiu čakania na odber 14 dna hcg po 3.IUI....30.10 pojdem na krv a uvidíme🙂

gelinka75
26. okt 2012

@lexus77 dufam, ze to bude pozitivne, ako sa citis? 😵

lexus77
26. okt 2012

@gelinka75 ahoj citim sa celkom fajna až na stredu to som začala v robote mať zavrate a potom som grcala asi 2 hodky...teraz už dva dni mam občas také pocity,že idem odpadnúť a musím predýchavať a hlvane potrebujem vtedy vzduch:(

gelinka75
26. okt 2012

@lexus77 wooow, to vyzera zeby to mohlo vyjst nie? strasne ti drzim palce, je to isto neprijemne, ale asi to s tym chodi, aspon nejaky priznak, test si nerobila?

lexus77
26. okt 2012

@gelinka75 nie test som si nerobila....asi nechcem byť predčasne sklamana 😉 ale neviem prečo snažím sa myslieť a žit pozitívne,len nejak vnutorne ma zožiera pocit že to zasa nevyjde.....snad doufej v horši stane se lepší🙂

gelinka75
26. okt 2012

@lexus77 ja sa len pytam, ked pojdem teraz na dalsie ivf tak nebudem robit testy ani ja, je to stres 😔

lexus77
26. okt 2012

presne suhlasím s tebou aj ked nebudem klamať,že ma to neláka si urobiť test....ale nie ja vydržíííííííííííííííííííííím🙂

janap76
26. okt 2012

@lexus77 jeej super 🙂 veeeeľmi ti prajem aby to vyšlo 🙂 optatruj sa a v utorok nám daj vedieť 😉 a vydrrrrrrrrrrrrrrrž 😉

janap76
26. okt 2012

@lubanka Lubka prajem Ti všetko 🙂 NAJLEPŠIE 🙂 k 🙂 narodeninkám 🙂 a najviac splnených snov 🙂 nech ti zajtrajšok pekne vyjde, dobre sa bav, hrcni sa aj za nás 😉 a dúfam že ti niekto pomôže s upratovaním 😀 .... všetko NAJ Ľubka 😉

lubanka
26. okt 2012

@janap76 ďakujem ešte raz veľmi pekne, tebe aj všetkým, ktoré mi gratulovali, ale (ako som už písala) som ešte dva dni mladučká "laňka" 😀 😝 , ale ste strašne zlaté, ďakujem 😉 potom ešte poprosím kedy máte sviatok ty, klaudia, mattes... 😀 nech už tu máme kompletku 😝 my tri (Angelička, Monička a Lupa-milupa 😀 ) už sme dali kolečko a teraz ste na rade vy 😉
nech aj vám môžme zaželať to "splnenie prianí" 😀 😀 😉 😉

lubanka
26. okt 2012

@gelinka75 óóó ďakujem 😵 ale žiadna úžasná párty to myslím nebude... iba moja a manželova rodina... vlastne naša rodina 😀 s kámoškami si zájdeme posedieť niekam až cez týždeň a to až bude 😀 😀 teda aspoň dúfam, že si nejako dokážu naraz zorganizovať babysitting 😝 😉 pretože z nás (11tich) som už iba ja jediná bezdetná 😖 ☹ no ešte že už nie na dlho 😝 keď ste mi zapriali splnenie prianí 😀 😀 to aby som si ich radšej pospisovala, toľko ich mám, ale jedno, to hlavné mám také ako vy 😉 😉

zvolsiinylogin
26. okt 2012

@lubanka tak vsetko naj, naj, naj....a oslav, kym este mozes... 🙂 😉

zvolsiinylogin
26. okt 2012

@lexus77 aj ja mavam zavrate, hlavne, ked citim, ze je moc horko, aj zvracala by som, az som vybehla do kupelne z izby, co ma naplo...ale ja som 2 DC, takze nic z toho ☹

lexus77
27. okt 2012

@zvolsiinylogin nikdy nehovor nikdy🙂......neviem či tie moje zavrate nebudu nahodou z tych hormonov beriem ten utrogestan...ved uvidime toho 30.10:)

lubanka
27. okt 2012

@zvolsiinylogin ďakujem 😉 ty "nevernica" jedna 😀 si nás tu v tejto téme zanechala a odišla si inam 😀 😀 toto sa robí? 😀 sem-tam "dobehneš" povieš len ktorý si DC... v krátkosti, že čo a ako a už ťa niet 😉 a my nič nevieme 😀 😉

azzura
28. okt 2012

@lubanka cicaaaaaaaaaaaaaaaa, vsetko naj naj k dnesnej 35 🙂 a hlavne vela stastia pri KET 😵

azzura
28. okt 2012

@janap76 a co ti ma vyriesit architekt?

azzura
28. okt 2012

@lexus77 super, takže 30.10 cakam vysledok 😉

janap76
28. okt 2012

@azzura moja ja potrebujem prerobiť podkrovie ...alebo čo ..... potrebujem si tu dorobiť kuchyňu a kúpelňu ... na koho sa obátiť ? to neviem 😉