Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 áno máš taký? a si s ním spokojná vravíš? ja som cca pred 2rokmi už chcela kúpiť, ale potom mi to vyhovorila kolegyňa, že vraj je to volovina, že keď to narazí na prekážku, tak to chodí stále dookola a že to má malú nádobu a treba to stále čistiť a že na také veľké plochy je to na figu... a ja som sa nechala ukecať a teraz ľutujem. pred nedávnom sa blízko nás nasťahovala kámoška a ona ho má, bola na návšteve a robila si srandu, nech mi mm kúpi také autíčko na umývanie podlách aké majú v supermarketoch, lebo že ja sa musím totálne doraziť, než to upracem a vtedy mi spomenula, že ona má ten vysávač a nedá naň dopustiť, ale hovorila o akomsi modely (mm pozeral na net) ale je dosť drahý, tak trocha váham, lebo vyhodiť toľko euráčkov za niečo, načo mi bude sadať iba prach... ale už si tretia, ktorá mi vraví, že je to výborné (aj môj brat to nevie vynachváliť... lenže u neho som to brala, že sa zbavil vysávania, tak preto 😝 )
vravíš, že ti padla sánka... vieš čo, všetko a ešte oveľa viac by som dala preč... okamžite, keby som dostala to jedno, po čom mi srdce piští 😔
ďakujem ešte raz za gratuláciu 😵 😉 vyzerá to, že nakoniec začneme tú prípravu spolu alebo možno ty ešte skôr... ja už znova preťahujem a mrcha v nedohľadne (už niečo cez týždeň) 😖 😠
@lubanka no ono to chodi niekedy dokola ako debil 😀 ale potom zrazu si zmysli a pokracuje, vies tam sa striedaju programy, ze chod pri stene, chod rovno a krizom a este neviem co..tak ked to tak pride tak on toci okolo svojej osi ale len chvilu, my ho volame, ze pes, ono je to skoro take iste 😀 😀 ale pekne povysava, ma take zmetaky na krajoch tak to zmetie pod seba...na setrenie casu dobry pomocnik, netreba vytahovat vysavac, a vysavat rucne..ja zacinam o 10 dni mozno dovtedy dostanes, no ved uvidime...vcera ma nastval mm..som chvilu rozmyslala ci zacat... 😝
Dobré ránko baby 🙂
tak toto je aká kosa 😀
@azzura ahoj micka ako sa máš?..čo nové?..ja po starom..som na čakačke... 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@mattuliatko30 nie si ty nahodou tehu? 😕
@mattuliatko30 ahoj, jasne teraz ked mas lieky tak ta cyklus bude natahovat 😠
@azzura tak pozerám, že sa ti to kráti... a 10ks je dobré 😉 ak sa všetky oplodnia, tak dva ti dajú a osem ešte máš 😵 😵
nepovedali aká veľkosť je? ani u nás nič lekár nikdy nepovie, ja iba striehnem, keď diktuje sestričke... a potom dojdem domov a surfujem po nete 😉 hlavne, že mi dávajú podpisovať papiere, že som bola informovaná a poučená... 😖
kedy máš ísť opäť?

@azzura ďakujem, ďakujem, ďakujem.... 😀 toľko gratulácii... od piatku... to už mám na 10rokov dopredu 😀 😀 😀
a musím sa pochváliť 😝 od mm som dostala parfém Gucci (tú najnovšiu, hrozne som ju chcela, ja som totiž úchylná na parfémy 😀), zlatý prsteň, knihu, kyticu 35 bielych ruží, mixér, čižmy, sadu šperkov z jantáru (prsteň, náramok, náušnice a náhrdelník), parfém a telové mliečko Roberto Cavalli, od zvyšku návštevníkov: parfém Lanvin, parfém Calvin Klein, knihy, obrovskú sochu anjela, 2 hodvábne šatky od Lacoste a pressovar Dolce Gusto Circolo... takže baby teraz môže dôjsť na kafe, urobím vám aké si budete priať... keď tak nato pozerám, mohli by chodiť častejšie... ešte chcem vysávač, ten taký tanier, čo sám vysáva, aj sa nabíja sám... 😝 manžel sľúbil, že ho dostanem na výročie sobáša... a to je o týždeň tak som strašne zvedavá 😀