icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
15. máj 2012

@mates777 aku divnu chut? nie si tehu 🙂
Ja ho nebudem presviečať, proste si to zariadim podla seba....on mi vlastne zavola do centra a zahlasi že kedy dojdeme a ja si rano pred odchodom pichnem injekciu. Takže si musím vypitať aj striekačku+ihly, a ked sa nebudem na to citit tak možno zbehneme na pohotovosť ale rano o 5hod :(.
Mne tiež pred IUI nerobili somo, ale ja si citim ovulku, tak preto viem

mates777
15. máj 2012

@azzura ze tehu 😀
to by bolo asi skoro od vcera xixix
mam v puse kovovu chut, je to zaujimave, pretoze utros som si vkladala nie do ust 😝 inak srsim humorom od rana...
to zbehni na pohotovost jasne, to ti pichnu, nieze budes behat po dome s ihlou v prdeli 😎

azzura
15. máj 2012

@mates777 ale kovova chut je príznak tehu 😉
Rozhodnem sa vo štvrtok co spravim s tým pregnilom, zatial je zbytočne cokolvek dopredu riešiť pokial neviem v akom stave su foliky.

mates777
15. máj 2012

@azzura jasne ved uvidis vo stvrtok
nie som tehu, sex bol vo stvrtok a v piatok som este nemala po ovulke kedze som bola na sone...
no a kazdopadne si myslim, ze by to tak skoro som ani nepocitovala
strasneeeee sme....rozmyslam nad tym, ze co ak mi stale nepraskli foliky...☹

azzura
15. máj 2012

@mates777 prd ti nepraskli, uz nad tym nerozmyslaj, tarz sa sustred na to ako sa stretli vajko so spermoškami a začali sa velmo kamaratiť 🙂 🙂

mates777
15. máj 2012

@azzura jasneee nerozlucna dvojica je vo mne 😝

lexus77
15. máj 2012

ahojte....tak ja zajtra čiže v stredu idem na krv na HCG.....verím,že test bude pozit:🙂...tie dva tyždne prešli ako voda,ale ten dnešok a zajtrajšok bude asi večnosť čakania....normálne ma to začalo lakať kupiť si a urobiť tehot.test počas toho čakania....🙂no ved uvidím tak zatial papa....zajtra dodam vysledky ako som dopadla...snad sme už dvaja v jednom tele🙂🙂🙂🙂

gelinka75
15. máj 2012

@lexus77 cauko a citis nejake priznaky alebo nieco? bolo by fajn keby ti to vyslo, drzim palce 🙂 skus testik, uz by to malo ukazat

mates777
15. máj 2012

@lexus77 velmi velmi velmi drzime pasteeeeeeeee...hned sa ozvi...budeme netrpezlivo cakat 🙂

azzura
16. máj 2012

@lexus77 už sa neviem dočkať...................čakáám, nič ine nechcem čitať iba pozit. výsledok 🙂 čakááááááááááááááám a držím palčeky 😉

mates777
16. máj 2012

ahojte babeny, co mate nove??? myslite na lexus77....dufam, ze dnes poobede tu bude riadne veseloooo 🙂

azzura
16. máj 2012

@mates777 čako, jasne že na nu myslím 😀 , maj bude plodny 🙂

mates777
16. máj 2012

@azzura noooo maj by uz naozaj mohol byt uplne ze plodnyyyyy 🙂

azzura
16. máj 2012

@mates777 bude 🙂 dufam, že ked ja dojdem na rad tak už nebude prečerpany limit 😠

mates777
16. máj 2012

@azzura v ziadnom pripade sa limity v tomto roku nedaju precerpat... Ministerstvo z hora vyhlasilo a uvolnilo tak vela limitov, ze bude problem s vycerpanim aspon polovice 😎

azzura
16. máj 2012

@mates777 krasne si to napisala....už som hned pokojnejšia 😀. Jasne, moj limit z aprila sa preniesol do maja 😀

mates777
16. máj 2012

@azzura no lebo je to tak...proste niekedy sa to musi poprenasat...ono ti z hora si ta len preveruju, ale nakoniec sa to vsetko podari...a ver mi...pracujem z Ministerstvami (eurofondy) a na kazdom je to takto... 😎
No a tento tehulofond sa musi cerpat ...

gelinka75
16. máj 2012

baby aj ja sa chcem zmestit do limitu, kukam, ze vsade tu je vela bab tehu a vela sa aj dari, tak snad nas to neobide 😀

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 aj ja dufam, že nas to nepreskočí 😠

gelinka75
16. máj 2012

@azzura no vsak uz cakame na pridel z fondov dost dlho nie? 😀 fu dnes mi je zas tak tazko z tej antiky 😠

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 ale ved ju už neberieš, či???
No asi mame zle vypracovany matersky projekt, tak preto nam ho ten hore furt neschvaluje. No som zvedava co povie na tento mesiac 😉

gelinka75
16. máj 2012

@azzura este mi dala jeden plat, ked skoncim hned zacinam pichat, bala sa, ze sa mi cysta vrati za tie 3 tyzdne co by som do pichania nebola kryta antikou, takto som mala pekny vajecnik, snad budu z neho aj nejake vajicka 😀

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 aha, takže si sa radsej poistila dalsou antikov, ale už sa ti to pomali blíži 🙂

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 ozaj nevieš niečo o ovitrele, že je to take ako pregnil a baby si ho pichaju same, vraj je to lahsia aplikacia. Asi sa zajtra na to spytam doktora

gelinka75
16. máj 2012

@azzura ja som sa nepoistila, nechcela som ju 😢 znasam ju velmi zle, ale dr. mi ju vypisala, ze to bude lepsie, tak chcem posluchnut, vsak potom naco tam chodim, keby som si robila co chcem 😀 no uz len 17 dni 😀 ty kedy ides na meranie?

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 tak ale doktor by mal vediet čo je pre teba dobre, vydrž 😉 . zajtra idem, jaj nech už je 12hod zajtra, nech viem na čom som

gelinka75
16. máj 2012

@azzura no to neviem, videla som, ze sa to niekde dava namiesto pregnylu, asi to je to iste, spytaj sa nato, ja nakoniec spravim tak, ze prvu si pojdem dat pichnut v nedelu do centra aj ked sa potrepeme do BA, dalsie skusim sama a pregnyl skocime vecer na pohotovost

gelinka75
16. máj 2012

@azzura aj ja som zvedava ake krasne foliky budes mat 😉 potom napis

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 kukala som na nett, to je roztok už v striekačke, ale cena je omnoho vyššia. Ked ja by som aj isla na pohotovosť, ale kedy....rano pred odchodom na IUI?? Skor sa bojim dať, nechcem skončiť ako minule

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 dufam,, že bude aspon 1 dominatný