Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin no len to neprežen 🙂. Tak si ešte chvilku odložte to žhavenie a potom na to icte 🙂 🙂
@lexus77 ja som este stale nie v pohode po tom zakroku... a inak vazne znesiem aj aby mi koleno vrtali bez anestezy... ja som tazko prezivala aj HSG vysetrenie, pre mna to bol brutal a uz si to nikdy nedam robit🙂
Preto som aj z tohto taka vykolajena ze nik nepise ze by ho to bolelo....samolzrejme ze uz som zacala tomu pripisovat nejaky probleeeeeem....
ja ked mi povedali uz na koze ze to je nieco podobne ako HSG a ze to trochu stipne ked mi chyti krcok tak ma uz pot zalial od strachu...
@mates777 ja som mala foliky 21 a 24 mm v aprili, tak uvidim ake budu v juni..
@azzura no jasne ze spermije pockajuuuu, no dnes uz necitim ten vajecnik takze asi je to OK 🙂
Riadna sranda toto vsetko ako sa clovek sleduje...a ze nemysli na to...no to sa neda ani keby som ako chcela
Uz nech je stvrtooooook, som zvedava ake ides mat folikyyyyy, dufam ze vela a velkeeeeeeee
@azzura jasne intimku mam...🙂 no to skor ja som ojedinely pripad. imak pisali mi aj baby ktore to tak isto bolelo ako mna...a udajne to moze byt v tom, ze mam uzky krcok maternice, no ja fakt neviem, ale bolest to bola neskutocnaaaaa
bohes, musim mysliet na nieco ine pretoze mam kadejake pocity a uz si nahovaram ze je to z utorsu🙂 som fakt ako strelena 😢
@mates777 aj ja som sa citila z neho kadejako, len si to pekne nahovaraj 🙂 a potom sa prekvapiš, že to bolo nieco ine 🙂.
Mna skor štve, že vam tak krasne zaberie pregnil do 36 hod a ja furt tak skoro, teraz sa fakt bojim že kedy si ho mam dať. Žial nik mi v tom neporadí, ani doki neveril že tak skoro zabral.....
@azzura no mam divnu chut v ustach 🙂
no ja neviem ci zabral pregnyl alebo nie... to sa dozviem asi najskor o 2 tyzdne...mne pred IUI nerobili sono ani nic take, takze ja len dufam ze to prasklo ako malo 🙂
No a teraz ked tvoj doki vie ze u teba je to skor, tak sa urcite podla toho aj zariadi...tak ti urobi IUI 12 hod po pregnyle, ci? no musis ho do toho dotlacit ze to chces proste tak vyskusat

@azzura dakujem, uz sme aj tak uplne nazhaveni...ale sa musime premoct aspon ten tyzden...zacala som hltat poctivo kys.listovu a tu na modrom konikovi som zohnala, ze je dobre uzivat fytosoju a este dajake vitaminy..