Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
😀 😀 😀 😀 😀 no to čo som zasa zo seba vypotila 😀 😀 😀 😀 pardón, nejako dvojzmyselne to vyznelo, ale ja som myslela samohlásku "i, y" 😵
@mattuliatko30 vsak sa dozvieme ze co to vystraja ten tvoj nepodareny organizmus
@azzura no aj ja by som rada vedela 🙂)) a ty ako mojka:::??čo nové?..ako pokračuješ?..
baby, akurat som volala do CAR, zajtra kontrola....a znizili mi Puregon
@mattuliatko30 ja: chodim na kontroly
@azzura no veď to... 😒 a môj mm má ešte jednu... minule mu na fb napísala jedna kámoška, či sa nehanbí takto ukazovať fotku svojej milenky 😀 😀 😀 (mal tam odfotenú gitaru) to ešte väčšia láska ako auto. raz som nechtiac buchla do jeho gitari... ste mali vidieť ten cirkus 😕 som normálne čakala, že mi jednu vytne... a keď som mu povedala, že no a čo, veď máš ešte ďalších deväť...to som už radšej rýchlim krokom vypadla z jeho skúšobne... ani smrad po mne nestihol ostať 😝 😀 vtedy som si uvedomila, že mám sokyňu a žiaľ vždy budem až tá druhá 😠
@azzura a kedy budeš vedieť..čo a ako?..koľko sa ti ujalo?
@mattuliatko30 to je este skoro, zatial pozeraju ako zaberaju stimulanty na pocet a nasledne na rast folikov
neviete kde zmizla janap? nejako na nás kašle 😀 a kedy to vlastne má doraziť klaudia s tým Albertom? 😀 😀 😀 dúfam, že od tiaľ dotiahne aspoň nejaké Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Porsche alebo no dóbre no aj méďa-béďa bude o.k. ... ja už mám vybraté 😝
dakujem za srudicko...posielm dalej

@gelinka75 aká hrubka... tebe zavíja s mäkkým a mne s tvrdým 😀 😀 😀