icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
29. okt 2012

@gelinka75 aká hrubka... tebe zavíja s mäkkým a mne s tvrdým 😀 😀 😀

azzura
29. okt 2012

@gelinka75 vsak aj moje pipalao, ked som zatvaral dvere, ale ani ma netrklo sa obzriet ze ci je vsetko ok 😀 😀

mattuliatko30
29. okt 2012

@gelinka75
@azzura žeby???ale nie..nemám vnútorný pocit...žeby hej 😔 takže budem na čakačke ešte pár dní..a potom bum 🙂

lubanka
29. okt 2012

😀 😀 😀 😀 😀 no to čo som zasa zo seba vypotila 😀 😀 😀 😀 pardón, nejako dvojzmyselne to vyznelo, ale ja som myslela samohlásku "i, y" 😵

azzura
29. okt 2012

@lubanka 😀 😀 v piatok ked bola ta zrazka vlakov stastie že som sla dobeda z BA, vsak by som aj otras mozgu utrzila a moje foliky by mali sok

gelinka75
29. okt 2012

@lubanka vidim, ze si vo forme 😀 😀 😀

gelinka75
29. okt 2012

@azzura tak aspon vies, ze mas silnu baterku 😀

azzura
29. okt 2012

@lubanka no ja mam take male vajko...strasne sa mi lubi, ozaj aj gelinka ma take iste ako ja iba cervene 😀 😀 .
Naaaa, poziciam Igora iba ci sa to jeho zene bude pacit 🙂

azzura
29. okt 2012

@mattuliatko30 vsak sa dozvieme ze co to vystraja ten tvoj nepodareny organizmus

azzura
29. okt 2012

@gelinka75 nooo, vsak ja svoje autinko lubim, tak dufam že mi to aj oplati 😀 😀 . Ozaj aj ty si sedavala v parci rozopnutym gombikom, vsetko ma tlaci na bruchu, ale inac sa citim ok...az mi to je divno

gelinka75
29. okt 2012

@azzura jasneee, roztvoreny gombik musel byt, aj teraz bude, po tom estrofeme ledva zapnem nohavice, si pripadam ako v 4 mesiaci stale, takze uz sa tesim 😅

mattuliatko30
29. okt 2012

@azzura no aj ja by som rada vedela 🙂)) a ty ako mojka:::??čo nové?..ako pokračuješ?..

lubanka
29. okt 2012

@azzura so ženou to vybavíme... veď chlapi stále vravia, že keď ide o autá, ženy musia ísť bokom...

azzura
29. okt 2012

baby, akurat som volala do CAR, zajtra kontrola....a znizili mi Puregon

azzura
29. okt 2012

@gelinka75 no vsak aj ja som bruchata ale inac vraj som schudla, podla kolegov, vraj ci dietujem ...ja ze ano 😀

azzura
29. okt 2012

@mattuliatko30 ja: chodim na kontroly

azzura
29. okt 2012

@lubanka ano, chlap a auto to je jedna vleka laska a priorita 🙂

gelinka75
29. okt 2012

@azzura oni vedia alebo nie, co podstupujes?

azzura
29. okt 2012

@gelinka75 iba sefka a ta ma bobrika mlčanlivosti

lubanka
29. okt 2012

@azzura no veď to... 😒 a môj mm má ešte jednu... minule mu na fb napísala jedna kámoška, či sa nehanbí takto ukazovať fotku svojej milenky 😀 😀 😀 (mal tam odfotenú gitaru) to ešte väčšia láska ako auto. raz som nechtiac buchla do jeho gitari... ste mali vidieť ten cirkus 😕 som normálne čakala, že mi jednu vytne... a keď som mu povedala, že no a čo, veď máš ešte ďalších deväť...to som už radšej rýchlim krokom vypadla z jeho skúšobne... ani smrad po mne nestihol ostať 😝 😀 vtedy som si uvedomila, že mám sokyňu a žiaľ vždy budem až tá druhá 😠

azzura
29. okt 2012

@lubanka vsak aj moj mm neda dopusti na svoje auto, preto kupil aj mne.....mala si vidiet ked som rukov utierala skla, alebo pocas jazdy kreslila na okna obrazky 🙂 a le robilo mi dobre ho takto provokovat 😀

mattuliatko30
29. okt 2012

@azzura a kedy budeš vedieť..čo a ako?..koľko sa ti ujalo?

azzura
29. okt 2012

@mattuliatko30 to je este skoro, zatial pozeraju ako zaberaju stimulanty na pocet a nasledne na rast folikov

lubanka
29. okt 2012

neviete kde zmizla janap? nejako na nás kašle 😀 a kedy to vlastne má doraziť klaudia s tým Albertom? 😀 😀 😀 dúfam, že od tiaľ dotiahne aspoň nejaké Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Porsche alebo no dóbre no aj méďa-béďa bude o.k. ... ja už mám vybraté 😝

azzura
29. okt 2012

@lubanka neviem, baby su nejake schovane. Ale Klaudi by mohla daco doniest, ved si to rozoberieme 😀 😀

janap76
29. okt 2012

@lubanka
@azzura
@gelinka75 🙂 🙂 🙂

azzura
29. okt 2012

@janap76 a ty sa kde schovavas, co sa s nami nehras, fnuuk

janap76
29. okt 2012

@lubanka
@azzura
@gelinka75 babenky moje nestíham dnes 🙂 🙂 🙂 sem tam aspoň trošinku Vás počítam 😉 😉 😉

azzura
29. okt 2012

@janap76 ok, tak nestihaj dalej 😀 😀 😀 😀

azzura
29. okt 2012

dakujem za srudicko...posielm dalej