Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
heloooooooooooooooou my friends 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
na co tu riešite výšku ??? ja mám 171/58 nooo schudla som 😎 😎 😎 😎, dva dni keksíku , čo sme ani z izby nevyliezli 😎, och 😀, nechcem keksíkovat tak mesiac 😀
dneska sme v rajchu, je zima na skapání, počítam, že zajtra, pozajtra dofrčíme na Sk. no šak to som celá jaaaaaaa, cez leto doma a takto že monaco, no nech sa páči , v italy sme neboli, lebo sa riadne ochladilo.
preberali ste aj avtáky, my máme renaultík , neviem jaký typ, ale taký rodinný , no a ja ked budem šoférovat tak chcem VW GOLF, einfach Das Auto !!!!!! už tá reklama je jedinečná, to je moj sen od mladi.
Monči pjekné folíky máš, len co je pravda 😉, tak pjekne papaj nech dorastu 😉
z monaca som si donésla záchodovu kefu 😵, ale jaku parádnu 😵
tak sa lučím do zajtra a potom budeme podebatovávat 😉, ináč pobolieva mna v hrtáni riadne, asi sem v tem mori nakapala, šak jak telon, nikde nikoho, len ja ve vode aaach jaaaj
takže Janka, Andželína, Monči, Lubka teším sa na Vás papa 🙂 🙂
@klaudia001 😀 😀 to co je zlata ta zachodova kefa. Tak prijemny dolet na SR, sexikovat treba a halvne na vyletoch, co ked si odtial donesies maleho albertika 🙂 🙂
@klaudia001 cauko, uz nam je tu dlho bez teba, tak hops spät a zaradit sa 😀
@gelinka75 neviem preco som si myslela že bude stary 😀 😀 to meno vo mne evokuje starobu 😀 😀 . Ale liezla som mu na nervy, ked som sa pytala ze kolko ich mam tak že "pockajteeeeeeeeee nevyrusujete" a potom "no tak vam to este raz zopakujem" ja na to že sa nenervacte, ale ja sa radsej 2x spytam aby som vedela na com som a on "dobre a dovi"...magor
@azzura no vsak odstartujete to obe 😀 potom sa pridavam 😝 hej ked to uz zacne tak to uz asi nebudem rozmyslat ale budem riesit, no to cestovanie je zabijak, ja mozem len autom a to parkovanie tam je desne, minule som sa tam 4x tocila a nakoniec som isla k mileticke na platene, nikde nebolo nic volne
Ahojte zienky, tak trosku som precitala co sa tu deje...
vidim ze ste vesele kopy, co sa mi veeeelmi paaaci... riesili ste datum narodenia aj vysku, takze dodatocne hlasim 17.3. a 164 cm...to aky dubak som???? 😀
@azzura krasne ti to bujnie v brusku tak uz len sup sup vybrat a oplodnit tie praveeeeeee 😎
u mna nic nove, stale bojujem so vsetkym tym, co mi prinieslo to prve IVF ale nebudem vas tym zatazovat....
na KET urcite pojdem aj ked tento rok to asi este nebude, pretoze moj novy dr. mi to zakazal kym nebudem uplne v poriadku...
takze horuce adeptky su teraz @lexus @azzura a @gelinka??? uz by to naozaj mohlo vyjst prvej aby sme nasledne poskakali do toho isteho vlaku aj my ostatne 😵
tak baby dnes picham posledne stimulacie, zajtra pregnyl a v piatok OPU
@klaudia001 aj my na teba 🙂 a buď taká dobrá a tú hajzlik kefku nám tu pekne krásne odfoť .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som este nevidela kefu z monaca .....ja som z východu 😀 😀 😀 😀 😀 a dávaj si na seba pozor aby si nebola chorá 🙂
@klaudia001
@azzura
@gelinka75
@lubanka
no tak z GF som prišla s depkou jak fras .... musim si tie informácie spracovať po svojom aby som sa nezadepkovala ako sviňa .... no Harbulak mi povedal že môj HP nie je dobrý, že chytáme rybu za chvost ...alebo vyškrabujeme takmer prázdny hrniec,,,,,,inak tie slová mi vždy znejú v ušiach....som takmer prázdny hrniec...tak som sa trošku zrevala / nie pred ním / len pred mm....ten ma tak silno držal ... potom som mala nervy .... podpísala som žiadosť na IVF, a mám ísť na 3DC na krv a budem asi 2 mesiace brať antikoncepciu a potom uvidíme čo ďalej .... s mm sme sa rozprávali že keď to nevyjde, tak pôjdeme do Brna....
@janap76 neboj, to oni len tak postrašili uvidíš... zoberieš antiku a všetko bude tip-top nachystané 😉 akurát november, december poberieš liečiky, dovtedy ti schvália z poisťovne, užiješ si v pokoji sviatky a v novom roku úspešne začínaš 😵 a budeš mať októbrové bábo, tak ako ja, gelinka a azzura 😉 😵
@klaudia001 no tak teba už nielen hrdlo bolí... ty už máš určite aj teplotu 😀 😀 tak ty sa ženieš toľký svet, aby si si kúpila hajzlovú kefu??? keby aspoň kefu na vlasy, tak budiš, ale že medzi tými zážitkami a keksíkom s mm si spomenieš na váš hajzel 😕 to je v r.ti 😀 😀 😀 😀
dúfam, že to bugatti pre mňa máš zabezpečené 😀 a azurru nepočúvaj, alberčiatko nechci... nekvalitný genetický materiál... šišatá hlava a plešina a výraz mentálne retardovaného jedinca 😝 😝 😝 privez si radšej klaudiu juniorku 😀 😀

@azzura vid vyssie