icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
30. okt 2012

@azzura vid vyssie

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 a Drabek nie je stary??? nemusela, vraj si pichnem o to via puregonu v davke co mam pre menopur. Som zvedava co mi povedia pobede ked budem telefobńovat

klaudia001
30. okt 2012

heloooooooooooooooou my friends 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
na co tu riešite výšku ??? ja mám 171/58 nooo schudla som 😎 😎 😎 😎, dva dni keksíku , čo sme ani z izby nevyliezli 😎, och 😀, nechcem keksíkovat tak mesiac 😀
dneska sme v rajchu, je zima na skapání, počítam, že zajtra, pozajtra dofrčíme na Sk. no šak to som celá jaaaaaaa, cez leto doma a takto že monaco, no nech sa páči , v italy sme neboli, lebo sa riadne ochladilo.
preberali ste aj avtáky, my máme renaultík , neviem jaký typ, ale taký rodinný , no a ja ked budem šoférovat tak chcem VW GOLF, einfach Das Auto !!!!!! už tá reklama je jedinečná, to je moj sen od mladi.
Monči pjekné folíky máš, len co je pravda 😉, tak pjekne papaj nech dorastu 😉

z monaca som si donésla záchodovu kefu 😵, ale jaku parádnu 😵

tak sa lučím do zajtra a potom budeme podebatovávat 😉, ináč pobolieva mna v hrtáni riadne, asi sem v tem mori nakapala, šak jak telon, nikde nikoho, len ja ve vode aaach jaaaj

takže Janka, Andželína, Monči, Lubka teším sa na Vás papa 🙂 🙂

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 ano doktorka mi vcerapovedala že kontrola bude v stredu, ale ked som vcera volala tak ju dali na dnes, nakolko mi znizili davku menopuru

azzura
30. okt 2012

@klaudia001 😀 😀 to co je zlata ta zachodova kefa. Tak prijemny dolet na SR, sexikovat treba a halvne na vyletoch, co ked si odtial donesies maleho albertika 🙂 🙂

gelinka75
30. okt 2012

@azzura drabek je mlady, jaaj mam stres k nemu ist, vela bab na neho nadava, zazrakom som ho obisla pri prvom IVF, ale neratam, ze budem mat take stastie zas, som zvedava co ti povedia po telefone

gelinka75
30. okt 2012

@klaudia001 cauko, uz nam je tu dlho bez teba, tak hops spät a zaradit sa 😀

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 neviem preco som si myslela že bude stary 😀 😀 to meno vo mne evokuje starobu 😀 😀 . Ale liezla som mu na nervy, ked som sa pytala ze kolko ich mam tak že "pockajteeeeeeeeee nevyrusujete" a potom "no tak vam to este raz zopakujem" ja na to že sa nenervacte, ale ja sa radsej 2x spytam aby som vedela na com som a on "dobre a dovi"...magor

gelinka75
30. okt 2012

@azzura on ze vraj nerad rozprava aj pri vykonoch sa nepozdravi, nic nepovie a ze nie je taky citlivy..ale asi vie co robi, jedna baba sa na neho chcela uz stazovat, lebo ju hnusne zreval, ked kricala, ze ju to boli..

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 ale ja sa nedam, som zaockovana voci takym ludom 🙂 . Uz aj tebe sa blizi zaciatok. Pocuj, kto dnes mal ist na krv po IUI, hambim sa ale nepamatam ci mates alebo lexus?

gelinka75
30. okt 2012

@azzura lexus, mates sa dlho neozvala, dufam, ze sa ma lepsie a ide dalej do KET

gelinka75
30. okt 2012

@azzura ani nevrav bojim sa a vobec sa mi do toho nechce 😢

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 hmm verim ti, ale ked uz budes v tom kolobehu tak ani nebudes to riesit ze sa ti nechce. ale tie kontroly su unavne, vsak ja furt sedim bud v aute alebo vo vlaku. dnes mam komisiu tak si budem musiet odbehnut o 14 abys som zavola do Car

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 tak dufam ze lexus da viet ako dopadla 🙂 uz by to tu mohol konecne niekto odstartovat

gelinka75
30. okt 2012

@azzura no vsak odstartujete to obe 😀 potom sa pridavam 😝 hej ked to uz zacne tak to uz asi nebudem rozmyslat ale budem riesit, no to cestovanie je zabijak, ja mozem len autom a to parkovanie tam je desne, minule som sa tam 4x tocila a nakoniec som isla k mileticke na platene, nikde nebolo nic volne

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 bodaj by si mala pravdu. strasne sa tesim ale aj bojim sklamania

lubanka
30. okt 2012

@azzura 😀 😀 prosím? kto je tam? 😀 😀

mates777
30. okt 2012

Ahojte zienky, tak trosku som precitala co sa tu deje...
vidim ze ste vesele kopy, co sa mi veeeelmi paaaci... riesili ste datum narodenia aj vysku, takze dodatocne hlasim 17.3. a 164 cm...to aky dubak som???? 😀
@azzura krasne ti to bujnie v brusku tak uz len sup sup vybrat a oplodnit tie praveeeeeee 😎

u mna nic nove, stale bojujem so vsetkym tym, co mi prinieslo to prve IVF ale nebudem vas tym zatazovat....
na KET urcite pojdem aj ked tento rok to asi este nebude, pretoze moj novy dr. mi to zakazal kym nebudem uplne v poriadku...
takze horuce adeptky su teraz @lexus @azzura a @gelinka??? uz by to naozaj mohlo vyjst prvej aby sme nasledne poskakali do toho isteho vlaku aj my ostatne 😵

azzura
30. okt 2012

tak baby dnes picham posledne stimulacie, zajtra pregnyl a v piatok OPU

azzura
30. okt 2012

@mates777 vsak nam tu chybas, musis chodit a trosku sa nakazit naším optmimizmom ci co to je 😀 😀

azzura
30. okt 2012

@lubanka lubka, mala som komisu a teraz konecne domkov....este posledny sexik pred OPU aby sme vymenili bojovnikov 😀 😀 😀

janap76
30. okt 2012

@azzura tak ty si tam bola dnes tiež ? som nevedela .... možno sme tam boli naraz ?! nevidela si ma ? 😀 a ako si dopadla ?

janap76
30. okt 2012

@klaudia001 aj my na teba 🙂 a buď taká dobrá a tú hajzlik kefku nám tu pekne krásne odfoť .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som este nevidela kefu z monaca .....ja som z východu 😀 😀 😀 😀 😀 a dávaj si na seba pozor aby si nebola chorá 🙂

janap76
30. okt 2012

@azzura
@gelinka75 no na drabka by som povedala aj inak ako magor ...ale radšej nič ...šak si domyslíte ... baby ja od neho dieťa nechcem 😀 😀 😀 😀 môžem odmietnuť ? 😀 😀 😀

janap76
30. okt 2012

@klaudia001
@azzura
@gelinka75
@lubanka
no tak z GF som prišla s depkou jak fras .... musim si tie informácie spracovať po svojom aby som sa nezadepkovala ako sviňa .... no Harbulak mi povedal že môj HP nie je dobrý, že chytáme rybu za chvost ...alebo vyškrabujeme takmer prázdny hrniec,,,,,,inak tie slová mi vždy znejú v ušiach....som takmer prázdny hrniec...tak som sa trošku zrevala / nie pred ním / len pred mm....ten ma tak silno držal ... potom som mala nervy .... podpísala som žiadosť na IVF, a mám ísť na 3DC na krv a budem asi 2 mesiace brať antikoncepciu a potom uvidíme čo ďalej .... s mm sme sa rozprávali že keď to nevyjde, tak pôjdeme do Brna....

lubanka
30. okt 2012

@janap76 neboj, to oni len tak postrašili uvidíš... zoberieš antiku a všetko bude tip-top nachystané 😉 akurát november, december poberieš liečiky, dovtedy ti schvália z poisťovne, užiješ si v pokoji sviatky a v novom roku úspešne začínaš 😵 a budeš mať októbrové bábo, tak ako ja, gelinka a azzura 😉 😵

lubanka
30. okt 2012

@klaudia001 no tak teba už nielen hrdlo bolí... ty už máš určite aj teplotu 😀 😀 tak ty sa ženieš toľký svet, aby si si kúpila hajzlovú kefu??? keby aspoň kefu na vlasy, tak budiš, ale že medzi tými zážitkami a keksíkom s mm si spomenieš na váš hajzel 😕 to je v r.ti 😀 😀 😀 😀
dúfam, že to bugatti pre mňa máš zabezpečené 😀 a azurru nepočúvaj, alberčiatko nechci... nekvalitný genetický materiál... šišatá hlava a plešina a výraz mentálne retardovaného jedinca 😝 😝 😝 privez si radšej klaudiu juniorku 😀 😀

gelinka75
30. okt 2012

@lubanka skoro som sa pocikala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. okt 2012

@janap76 neboj aj my vsetky sme boli mimo z toho ake diagnozy nam povedali do oci, predychali sme a ideme dalej, proste vies preco ste tam, vedia co s tym spravit, dobre, ze to vedia zistit a navrhli vam to co pomoze...myslim, ze v nasom veku si moc nenavyberame

gelinka75
30. okt 2012

@azzura tesim, ze to budes mat za sebou a ked budes mat vklad ja pichnem prvu injekciu, ze ako pekne sa tu striedame 😀 😀