icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
31. okt 2012

@azzura ako sa citis? o chvilocku mas po vsetkom a nastava cakanie

lucka771
31. okt 2012

@gelinka75 necháp ma v zlom prosím , ale čím viac lekár predpíše liekov , tým viac má bodov...len si treba skutočne odsledovat, či naozaj tie lieky treba brat..... 🙂
ja som to nemyslela v zlom, ale je to biznis, ved predsa centrá sa predbiehaju ktoré cez ktoré.....noooo farmácia je velmi zaujímavý obor sém o sebe 😀

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 citim sa tazko, dnes uz mi je blbo a ked vecer pichnem pregnyl tak asi bude horsie....ozaj a fakt nemožu prasknut, desim sa toho po mojich pravidelnýchskusenostiach. A ked si pichnem ten D..., asi mi uz sibka. Ozaj 2 ampulky si možem zriedit jednou vodickou??
Bože ako si to psychicky zvladala, ja som doterz bola ok, ale po vcerajsom telefonate som na nervy 😒 musim sa zamestnavat lebo mi asi svihne

lucka771
31. okt 2012

no idem do života papa a nech Vám to umele vyjde 🙂 že k vianociam aký darček 😉
papa baby

gelinka75
31. okt 2012

@lucka771 mne zatial nezmyselne nepredpisali ziadne lieky 😉 a ano biznis to je ako kazde ine podnikanie 😉

gelinka75
31. okt 2012

@azzura neboj bude to dobre, ja som sa tesila na bambulky, viem, ze ti je tazko, pisala som, ze posledne dni pred opu uz citis vselico, dobre, ze zajtra mas volno aspon mozes aj lezat...a kolko mas pichat jednotiek?

mates777
31. okt 2012

@azzura ahoj mojko, tak ako sa citis??? uz to mas za par, neboj to zvladnes...budem na teba riadne mysliet v piatok 🙂
juj, uz sa tesim aj za teba... 🙂

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 1000jednotiek....ale možem zajtra upratovat a varit, aby som vikend mala kludny, ci ? Ja ked lezim resp. nic nerobim tak som strasne vnutorne nervozna, ma ide zozrat 😀

azzura
31. okt 2012

@mates777 dakujem, ste moje zlaticka.....citim sa v ramci okolnostiam, este ze som v praci 😀 .

gelinka75
31. okt 2012

@azzura mozes to zriedit jednou vodou, upratovat mozes to je jasne, ved to zvladnes, len sa moc nenamahaj, predsa mas nadupane podbrusko 😝 🙂

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 ok, dik za info...uz nech je piatok, potm uz možem stresovat, vajka budu vonku 😀 a potm ked bude jedno ci 2 dnu tak zas to budem musiet rozdychavat 🙂

gelinka75
31. okt 2012

@azzura uz nech to je 😀

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 🙂 ale uz sa tesim ked zacnes ty a budeme rozoberat teba 😀 😀 😀

mattuliatko30
31. okt 2012

@azzura moja vyjde to...ver tomu...buď v kľude hlavne....dobre?

azzura
31. okt 2012

@mattuliatko30 ok, posnazim sa 🙂

gelinka75
31. okt 2012

@azzura 🙄 jaaaj bojiiiiiiiiim, dnes som sa mm pytala ci sa tesi, on ze ano, ale vie ze ja sa netesim ☹ som mu to vysvetlila, ze cely ten proces je v pohode, len ten koniec ma desi, ze ma to polozi ked to zas bude negativne 😔

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 hmm, ja uz sa desim dopredu, lebo viem ako som tazko znasala neuspesne IUI, vkladala som do nich velke nadeje 😒
Aj moj sa strasne tesi a je strasne pozitivne naladeny, a tiez vie že ja to beriem nijak, ale snazim sa tesit a verit, ale je to tazke.

gelinka75
31. okt 2012

@azzura no nejak uz len bude, moj sa tiez velmi tesil a mna to dost mrzelo aj kvoli nemu som videla aky je smutny z toho ☹ jaaaj no ale ako dr. povedala, mam zabudnut co bolo a ist, je to novy pokus, nove embryjka, uplne ina vec ako to bolo prvy krat...ach len keby tie rozumne veci pomahali aj mojej mysli 🤐

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 ked uz budes riesit stimulku tak sa zacnes az vtedy sustredit na novu nadej. Neboj bude to dobre, november konecne uz musi byt naš, do prdele ved uz niekto musi zacat, dufam že to DAM, lebo inač budem strasne zla a vianoce budu na hovno ... vlastne ani potom pre mna ani nemusia byt

gelinka75
31. okt 2012

@azzura 😀 😀 😀 no o dovod viac nemat rad vianoce, jaj musi to byt dobre, raz to nestastie prelomime a BUDE TO!!!

gelinka75
31. okt 2012

@lubanka tak co mrcha stale nic? 😝

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 len kedy to RAZ nastane 😖

gelinka75
31. okt 2012

@azzura pre teba o 2 tyzdne cca 😀

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 si ma rozosmiala 😀 ale dobre a tebe koncom mesiaca, len dufam že nebudes po mne opakovat pripadny nezdar 😠

gelinka75
31. okt 2012

@azzura 😀 ja musim zopakovat uspech, lebo ma svihne... 🙂

azzura
31. okt 2012

@gelinka75 teraz sa ti to uz podarí 🙂

lubanka
31. okt 2012

@gelinka75 ☹ nie ☹ už ma to nebaví... myslela som, že koniec októbra príde a v novembri idem na KET... do sviatkov viem načom som... a tak Silvestra buď strávim v šťastí a s detským šampanským alebo zrevaná a zrúbaná 😝 😝 😀 😀
ale ja ani necítim nejak, žeby mala dojsť... cca pred týždňom som cítila, ale teraz už nič... vidím to tak, že vy beriete lieky a na mňa účinkujú a brzdia mi mrchaňu 😀 😝

azzura
31. okt 2012

@lubanka "vidím to tak, že vy beriete lieky a na mňa účinkujú a brzdia mi mrchaňu" tak toto bolo dobre. Tak skus horuci kupel, cervene vino...proste cokolvek

lubanka
31. okt 2012

dievky, dievčence, dievčatá... ja dnes končím béééé, bééééé 😝 nemám v práci ríďa... išiel na služobku do Varšavy, takže zamykám a odchádzam... idem si s kámoškami posedkať a dať vínečko 😵 kým ešte môžem, keď už @azzura prorokovala, že do konca r. 2013 sme mamičky (som sa k nim vtisla 😀 ) dám si ešte do nosa... a teraz som začala každý deň popíjať aspoň deca červeného, lebo som tu čítala, že baby ktoré otehu denne popíjali červené vínko, vraj je to dobré na maternicu... no už to vidím, že maternica bude zdravá jak buk, zo mňa bude alkáč a tehu furt nebudem pri mojom šťastí 😠 😠 😝

azzura
31. okt 2012

@lubanka papaaaaaaaaaaa a moc sa nenadruzgaj 😀 a potom šup do horuce kupela 😉