Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75
@lucka771 Angelika moja, mám v KE blízkeho známeho primára na jednom oddeleni, farmaceutické firmy mu 2 x ročne platia dovolenkus rodinou / že akože stáž / všetko tam majú 2 týždne zadarmo a LUXUS !!! to je len na oko školenie....do do domu dostal ešte pred rokmi, americkú chladničku, plazmu / keď mi sme pomaly ani nevedeli čo to je / a mnoho mnoho iného...o peniazoch sa baviť ani nebudeme 🙂 tak mi povedz prečo mu to dali ? z lásky ? 😀 😀 😀 hej z lásky, ale k tomu čo predpisuje a koľko predpisuje .... tak už vieš prečo si myslím že je to pre nich biznis.
@lexus77 "... tak hor sa do boja" ... vykášeme si rukávy a ideme... 😉 😀
máš pravdu, že si pripadáš ako tester... ale vieš koľko báb sa iba sťažuje, že sa im nedarí mať bábo a nič pre to nerobia... my sa aspoň snažíme, takže raz sa určite zadarí, MUSÍ... a ak by predsa len nie 😠 (nech sa ani neopováži), tak aspoň nebudeme mať nikdy výčitky, že sme neskúsili... 😉
@klaudia001 no už si doma ? 🙂 dúfajme že nie si chorá 🙂 už nám tu chýbaš 🙂 a dooobre, priznávam, chýba mi aj tá fotka monackej kefky 😀 😀 😀 tak daaaj 😉
ďakujem pekne za srdiečko 🙂 🙂 🙂 neviem komu 😉 a poslala som ďalej 🙂
Dobré ránko babky 🙂 to máme dnes počko 😒 spala by som neskutočne ... dúfam že vy ste na tom lepšie 🙂
@gelinka75 tak to je bohovské 🙂 výborne si to vymyslela 🙂 piatoček - dovolenka - nákupy - ešte nejaká kávička s kamarátkou / joj ako by mi bodla 😉 / a jaké to bude keď si budeš užívať také nákupy s bruškom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 parádňacke 🙂 🙂 🙂 už aby to bolo 😉 ja ešte sedím na zadku, v pondelok som objednaná k rehabilitačnej dr, snímly ukázali že mám zablokovaných 5 kŕčnych stavcov 😎 no a musím sa dať do poriadku aby som vládala nosiť bruško 😵 🙂 😉 🙂 🙂 🙂
@janap76 písala, že tam má byť na 7h... záleží kedy ju vzali, ale myslím, že už má po... teraz už sladunko spinká 🙂 určite nepôjde do práce... neverím, lebo predsa, je to zákrok a treba dať telu oddych...
ja som po OPU mala hrozné bolesti, ale to preto, lebo mi nevzali všetky vajka a lekár povedal, že vplyvom liekov sa budú tvoriť ešte ďalšie... a dal mi papier do nemocky, že keď to neustúpi... ale prešlo našťastie 🙂

@azzura o.k. pani doktorka 😀 😀 😀 ty liečiš neinvazívnou metódou 😀 😀 😉